• Crusades1986
    13.4k
    Sve je to ocigledno i jasno ali svi znamo kakav je odnos prema nogometu, tj navijacima kod nas. Pogotovo prema navijackim grupama. Mene cudi sto nije bilo nikakvih intervencija u odrzavanje fizicke distance od strane organa reda i mira.

Btw, jel postoji klub koji moze napisat kompliciraniju obavijest za navijace oko rezima za ulaznice od Dinama. Pa onaj dokument moras na pravno tumacenje odnijet da skuzis tko, sta i kada podize, preuzima... malo pretjerujem ajde :roll:
  • NORTE
    12.2k
    u Zadru, gdje su bili (netestirani) ljudi iz cijelog svijeta, bilo dozvoljeno popuniti 1/2 kapacitetaxavier

Uz blagoslov vlade. Otvoriš sve granice i ukineš apsolutno sve mjere pa onda kažeš previše smo se opustili. Ovo kolo će sve bit isto, sutra će biti kop na sjeveru Drosine, preksutra na sjeveru Poljuda i cijeloj Rujevici. Ovisno o situaciji koja će uslijedit vidjet ćemo hoće li se derbi igrat s gledateljima, jer ako hoće tad nikakve distance biti neće, to će bit čovjek na čovjeku, ne zaboravimo da je istok zatvoren.
  • Infinity
    16.6k
    Rijecani to nisu skrivali, klub je dakle bez imalo interesovanja za pravilima dozvolio da radi tko sta hoce. Tako ispada. Ispada i da niti jedan drugi klub na utakmici nije ucinio nista po pitanju distance, bez obzira na molbe prije utakmice. Svabe vidim kako u lozama sjede na oznacenim mjestima. Sutra ce nas mozda isto docekati u HNL-u.

Meni je osobno pun k* korone, al ako ovi daju neke dozvole uz odredjena pravila onda je za ocekivati da ce se te dozvole ukinuti ako se pravila ne postuju. S druge strane, Hrvatska zivi od turizma i nije logicno da se ocekuju pune plaze dok na stadion ne smije vise od 20-30 predstavnika klubova. Da se kladim rekao bih da ce kroz dva kola zabraniti gledatelje, al opet ako se pogleda sira slika pada mi napamet da bi drzava tim potezom sama sebi nanijela financijsku stetu. Do kraja prvenstva nije ostalo puno, do pocetka novog ima vremena, a do tad su najavili i famozno cjepivo. Sto se mene tice, cijepi me tri puta, ubaci mi cetiri cipa, samo me rijesi ove muke.
  • reziser
    6.9k
    Ovisno o situaciji koja će uslijedit vidjet ćemo hoće li se derbi igrat s gledateljima, jer ako hoće tad nikakve distance biti neće, to će bit čovjek na čovjeku,NORTE

sumnjam.
    naša vrla uprava će dozvoliti minimalan broj karata :( ako ih uopće bude
  • Infinity
    16.6k
    naša vrla uprava će dozvoliti minimalan broj karata :( ako ih uopće budereziser

Dozvoljeno 30% kapaciteta, a godisnjih se prodalo taman 30% ako izbacimo istok iz racunice. Jos je tu jug koji ide gostima. Mogli su do sad razviti vrlo jednostavnu aplikaciju preko koje vlasnici godisnjih potvrde ili 'otkazu' svoj dolazak do dana utakmice. Na dan utakmice pusti ulaznice od onih sto su 'otkazali' i to je to. Al je*e se njima, 'cetiri utakmice ce vec proci'.
  • reziser
    6.9k

kod nas su uvijek najstrože mjere u svakom pogledu. baš me zanima kapacitet juga i količina karata

njima najbolje kad je stadion prazan. prihod od ulaznica i tako mizeran, nema troškova redara..idealno :rage:
  • xavier
    12.1k

A što imaju skrivati? Tramvaji i busevi su krcati ljudima, terase su pune, ispred HNK se skuplja više ljudi nego na utakmici, na plažama nitko ne pita za razmak...pa naravno da ćeš onda dozvoliti svim pretplatnicima da dođu pogledati utakmicu ako to žele. No naravno da naš klub to ne napravi nego zakomplicira do te mjere da ti, kako je kolega @Crusades1986 napisao, treba pravno mišljenje oko toga kako smiješ doći na utakmicu. A najbolje je što ni bez toga ne bi bilo više od 2500 ljudi.
  • NORTE
    12.2k
    Hrvatska zivi od turizma i nije logicno da se ocekuju pune plazeInfinity

Bit će pune plaže ovo ljeto. Izbori (vlast) i priljev novca ne poznaju zarazu. Sve granice ostaju otvorene bez ikakve kontrole zaraženih, samo "preporuke". Gužve po dućanima i centrima. Na jesen kad prođe sezona će opet uvest neke mjere i to je to, škole će radit normalno od jeseni. Preporuka za nošenje sada preskupih jednokratnih maski i pranje ruku, sve isto kao u Aziji i prije pandemije. Nisu kod nas najstrože mjere na stadionima, pogledajte Bugarsku i Srbiju, pune tribine. Uefa se neće zaletat s puštanjem navijača to je sigurno, mislim da će bit bez gledatelja dok god "lijek" ne bude široko dostupan.
  • reziser
    6.9k
    Bit će pune plaže ovo ljeto.NORTE

ne znam da li si bio na moru ove godine, ali nema nigdje nikoga, od istre do dalmacije. minimalan broj turista. većinom vikendaši
  • xavier
    12.1k
    ne znam da li si bio na moru ove godine, ali nema nigdje nikoga, od istre do dalmacije. minimalan broj turista. većinom vikendašireziser

Ovisi o mjestu. Tamo gdje dolaze uglavnom strani turisti, naravno da je za sad relativno prazno, ali tamo gdje su većinom vikendice, sve je puno. Ja sam bio pretprošli tjedan i početkom tjedna nije bilo ljudi, ali za onaj prošli produženi vikend (11.06.) sve se popunilo, a ipak je bila tek prva polovica 6. mjeseca.
  • Markelo
    2.8k
    Mi smo imali niz dana sa 0 zarazenih. Naravno da ljudi onda ni ne nose maske niti se pridrzavaju distance. Govore kako se "vani" ljudi pridrzavaju mjera a imaju po 200-300 zarazenih dnevno, naravno da su onda svi na oprezu. Mi smo cak imali tako dobru situaciju da pustimo vise od 1/3 ljudi na stadion jer ako se neces vratit u normalu kad imas 0 zarazenih, onda neces sve do cjepiva a tko zna kad ce to biti
  • NORTE
    12.2k
    Mi smo imali niz dana sa 0 zarazenih. Naravno da ljudi onda ni ne nose maske niti se pridrzavaju distance. Govore kako se "vani" ljudi pridrzavaju mjera a imaju po 200-300 zarazenih dnevno, naravno da su onda svi na oprezu. Mi smo cak imali tako dobru situaciju da pustimo vise od 1/3 ljudi na stadion jer ako se neces vratit u normalu kad imas 0 zarazenih, onda neces sve do cjepiva a tko zna kad ce to bitiMarkelo

"Mi nemamo zaraženih" dok istovremeno imaš otvorene sve granice i nije baš neka istina. Ako se može hodat po šoping centrima i autobusima bez maski onda se valjda može i na stadion.
  • Dino
    2.9k
    Jel neko ovdje mozda malo vise zna o medicini pa da nam veli jel stvarno ta distanca ima smisla? Kolko sam ja shvatio virus prezivljava u zraku u radijusu sest metara od domacina virusa, stoga mi se cini da nema nikakvog smisla.

Izbori (vlast)NORTE

Da se nadovezem, sve mi se vise cini da bi se ponovno mogao uvesti “strucni stozer koji obavlja tolko hvalevrijedan posao” jer prema valjda svim anketama koje sam pohvatal HDZu nenormalno pada popularnost. Mada sumnjam da bi u dva tjedna postigli nekaj smisleno.
  • xavier
    12.1k
    Da se nadovezem, sve mi se vise cini da bi se ponovno mogao uvesti “strucni stozer koji obavlja tolko hvalevrijedan posao” jer prema valjda svim anketama koje sam pohvatal HDZu nenormalno pada popularnost. Mada sumnjam da bi u dva tjedna postigli nekaj smisleno.Dino

Rekao bih da se u zadnje vrijeme stav prema njima toliko promijenio da im je bolje za rejting da nisu svaki dan po svim medijima.
  • reziser
    6.9k
    austrijski predsjednik u tramvaju

zamišljam nekog našeg visoko pozicioniranog političara u ovom izdanju u javnom prijevozu :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.