• jedan u nizu
    10.1k
    Čestit Božić svima i uspješan prijelazni rok!
  • Jurki
    13.6k
    Dragi Dinamovci, Purgeri sretan Bozic vama i vasim familijama.
    Samo nek bu zdravlja.. za sve ostalo bumo vec nekak.
    I da nam proljetni dio sezone prođe u veselju.
  • Kujtim Shalla
    3.3k
    [img]http://PXL-20241221-171835710.jpg
    Dragi moji Zonaši, vama ,vašim obiteljima od sveg srca želim sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje. Pošto nije tajna živim daleko od Zagreba ,Maksimira i Hrvatske ,nisam u prilici gledati naš voljeni klub u živo koliko bi to volio. Vi ste moje uši,oči,moj glas. Oprostite kad nekad priključam, napišem suvišan komentar. Jbg vjerovatno je daljina ključ poneke frustracije. Voli vas D
  • OldSchoolZG
    272
    Htel bi vam se svima zahvaliti kajti/jer ste mi fejst/jako pomogli zdurati
    ovu/pol i prošlu celo sezono.
    Meni kak vječnom pesimistu je strašno gledati ovakav Dinamo no vekšina na
    "zoni" je optimistična a i mnogi znate več/više od mene o nogometu i to mi fejst
    pomogne i duram daljše.
    Nadamo se kak bu Bjelica sredil obrambo pa bu lakše.

Sretan Božić svim krščanima na "zoni" a kateri to nisu želim
    takaj/također sve naj.

Sretan Božić!
  • blue heart 72
    1.9k
    Dragi moji dinamovci i dinamovke

Nek bude vama i vašim najdražima sretan i blagoslovljen sveti Božić, prije svega uz dobro zdravlje, te puno sreće, smijeha, veselja i mira Božjega.
  • NORTE
    12.9k
    Prošli prijelazni rok se neće ponovit tako da bi mi uskoro zapravo trebali postat puno jači.
    Zadnji put je bila štednja i racionalizacija, a barem djelomično je u križaljci tada sudjelovao i Jakir.

Sada imamo više faktora koji će utjecat na ovaj rok.
    Puni ko brod (automatski skroz druga priča), debeli minus na tablici i drugi trener s generalno višim ambicijama od prošlog.

Dovode lijevog beka i špicu.
    Po meni potrebni su još i desno krilo i zadnji vezni, a mnogi kažu i stoper jer nam je i to "kritična pozicija".

Primili rekordna 24 gola u 18 kola pa to itekako ima smisla, bez obzira što bi već u siječnju mogli zaigrat Perić i Perković, ali treba li nam novi stoper će odlučit struka.

Bjelica je najavio do 4 igrača, ali nadam se da će ih biti više, a posebno jer nam se ključni igrači ne vraćaju odmah.
  • Dzoni
    889
    Svim članovima ovog foruma i vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Božić!
  • Davieboy86
    280
    Sretan i blagoslovljen Božić ekipa !
  • JMastermind
    159
    Čestit i blagoslovljen Božić, šizofrena familijo :heart:
  • Beky
    28
    Sretan i blagoslovljen Bozic plavoj obitelji!
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Sretan i blagoslovljen Božić svima :heart:
  • Rakovica1986
    771
    Sretan i blagoslovljen Božić plavoj obitelji!
  • Gladiator
    4
    Sretan Božić ekipa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.