• Efes Pilsen
    9.2k
    iz tvoje tipkovnice u Mariceve usi.
    Vrijeme je za nesto novo.
  • Danko
    1.3k
    Mi MORAMO dovest napadača
    U petka se više očito ne možemo pouzdati, a kule kad je u fazi u kakvoj je sad nebi zabio da je gol 14 m širok
  • Jurki
    13.6k
    Mislim iskreno da je i Bjelici i upravi pun klinac senatorske klike i da će to ići u drugom smjeru, nekako mi je taj osjećaj.Paggini

Mozemo svak misliti o sportskom sektoru kaj god zeli, ali ako mi izvana vidimo da senatore treba razjebati..
    Mislim da nisu mutavi, pa da tak ocite stvari ne vide.
    Da nije tako, vec bi sigurno s Ristovskim produzili ugovor..
  • MasniBrkMarkaViduke
    38
    brate,bas suprotno.
    Da nisu ozlijeđeni svi igrali bi znaš kolko.
    Samo ti je slika i prilika zadnje 3 tekme.
    Koliko god bili neki loši opet cepaju 90 minuta.
  • MAGDA7
    6
    Tocno to, ja ne kuzim kako vi neki stavljate napadaca na trece ili cetvrto mjesto po vaznosti, po meni treba dva klasicna napadaca
  • thomas22
    277
    Prema informacijama koje imam ni galesic ni selahi nisu opcije...pikiramo pasalica i fruka
  • Marc
    220
    Mi moramo moramo pod muss imati što prije već sva pojačanja u kadru, sve ostalo će biti pokazatelj inertnosti SDa. Znači nedo Bog da se počne sve odugovlačit kao na ljeto, odoše pripreme ode sve i opet će NB pričat kako ne poznaje igrače pa će opet stavljat iste. Znači nadam se da SD nekaj radi i to već sada, a da je ova današnja sjednica od 10 minuta bila samo finalna potvrda Budgeta za pojačanja i da se to sve samo treba finalizirati i službeno predstaviti već prvog dana prijelaznog roka. Vremena više nema, pod nogama gori..
  • don
    8.5k
    mislin da je poprilično jasno da je Galešić bija opcija i da je Miško tražija previše.

pikiramo pasalica i frukathomas22

nismo ali ajde vidit ćemo.
  • Sting86
    26

zar nije da Selahi ima dogovoreno sve sa Dinamom?
  • Maximo
    600
    Reko bi da bi nam dobro došao i kahlina
  • Sting86
    26

Zašto ne vratit Čavlinu?
  • E46
    820
    Pa ima smisla, s obzirom da je nas vrli sportski direktor izjavio da nam u vezi ne fali seštica, a svakako da nam je desno krilo deficitarno, kao i da je vrli sportski direktor umislio da ce fruk posto je odigrao 5 utakmica u rijeci na poziciji napadaca biti zamjena za petkovica u napadu, i time ce on rijesit sve probleme kao da ga gledam di razmislja o tome. Tako da to sto si ti rekao ima smisla.
  • Sting86
    26
    Valjda je jasno da tek za Fruka i Pašalića bi Miško tražio bar 15 mil
  • Orc123
    9.4k
    Daj ne budite smijesni...kakav Pasalic i kakav Fruk...na pozicijama gdje smo krcati.....kaj da se koci razvpj Stojketa i Vrbe na ljeto?! A gdje ce Pasalic igrati? Na klupi? Takvih imamo i previse....
  • GeneralNapoleon
    18
    Sto se prijelaznog roka tice bi moje zelje po redu prioriteta bile sljedece:

1. Vrhunski i kompletni desni stoper koji zna iznijet loptu i dobro brani dubinu i koji ce odmah upasti u prvih 11. Moj idealni stoperski par bi bio Perkovic + novi, a u tezim utakmicama KTC + novi.

2. Vrlo dobar zadnji vezni po stilu mesar. Moj pick bi bio Selahi jer smatram da ima najbolji omijer cijene i kvalitete. Dvojim jeli mi je bitniji zadnji vezni ili lijevi bek jer su podjednako kriticne pozicije, ali s obzirom da je Misic po izjavama Bjelice upitan za pocetak sezone te Sucic takoder, mislim da mi je malo vaznija 6ica.

3. Vrlo dobar lijevi bek koji instant upada u prvih 11. Mislim da bi se na silu HNL mogao izgurat sa Perkovicem, RPGom i Bockajem, ali idealno bi naravno bilo nac konacno pravo rijesenje. Dahl ako moze =)

4. Prava 9etka koja ce se potuc za mijesto prvog napadaca. Nekima je napadac prioritet ali ja sam uvjeren da je bitnije da poslozimo obranu, jer i ovako dovoljno zabijamo ali jednostavno pre vise primamo. U napadu se lakse moze kemijat nego u obrani. Uostalom sam uvjeren da ako imamo zadnju liniju koja je cvrsta i zna iznijet loptu da ce to i prema naprijed odmah bolje izgledat.

5. Vrhunsko desno krilo. Recimo onaj Arnaud Nordin koji se spominjao na scout temi. Ali samo ako se ukaze prilika.

6. Golman. Ali samo ako je procijena da Neva mora na operaciju ili da je rizik pre velik. Inace mozda drugog golmana koji Filipovic ocigledno nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions