• Mihaljević
    10.7k
    zagreb-croatia-branko-pavic-of-gnk-dinamo-poses-during-the-uefa-media-access-day-on-september.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=PEIlw5Fddq1-UKW2SM1r3eUFoxNqRqm7t7ROn9wweNY=
    Mrcino, samo jako do kraja sezone u reprezentaciji.
  • Haza
    6.9k
    Paviću je menadžer Zahora. Čisto kao info, bez ikakve dubine.
  • über alles
    1.6k
    Nema dubine sa zahorom
  • CastAway1986
    2k
    Ako se dovede zadnji vezni onda momak treba na posudbu , šteta da ovakav talent sjedi na klupi .
  • Haza
    6.9k
    Nema dubine sa zahoromüber alles

:) ma nisam mislio ništa negativno, već samo informativno (Zahora možda nekom nije najdraži tip). Evo danas je u prvoj postavi, baš mi drago, treba mu dati priliku u ovakvim tekmama.
  • über alles
    1.6k

Ma ja se salim malo,nemam nis protiv zahore
  • Zg123
    678
    Jos pure i mlijeka jesti da bi uopce u rotaciji bio. Lijepo iduce sezone na posudbu i nek se kali
  • Dinaminjo
    1.1k
    Ali sutnuo je po golu..

To sto ne zna gdje stoji, sto im daruje kornere i pogledom prati igrace nije bitno.

Decko je vrhunski potencijal.
    Ali ne znam koliko vrhunskih potemcijala treba izgoriti prvih pet utakmica u seniorskom plavom dresu da ljudi shvate kako se stepenice ne mogu preskakati..
  • Crni86
    6.4k
    Motaj kablove, bas zato klinci ne igraju u ovakvim tekmama.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Taman se bio uklopio u ono sivilo od ekipe, međutim dva trenutka koja bi volio istaknut od njega.

1. Ona lopta sa svoje pole u bocu, kad je Pjaca fino primirio i napravio šansu odloživši za šut Špikiću. Ima i top u nozi. Svakako bi mi prije Ademia počinjo i kad se vrati.

2. 70.ta minuta. Dečko se vraće nazad, šalje Teophilea u protivnički 16erac i sa njime Torrentea, uzima loptu mislim Mudražiji, bez faula, iznosi je i grize, nastavlja trčat i borit se kao da je prva minuta, baš kao da se ne može umorit i vidi se da mu je stalo.

a onda sa druge strane Stevo Bakljava nakon prvih 20 minuta hoda kao da je bio na okopavanju repe i krumpira u Babinoj Gredi i ono dizanje ruku i mlataranje, svađanje... i naravno po običaju ništa nije napravio, i to od Salzburga, iako u toj utakmici osim asistencija onih, nije uopće briljirao.
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.