u Zadru, gdje su bili (netestirani) ljudi iz cijelog svijeta, bilo dozvoljeno popuniti 1/2 kapaciteta — xavier
naša vrla uprava će dozvoliti minimalan broj karata :( ako ih uopće bude — reziser
Hrvatska zivi od turizma i nije logicno da se ocekuju pune plaze — Infinity
ne znam da li si bio na moru ove godine, ali nema nigdje nikoga, od istre do dalmacije. minimalan broj turista. većinom vikendaši — reziser
Mi smo imali niz dana sa 0 zarazenih. Naravno da ljudi onda ni ne nose maske niti se pridrzavaju distance. Govore kako se "vani" ljudi pridrzavaju mjera a imaju po 200-300 zarazenih dnevno, naravno da su onda svi na oprezu. Mi smo cak imali tako dobru situaciju da pustimo vise od 1/3 ljudi na stadion jer ako se neces vratit u normalu kad imas 0 zarazenih, onda neces sve do cjepiva a tko zna kad ce to biti — Markelo
Izbori (vlast) — NORTE
Da se nadovezem, sve mi se vise cini da bi se ponovno mogao uvesti “strucni stozer koji obavlja tolko hvalevrijedan posao” jer prema valjda svim anketama koje sam pohvatal HDZu nenormalno pada popularnost. Mada sumnjam da bi u dva tjedna postigli nekaj smisleno. — Dino
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.