• Efes Pilsen
    9.1k
    Bjelica se Bockaja rijesio bez pardona u otvorenoj utrci za naslov prvaka. Ako Bjelica vidi Bockaja kao prvi izbor za lijevog beka onda mozes se samo okrenut prema SDu koji nije nasao kvalitetnije rjesenje. Nista drugo.
  • don
    8.4k
    Mene strah da Bjelica vidi Bočkaja kao prvi izbor na lijevom beku. Jos ak danas nekaj odigra….ElDorado

molim te di vidiš problem u tome trenutno? Bočkaj je jedini pokaza da je živ protiv Lokomotive. A zbog njega smo stvorili 4-5 prilika i ima je više opasnih ubačaja nego Baturina cilu polusezonu.

Iako, ako bi igra, volija bi ga više vidit na desnom krilu.
  • ElDorado
    791
    a ok možda bude senzacija ali nikad nije bio bek i straga je teska rupetina isto kao Moha. Ne znam ima li smisla vraćati otpisane igrače. A strah me da opet nece dovest LB.
  • Orc123
    9.4k
    Bockaj nikad nece biti l. Bek i to ne trebas biti odvec pametan i znati nesto o nogometu da bi vidio to...osim šljuce. Nema nista...nema moc ponavljanja, nema obaveznu igru, nema agresiju, nema defanzivu a o njegovoj kvaliteti dovoljno govori da ga Pafos nije zelio otkupiti za pisljivih 1mil eura nakon kaj peoveo godinu dana tamo! Sad se svi nesto cudom cudimo kako ima fin ubacaj a to se znalo oduvijek....sve ostalo je na razini mozda ni za 1hnl...

nemres uspiredivati Mohu s njim jer je Moha daleko kompletniji igrac i bek ko poziciji...defanzivno bolji puno!
  • Olmic
    3.8k
    Orsic jakooo blizu Dinama
  • Crni86
    6.5k
    Stranica koja je prva najavila Bjelicu kao novog trenera u drugom mandatu, dala je naslutiti i dolazak Orsica prije nekoliko minuta.
  • jedan u nizu
    10.1k
    I kaj bi si onda on i Pjaca delili minutazu?Facke

Nije ni Pjaca pokazao nesto da bi ga drzali stalno u prvoj.
    I jedan i drugi imaju povijest ozljeda i ozvivljavaju karijeru.
    Njih dvojica si mogu biti dobra konurencija, a ne mogu racunati da ce imati prednost jer su dinamovci i jer su zaduzili klub. Jer im konurencija nebi bio neki 'stranac' pa automatski nas decko ima prednost, nego je konurencija slican igrac.

Orsic kada bi dosao sigurno nebi bio prva opcija, ali mislim da je milijardama milja ispred Hoxhe koji nam je druga opcija na lijevom krilu.
  • Praskaton
    2.9k
    Smijesno majkemi.Nije ni cudo da smo tu gdje jesmo kad dovodimo covjeka koji dvije godine nije igrao ozbiljan nogomet.
  • Cif
    149
    Sami sebi pucamo u noge s transferima.Majke mi ljudi u klubu ne znaju što rade nego tjeraju populizam.I imat čemo ekipu starih polomljenih igrača koji će igrati u prvom sastavu jer su senatori i čuditi se kad nam ode prvenstvo.
  • Nogo
    4.3k
    Bolje je imati Oršića za 250-300k ili plaćenog po učinku nego da Rijeka i Hajduk ga dovedu i ojačavaju se.
    Samo radi Miška i njegovih nebuloza pri transferima bi doveo Oršića pa neka se misli.

Bjelica je naveo da će biti i odlazaka, a možda je Hoxha ili Špika prvi u redu pa mi se ovo čini najrealnije.

Oršić samo mora znati da se mora izboriti za sastav, da je došao pomoći i da mu nitko ništa ne garantira.
  • ElDorado
    791
    budemo ga danas vidli na Šegu. Moha ima jedan te isti problem godinama da mu krilo ulazi u prostor iza njega. Nikad to nije popravio. I ofenzivno je dobar.
  • brile86
    66
    Orša mi je možda najdraži igrač koji je nosio dres Dinama ali sigurno nam nije pojačanje i s time se mnogi ovdje moraju suočiti.

Takoder bitan razlog zašto ne želim ovaj transfer nije forma ili godine nego sto će ga se nakon 3 loša povezana kola tjerat po forumu iz kluba a ista ekipa koja forsira njegov dolazak po društvenim mrežama će mu nakon loše odigrane tekme zviždati sa zapada (slično uostalom kao Baturini nedavno), a to dečko koji nam je toliko radosti pružio ne zaslužuje.

P.S. Većina ovdje koja je za dolazak Orše se prije godinu dana sprdala s dovođenjem starog i ozlijeđenog Perišića u Hajduk a sada bi napravili ovakav transfer kad na proljeće hvatamo -7 (možda i više do kraja dana).
  • Orc123
    9.4k
    Cisti populizam ako ga se potpiše nista drugo! Volio bi vidjeti koliko ce zarađivati u Dinamu!? Garantiram da ispod 0,5milje eura nece imati....ovo bi ocekivao od Uprave na celu sa Peras, a ne na celu s Manenicom....opet nakrcavanje kadra bezveznim rjesenjima, populistickim za mase a ne rjesavanje gorucih pitanja! Toliko o pomlađivanju kadra...jos nam samo treba da kleknemo pred Saranima i Miskom i zaokruzit cemo dobro poznatu pricu.
  • ElDorado
    791
    Ako dođe mislim da je to prije svega želja Bjelice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions