• Danko
    1.3k

Pa jednog Matanovića već imamo.
  • Pavinho
    108
    covjek je nepokretan...presing 0 bodova, defenzivu ni ne pokusava
  • Majki2111
    3.5k
    Baš suprotno... Jako je pokretan.

Ko?
  • NitkoBitan
    20.9k
    Zato što imam rodbinu u Zagrebu moram reći da sam dinamovac. Nisam onaj baš najveći fan Dinama, no ako me netko pita Hajduk ili Dinamo, kažem – Dinamo.ElDorado

Znaci nije Dinamovac.

Imam i ja rodbinu na Kvarneru pa ako me netko pita Rijeka ili Osijek reci cu Rijeka, ali to mene ne cini navijacem Rijeke. Navijanje za klub je htijenje a ne moranje.

"Nisam bas najveci fan Dinama"... Mislim kakve su to konstrukcije i ogradivanje. Vjerujem da nam svima ide na zivce ta bojazan da netko kaze "Da, ja sam Dinamovac" bez ikakvog pravdanja i navodenja razloga.
  • wolfgang14
    1.7k
    Jel mi može neki insajder reć da li se BAREM razgovara o mierezu u klubu? :pray:
  • Daliban
    3.5k
    Uz to treba napomenut da koliko sam ja razumio Bjelicu Misic je upitan za pocetak prolijetnog dijela a Sucic je definitivno jos neko vrijeme out. Po tome bi ostali na Ademiju, Pavicu i eventualno Rogu. A to je scenarij koji stvarno ne zelim gledat.GeneralNapoleon

Svi se vraćaju početkom drugog dijela sezone. U najboljem slučaju su spremni do početka, u najgorem se vraćaju do kraja drugog mjeseca. Nema potrebe gomilati igrače za svega tih nekoliko tjedana u najgorem slučaju.
  • Žan
    203
    Nadam se da ce Matanovic doc a sto se tice lijevog beka i poznavajuci rad Bjelice, mislim da se imam pravo nadat Russuillonu kojeg je vodio u Union Berlinu.
  • Neron53
    1.1k

Bolje da gomilamo dobre igrace nego suparnici bodove prednosti.
    Sa ovim igracima i trenerom nam samo cudo pomaze.
  • Maximo
    600
    Očekivao bi već neka pojačanja pod bor
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Gdje su insajderi da nahrane gladna usta pred Bozic? :lol:
  • Simpatizer
    611
    Polako. Skautira se Afrika, to potraje
  • Danko
    1.3k

Kule 10 udaraca - 1 gol
  • Fanboy
    2.9k
    Što mislite o Roccu Žikoviću ? Sa 16 godina otišao iz Istre za nekih 3 miliona eura u Salzburg kao najveći talent generacije. Koliko znam imao je neke ozljede, no ni prvi ni zadnji koji je u HNLu vratio karijeru na pravi put, a pod Bjelicom bi mogao postati igračina.

Ima tek 19 godina...

Inače po dijaspori samo u Njemačkoj i Austriji u mlađim kategorijama ima 10+ stopera i golmana. Vjerujem da možemo upecati dobra dugoročna pojačanja. I igračima je lakše napraviti karijere...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions