• Jos-Optimus
    3.3k
    nije on u padu, nego nema Šutala i sada mora odrađivati dupli posao, a to je gotovo nemoguće, u današnje vrijem pokrivati toliki dio terena u otvaranju igre je samoubojstvo, a joà se ozlijedio i Sučić, pa normalno da se osjeti
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    Ja sam uvjeren da smo imali kvalitetnu špicu da zamjeni petka ,ono na što smo svi upućivali još ljetos bili bi smo prvi uvjerljivo uprkos ozljedama. Šta smo mi sve fulali a na drugom djelu terena bili kažnjavani iz ničega i koliko bodova je samo tako otišlo to je ludo. Vratit će nam se ,mora .
  • Crni86
    6.6k
    Zabijali smo mi golove, ako nista drugo na silu ili individualnu kvalitetu. Silan broj utakmica smo u proslosti upravo i dobili na jedan gol na silu ili neciji potez samo je tada obrana funkcionirala.

Tesko je konstantno pobjedivati kada primas 1-2 gola po tekmi. To znaci da svaku tekmu ti moras zabit barem 3 gola kako bi osigurao pobjedu (kao protiv varazdina npr). Zaredat par utakmica s clean sheetom da se psiha momcadi malo oporavi i sve ce krenuti svojim tijekom. Ove sezone u hnlu nismo ni jednom povezali 2 tekme bez primljenog gola.
  • GeneralNapoleon
    12

Pa odsustvo Sutala je sigurno isto veliki dio razloga zasto i Misic izgleda losije. Ali opet mislim da Misic jednostavno fizicki pada nakon 3 godine konstantnog igranja. Sto i vidimo sad na ozljedama.
    A nije samo otvaranje igre problem nego mislim ponajprije i na defenzivno pokrivanje gdje Misic pada a Sutalo fali.
    Svakako stoper prvi prioritet jer tu nam jednostavno opcenito fali neki kompletni stoper dok na 6ici barem imamo Misica koji je u formi sigurno dovoljno dobar i Pavica kao potencijal.
  • ElDorado
    848
    Mi smo primili 24 gola u hnlu tu je ključ
  • Droljo
    9.9k
    Nego kaj?Majki2111

Po FM riječniku mišić bi bio deep lying playmaker
  • Majki2111
    3.5k
    Ili možda Regista? :smile:
  • ElDorado
    848
    A 24 gola su i zbog manjka 6ce. Čak je i Korda to jučer zaključio. Da je problem Dinamove obrane ponajviše u veznom redu. Ja bi se s tim složio, pa onda bekovi, pa tek onda stoperi.
  • Zagi
    8.7k
    Taktika svih ali svih trenera je bila markiraj Mišića posao obavljen. Jankovic ga je ubio protiv Rijeke pa centar nismo mogli preć.
    I da Šutalo je bio sjajan i možda maskirao kaj nemamo 6cu.
    ElDorado

Taktika HNL trenera protiv nas je markiraj Miška jer ako se njega zaustavi mi nemamo igre.
    Odnosno, jedina alternativa je nabi na Petka pa kaj se desi, desi.

Samo, čija je to krivica?
    Iz ovog kvotiranoga, iščitavam da ti smatraš da je Mišićeva?

Znači, ako suparnik ima dobrog flastera za tvog kreatora igre, krivica za lošu igru momčadi je na tom kreatoru?
    A kaj je sa ostalih 10 igrača u polju? Oni ne trebaju sudjelovati u bilo kakvoj organizaciji igre?
    Stajat i čekati da im Miško servira akciju?
  • ElDorado
    848
    ma ne nikako krivo si shvatio. Po meni Mišic je idealna druga 6ca ak igramo s dva straga ili 8ca. To se i pokazalo u dost tekmi di smo znaki igrat s dvojicom on i Sule. A bila je jedna tekma jos u KL di su on i Sule zamjenili mjesta i Misic odigrao odlicno na 8ci
    Naravno da su tu treneri. Ali vrlo cesto ne poduzimaju nista. Primjer je ta tekma protiv Rijeke di su nas ubili bas drugo poluvrijene
  • Mr Anderson
    9.1k
    Mišić je prvenstveno osmica, kod nas igra odlično šesticu jer srećom ima tu nogometnu inteligenciju pa to pokriva već dugo. Treba nam uz njega prava šestica pod mus. Ko i špica i lijevi bek.
  • Daliban
    3.4k
    Mišić je uvijek bio pomalo zujav na šestici, ali prije smo imali kudikamo ozbiljniju zadnju liniju pa Mišić nije bio toliko problematičan. Osobno i dalje mislim da je Mišiću forma vidno pala nakon što ga je Dalić opet izostavio za zadnje SP, tako da nam se to potrefilo zajedno s prodajom Šutala. Nama bi pored ovakve zadnje linije doslovno trebao Rodri da ne ispadamo baš svako malo kao zadnji amateri, tako da je apsolutno problem u stoperima i bekovima.
  • Daliban
    3.4k
    Taktika HNL trenera protiv nas je markiraj Miška jer ako se njega zaustavi mi nemamo igre.
    Odnosno, jedina alternativa je nabi na Petka pa kaj se desi, desi.

Samo, čija je to krivica?
    Iz ovog kvotiranoga, iščitavam da ti smatraš da je Mišićeva?
    Zagi

Meni to stvarno nije jasno. Bar bi tu treneri trebali dati svoj potpis, ozbirom da su otvaranja dio igre koji najlakše šabloniziraš bez da ta šabloniziranost postane problematična sama po sebi. U redu, razumijem da ti trebaju i progresivniji stoperi, ali što onda SD radi, kako onda dođe jedan Torrente u takvoj situaciji?
  • Smotanihaker
    779
    Mislim da ste malo pretjerali sa time da naši stoperi ne znaju igrati nogom. Kao da su drva nekakva. Naš problem pri otvaranju je problem vezne linije i krila. Znači Mišić se spusti po loptu a naša druga dva vezna trče kod špice u krilo a krila uz crtu. I sada kome bi to naši stoperi trebali dodati ako Mišić ima flastera na sebi? Ili da uzmu loptu i krenu u dribling?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.