• Sting86
    38
    Jurki ja se nadam najboljem, samo Dinamo nema privilegiju fulat još jedan prijelazni rok nakon njih 10... Jbg a i ti koji se vrate obzirom na godine pitanje je kak će to ić. Petko nije poznat kao neki profesionalac, a jedan od glavnih je.

Budemo vidjeli, nadam se najboljem.
  • San Lorenzo
    18.4k
    nazalost vise nemamo privilegiju i luksuz razvijati i gurati hrpu mladih igracaJurki

Ni nepokušavamo razvit mladce, jer razvijamo veterane.
  • Droljo
    11.4k
    Nama treba liga prvaka svake godine pa makar imali naj stariju momčad u hnl-u.
  • Jurki
    14.5k
    znam da nam je ostarila momcad.. ali jbg nemamo luksuz gurati klince od 18-19 godina.
    Ponavljam, nisam za veterane.. ali sjebavsi 10 prijelaznih rokova imamo to kaj imamo.
    Za tu situaciju su krive sve uprave unutar 5 godina.
    Kriva je i bivsa, a i sadasnja uprava.
    Nadam se da nam slijedi zaokret.
    Za razvijanje klinaca nam treba filijala... al to je vec tak izlizana prica da je nemam volje vise ponavljati.
  • Paggini
    34.6k

Stari baljezgaš o brojkama, proračun je bio 60 milijuna, kresanjem ugovora i odlaskom nekih igrača ovo ljeto je to smanjeno na 52-53 milijuna, a na plaće ne odlazi 50 milijuna eura...

Smanji kataklizmičnost, financijski smo jako dobri, ako već nismo u prvenstvu
  • Sting86
    38

Pitanje je kog uzet za filijalu

Pa meni to ne zvuči baš ekstra obzirom da u isti ulaze europske tekme i kvalifikacija u LP koja nosi polovicu toga. Ta pretjerana pozitiva nas je dovela do ovog di smo sad.
  • Jurki
    14.5k
    evo imas 1. i 2. Snl.
    Zonasi iz Slovenije su vec nabrojili prije par klubova sa dobrim terenima Bravo, Rogaska itd. sve su to mali klubici s kojima bi se dala dogovoriti suradnja.
    Sve je to odavno izmisljeno, samo treba prekopirati i uspostaviti takav nacin poslovanja.
  • Sting86
    38
    E to bi bilo ekstra, nadajmo se potezu i konačnom prestanku ciganjenja tokom pregovora jer nemamo nekog prostora za to
  • San Lorenzo
    18.4k
    znam da nam je ostarila momcad.. ali jbg nemamo luksuz gurati klince od 18-19 godinaJurki

Nas su upravo zaslužni/senatori/veterani/the soba ekipa doveli do -7 s kojih smo još i presretni.
  • Marquis Manners
    93
    Ova neaktivnost po pitanju pojačanja, sada se može s razlogom pitati hoće li biti uopće prinova kamoli pojačanja, pogotovo naslikavanje trenera koji po mojem mišljenju upropaštava klub otkako je došao, s igračima koji više ne bi trebali biti u klubu još prije godinu dana i više, može biti jako opasno po klub.
    Ali ne mogu ništa po pitanju toga, jednostavno sam naučuo da ne treba sebe uključivati i davati sebe i svoje emocije u nešto gdje nemaš apsolutno nikakvu kontrolu. Upropastiti će sami sebe ako nastave ovako i tu se ne može ništa osim pasivno promatrati.
  • Sting86
    38

Ja kad sam to rekao (da drugi rade dok neki prodaju floskule) pričalo se o katoličkom klubu. Sad će nam valjda Papa direktno dovest pojačanja. Tak se klubovi ne vode.
  • Droljo
    11.4k
    Ova neaktivnost po pitanju pojačanja,Marquis Manners

Koja neaktivnost? Šta je vama ljudi? Kad počinje prijelazni rok?
  • blue heart 72
    2.1k
    Ne znam na koji način si vi koji mislite da je osnivanje podružnice (još u drugoj državi) to zamišljate. Puno, puno stvari se tu mora poklopiti. Pa nije to pekara gdje uzmeš dva bureka, tri slanca, to platiš i ajde bok
  • Sting86
    38

Kad počinju pripreme koje smo već jednom fulali?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions