• Mihaljević
    10.7k
    zagreb-croatia-branko-pavic-of-gnk-dinamo-poses-during-the-uefa-media-access-day-on-september.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=PEIlw5Fddq1-UKW2SM1r3eUFoxNqRqm7t7ROn9wweNY=
    Mrcino, samo jako do kraja sezone u reprezentaciji.
  • Haza
    7k
    Paviću je menadžer Zahora. Čisto kao info, bez ikakve dubine.
  • über alles
    1.6k
    Nema dubine sa zahorom
  • CastAway1986
    2.1k
    Ako se dovede zadnji vezni onda momak treba na posudbu , šteta da ovakav talent sjedi na klupi .
  • Haza
    7k
    Nema dubine sa zahoromüber alles

:) ma nisam mislio ništa negativno, već samo informativno (Zahora možda nekom nije najdraži tip). Evo danas je u prvoj postavi, baš mi drago, treba mu dati priliku u ovakvim tekmama.
  • über alles
    1.6k

Ma ja se salim malo,nemam nis protiv zahore
  • Zg123
    693
    Jos pure i mlijeka jesti da bi uopce u rotaciji bio. Lijepo iduce sezone na posudbu i nek se kali
  • Dinaminjo
    1.1k
    Ali sutnuo je po golu..

To sto ne zna gdje stoji, sto im daruje kornere i pogledom prati igrace nije bitno.

Decko je vrhunski potencijal.
    Ali ne znam koliko vrhunskih potemcijala treba izgoriti prvih pet utakmica u seniorskom plavom dresu da ljudi shvate kako se stepenice ne mogu preskakati..
  • Crni86
    6.6k
    Motaj kablove, bas zato klinci ne igraju u ovakvim tekmama.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Taman se bio uklopio u ono sivilo od ekipe, međutim dva trenutka koja bi volio istaknut od njega.

1. Ona lopta sa svoje pole u bocu, kad je Pjaca fino primirio i napravio šansu odloživši za šut Špikiću. Ima i top u nozi. Svakako bi mi prije Ademia počinjo i kad se vrati.

2. 70.ta minuta. Dečko se vraće nazad, šalje Teophilea u protivnički 16erac i sa njime Torrentea, uzima loptu mislim Mudražiji, bez faula, iznosi je i grize, nastavlja trčat i borit se kao da je prva minuta, baš kao da se ne može umorit i vidi se da mu je stalo.

a onda sa druge strane Stevo Bakljava nakon prvih 20 minuta hoda kao da je bio na okopavanju repe i krumpira u Babinoj Gredi i ono dizanje ruku i mlataranje, svađanje... i naravno po običaju ništa nije napravio, i to od Salzburga, iako u toj utakmici osim asistencija onih, nije uopće briljirao.
  • NitkoBitan
    20.8k
    Umjesto da juri grize on promatra pogledom loptu u svojih 16 metara. Roki ides ti na posudbu pa se dokazuj negdje drugdje, Dinamo nema cajta trpit greske klinaca. Dovoljno nam je da trpimo senatore.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.