• Crni86
    7.3k
    Nama trebaju igraci koji ce zabit kreirane prilike. Koji ce rasteretiti i petka i kulena. Za neke okej novce, orsa bi mogao biti nas veliki joker za hnl. Da smo imali orsu protiv gorice, osijeka i belupa, mi bi upisali 7 bodova vise. Covjek jednostavno zna zabit gol. To se ne moze bas tako izgubit nakon ozlijede, i zato bi ga ja vise volio gledat kao spicu uz petka. Treca spica/ drugo krilo okej opcija.

Ja trebam vise konteksta da ocijenim taj moguci povratak, placa, status u ekipi, sprema orse i sl.

Samo da nije zamisljeno da dolazi kao prvo krilo i na placu 700,800k. Onda sve nema smisla.
  • CastAway1986
    2.4k
    Jel službeno Oršić potpisao ili nije ? Čemu onda panika ? Uostalom trener je izjavio da ćemo pomladiti ekipu tako da mi s te strane potpis nema smisla ..
  • Droljo
    11.2k
    A šta ako orša zabije 15 komada do kraja? I doda desetak asistencija? Osvojimo prvenstvo glatko zahvaljujući njemu? Jel onda sportski direktor i sektor budu najjači na svijetu? Ili i dalje neće imati pojma o tome poslu kako sada pišete? Orša to može, nemojte zaboraviti.
  • Praskaton
    3.1k

Nije al gledajuci njegove izjave i imajuci na umu kakve poteze vuče Bjelica sve vodi prema tome da ce potpisat.

Mnogi ce se razocarat kad vide da je Hoxha puno bolje rjesenje od Orše
  • Praskaton
    3.1k

A sta ako mene sad potpišu i ja zabijem 48 golova i 59 asistencija,od toga 18 u derbiju sa hajdukom i to 7 škaricama u rašlje sa centra dok poljud plače kao da im je zločinac ponovno umro.

Mislim mozemo i tako pricat a mozemo se i uozbiljit.Za svakog igrača mozes tako izjavit šta ako..Nemamo vremena za probu igrača
  • Nolifer
    9.2k

A zamisli tek da sruši na kraju Arsenal usred Londona....
  • Droljo
    11.2k
    Mnogi ce se razocarat kad vide da je Hoxha puno bolje rjesenje od OršePraskaton

Kak znaš? Gdje si vidio mislava?
  • NitkoBitan
    22k
    A zamisli tek da sruši na kraju Arsenal usred Londona...Nolifer

Prijava novih igraca vrijedi tek za KO fazu LP.
  • brile86
    120
    Orša u svom primeu nije imao u polusezoni HNL-a 25 G/A . Po toj logici zašto ne bi doveli Soudanija jer nam je eto rješavao derbije nema veze sto ima 37 imao je to nešto.
  • Praskaton
    3.1k
    Gdje si vidio mislava?Droljo

Nigdje,u tome i je problem.Covjek je prešao tridesetu i skoro dvije godine nije igrao ozbiljan nogomet.

Da je htio doci nakon probe u Engleskoj odmah bi ga prihvatio.Sad kad nema opcija nudi se nama.
  • Droljo
    11.2k
    Sreća pa ne odlučujete vi nego odgovorni ljudi u klubu. A mi bumo za par godina mogli birati 'sposobnije' ljude i bok. Živeli
  • Nolifer
    9.2k
    Prijava novih igraca vrijedi tek za KO fazu LP.NitkoBitan

Znam, al karikiram samo, kad bi bilo da bi bilo, ali vjerojatno ni tad nebi valjao Orša da to napravi... Jer je eto prestar nekima....
  • Jurki
    14.5k
    Dajte ljudi budite ozbiljni.. Orsa je LEGENDA Dinama, ali on nema kaj iskati u danasnjem Dinamu.
    Nama treba friska krv, friski, gladni igraci, igraci koji budu prevaga na terenu.

Orsa nazalost vise to nije. Isto ko i Ademi, populisticki potez.. i ne vidim to drukcije.
    Ademijev povratak lani.. je bil upravo to.. populizam i bacanje pijeska u oci navijacima nakon katastrofalnog prijelaznog roka.
  • ElDorado
    1.5k
    Sigurno je da ak ga mi nećemo da ide u Rijeku.
  • Droljo
    11.2k
    Sigurno je da ak ga mi nećemo da ide u RijekuElDorado

Ma nek ode. I da nam bar zapapri te uzme prvenstvo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions