• Crni86
    8.2k
    Branko nikad nece ni biti zamjena za misica. Od njega ce jedino postat prosjecan igrac za neki od hnl klubova.
  • miro
    5.7k
    Nadam se da si u krivu, ali za daljnji razvoj treba mu trener koji će mu objasnit kako da igra prema naprijed i da se ne boji. Ove godine mi se čini puno više u grču nego prošle
  • rokikaciga
    515
    Pavić je odigrao skroz korektno. Ne može se od njega očekivati da će kreirati magiju pored igrača koji su plaćeni i 10x+ više od njega. Dečko ima samo 18 godina i definitivno ima budućnost u klubu ako se nastavi razvijati.
  • Crni86
    8.2k
    iskreno ja ne vidim ni neki pretjerani doprinos defanzivno. A djeluje mi iskreno kao da ni ne zna trcat, noge mu jako cudno idu.

A ako mu treba objasnit da se ne treba bojat protiv treceligasa kako da mi onda od njega ista ocekujemo? Kako da ocekujemo da ce ga netko uzet sebi na posudbu u prvu ligu i davat mu prostora kad se on boji igrat protiv treceligasa.

Puno previse se po meni precijenilo Pavica. Ja jos ni u jednom trenutku nisam reko uvau vidii ovo. A imali smo talenata koji su igrali sa 18 godina hnl i od kojih si vec stvarno mogo vidjet neke stvari. Nisu imali konstantu sto je i normalno, ali barem si vidio blijeskove. U ovome slucaju ja vidim samo neke prosjecne stvari. Nista ekstra.
  • GeneralNapoleon
    879

Ali kaj vidis u njemu? Nije se vidjelo danas gotovo nis. Mislim ajde sve je to super jos je mlad ima lufta za razvoj. Ali ja u njemu ne vidim nikakvu ekstra kvalitetu. Recimo kao kod Zivkovica na stoperu.

Pavic se cini spor i trom u kretnjama, prosijecan u duelima, danas dosta ispadao, spor i slab na lopti i uz sve to jos kao da ga je strah dodat prema naprijed. Bas mi je bio dojam da nam je jako usporavao igru. Ne znam nadam se da se varam.
  • Enco
    66
    A imali smo talenata koji su igrali sa 18 godina hnl i od kojih si vec stvarno mogo vidjet neke stvari.

Imali smo, ali više nemamo . Butina krenuo, Marić nastavio, a Milic dovršio.
    Loksa nas j... u tom segmentu, ali to se sigurno mjenja s novim SD .
  • ElDorado
    2.2k
    Lik je spor, trci po petama. Nijedno progresivno dodavanje samo kratke povratne.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Meni nije opravdao kako su ga mnogi ovdje hvalili ,njegov talent. Nisam primjetio ništa posebno da ima. Čak ni brzinu nema,defanzivno onako ,ofanzivno ništa nisam vidio da kažem vau. Međutim sa pravim trenerima , ljudima koji će ga usmjeravati može biti dobar. Tek mu je 18 godina . Ali kažem za sad mi nije opravdao minute koje je dobivao.
  • ElDorado
    2.2k
    Posebno me smeta sta je kao mladi igrac ziheras, bez hrabrosti. Lik nit ne gleda prema naprijed kad ima loptu
  • Orc123
    10.7k
    Ono sto sam 100 puta rekao...nije on nikakva 6ica, radilica, terijer, kako god hocete to nazvati...on je kopija Misica ali trenutno još s Temua....mora jos puno zganaca pojesti, trenirati, vise trcati, puno vise raditi defanzivno jer i Misic ne moze trkom pokriti sve sto mora na 6ici ali je Misic bas inteligentan igrac i time nadoknađuje taj trkacki dio. Dobar ce biti Pavic, bit ce sigurno koristan Dinamu ali primjer Vrbe koji bio i veci talent pa mu jednostavno trebala sezona u Loxi da bi uopce postao dio Dinama, naravno kadra od 17-18 igraca a ne negdje pri kraju klupe. Za Pavica bi bilo najbolje da na ljeto ode negdje gdje ce biti standardan i vrati se za godinu dana jer ima tek 18 i ako ce se pravilno razvijati bit ce dobar igrac ali on nije Baturina, nit ima taj potencijal. Mislim da ce se lakse Mikic priviknut na seniorski nogomet nego Pavic......
    Definitivno igrac koji ce u buducnosti biti vazan kotacic ali vidi se da je jos sad pre zelen....
  • GeneralNapoleon
    879

Ne znam bas. Dijeluje mi pre lose na lopti da bi bio kopija Misica. Misic je ako mene pitas primarno osmica. Ali onako deep lying osmica kao recimo Kroos. Covjek ima fenomanalnu pas igru, brzo okrece strane, razbija pritisak i kao sto kazes jako inteligentan i u postavljanju.

Meni Pavic u ovom trenutku vise dijeluje kao 6ica razbijac. Samo sto mu je i ta defanziva trenutno meh. Nije da razara. Ali prema naprijed mu je doprinos ravno nula. Jedino sto radi je odlagat lopte bekovima kad se spuste i stoperima. Umrtvi igru. Dijeluje sporo al papogotovo i sporo na lopti za razliku od Misica.

Ne znam mozda sam pre vise pod dojmom ove utakmice ali mi dijeluje pre slab na lopti cak i za nasu 6icu a kamoli nasu 8icu. Jer nije da je neka mototicna masina.
  • Orc123
    10.7k
    Misic i je klasicni centralni vezni ali zato kaj vec godinama nakon odlaska Jakica ne mozemo klasicnu 6icu nac mora to igrati.....
    Pavic nema trkacki kapacitet, ni defanzivu da bi bio klasicna 6ica.....u paru sa nekim da ali sam jako tesko.....
  • Laugreano
    3.5k
    Jedina utakmica gdje sam vidio perspektivu kod njega, je ona prva utakmica na pripremama. Nakon toga bas nista. Trenutno mi djeluje da je blize Marku Điri nego Misicu.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.