• Cif
    168
    ne volim da nam je igra toliko ovisna o njemu.A ne znaš nikad dal' bu igrač ko Maradona ili ko Josip Tadić
  • ElDorado
    847
    Petko je krucijalan za našu igru ne svojom krivicom. Mi od doba Čačka ne znamo iznjet loptu iz naše polovice i organizirati napad. I onda udri nabij na Petka koji štopa, drži i razigrava. I onda se pol ekipe pitaa zakaj je on povučen?! Pa eto zato što treneri dve godine ne znaju drugačije. I zato sad patimo pa nam KTC lupa beskorisne dijagonale.”, Zagorac 10 put odigra napred nazad sa stoperom ili bekom i na kraju ispuca na Kuleta kojeg jebe sila teža.
    Zato nama treba jebena šestica između ostalog.
  • Majki2111
    3.5k
    Kako? Jakir je radio izolacije za krila. Doslovno je forsirao igru od golmana. U Šutalu smo imali izgradnju od zadnje linije. Pa pogledaj drugi gol protiv Bayerna. Sve akcija od noge do noge.

Petko je krucijalan to da imaš garanciju da će zadržat onu loptu kad ne mremo tak izaći. On ima iznimno visok postotak tih zadržavanja. To koristiš kad ne možeš izaći, a ne zato jer ne znaš.

Petko je bitan još u zadnjoj trećini kad silujemo međuprostor pa on razigrava ostale koju ulijeću njemu iza leđa. To osim Mišićevog dirigiranja igre sa 6ice je patent Dinamove igre unazad nekoliko godina i to funkcionira na elitnoj razini jer su razni klubovi imali problema s time.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    pa to, tragikomicno mi je da on radi jako puno za našu igru, a zbog toga ispada kriv što igramo kako igramo
  • nkdz
    935

On ima svoj stil igre što je ok ali je krivnja trenera jer kad igramo samo s njim ko napadacem mi u 16 metara nemamo nikoga jer Petko se voli povlaciti do centra po loptu i razigravat.
    Petko bi bio idealan kad bi imao uz sebe jos jednog izrazitog napadaca i mislim da bi onda u takvoj kombinaciji mi zabijali golove masu lakše.
  • Jos-Optimus
    3.3k
    ma naravno, to je svima jasno, pa zato je Oršić eksplodirao uz njega jer je u Europi u biti igrao drugu špicu, idealan profil suigrača
  • ElDorado
    847
    sad ti meni navodis jedan gol protiv Bayerna. Jeote procmrljio sam cijelu sezonu na stadionu. Di smo mi igrali od noge do noge?! Pokrijes nam Mišica i mi smo mrtvi. Sve je islo na Petka a stoperi nam vodili igru s bezbroj povratnih lopti. Koji jebeni Šutalo?! Otišao u ljeti.
  • Majki2111
    3.5k
    Do sad zabili smo ravno 50 golova. Koji od tih golova je produkt nabijačine na Petka?
  • ElDorado
    847
    Gle ovo kaj ti pricas smo igrali pod Čačkom a i Bišćanom. Pod Jakirom mi smo jedva prelazili centar. Pogotovo ove sezone. Pa nas su Istra i Šibenik drzali u presingu gore po 30 min. Qarabag da ne govorim. Govorim o otvaranju a ne kak su padali golovi. Tek u ovoj tekmi s Vž sam ja vidio ideju kad su se i Kač i Rog spuštali po loptu ali samo u prvom poluvremenu dok valjda nisu izdušili.
    Taktika svih ali svih trenera je bila markiraj Mišića posao obavljen. Jankovic ga je ubio protiv Rijeke pa centar nismo mogli preć.
    I da Šutalo je bio sjajan i možda maskirao kaj nemamo 6cu. Poslije sve oslo kvragu i nije mi jasno kak to treneri ne vide. Ja bi se vise ubio od tog kruzenja na nasoj polovici i povratnih lopti. Tak smo igrali pod Jurčićem jebeni kontrolirani nogomet.
  • Majki2111
    3.5k
    Joj nemam sad snimke naših utakmica ali 100% sam uvjeren da nismo nabijali pod Jakirom. Jesno kad nema rješenja. Ali primarno to nije bio zadatak.

Imaš i na grafu. Pokušane duge lopte, mi smo 7. u ligi. Znači ispodprosječni.
  • ElDorado
    847
    gle nismo al smo zato igrali najsporiji nogomet u ligi po modelu koji sam napisao. Beskonacne povratne lopte. Da se razumijemo lopte na Petka i njegovo razigravanje ne smatram bas napucavanjem jer je on nevjerojatno uspjesan u tome. Ali zato toliko i ovisimo o njemu.
    Pored toga Kule je dobar samo s njim u tandemu. I to je bio jedan od elemenata samozavaravanja. Ni to treneri ne vide. Onaj gruzijac iz Istre je za Kuleta Benzema.
  • Majki2111
    3.5k
    Nemamo od Šutala stopere koji mogu fino iznjet loptu. Tu je problem.
  • ElDorado
    847
    istina al nemamo ni šestice. Mišić to nije.
  • Majki2111
    3.5k
    Nego kaj? Mi sa i bez njega nismo ista ekipa. Uz Petka najvažniji igrač na terenu. Ključan u otvaranju i drugoj trećini.
  • GeneralNapoleon
    12

Misic dok je bio u top formi je mogao bez problema ispunit ulogu 6ice iako mu to ja mislim nije najprirodnija pozicija. Ja bih ga svrstao vise u neku 8icu.
    Problem je sto je on u evidentnom fizickom padu i ne moze vise pokrivat sto je pokrivao prije. Istovremeno pati i njegova kreacija prema naprijed koja nam je kljucna. Zato bih ja osobno htio vidjet neku fizicki dominantniju 6icu koja bi rasteretila ponajprije Misica ali i nase ostale vezne igrace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.