• Praskaton
    2.8k

Kod Cordobe mi je jedino upitna glava.Kao i mnogima iz J.Amerike.
    Ukoliko uspije ostat fokusiran i discipliniran siguran sam da za godinu dana pricamo o njemu kao prvotimcu sa puno vecim udjelom u golovima i asistencijama
  • Omake
    4k
    Oršić kao mentor Cordobi, Horvatu, Radošu i Belinhu pola godine, ako što zaigrao plus.
  • Daliban
    3.2k
    Ma dečko u ni 500 minuta ima pola Batijevog učinka po g/a. Bit će mali dobar i to je plus za Marića.
  • Paggini
    29.4k
    Apropo CordobeDaliban

Zapisujem te u Cordoba fan club, zaboravio si spomenuti i tehniku dodavanja i primanja lopte, koja je eonima ispred svakog našeg krila osim eventualno Pjace. Plus, jak je kao bik.
  • Daliban
    3.2k
    Zapisujem te u Cordoba fan club, zaboravio si spomenuti i tehniku dodavanja i primanja lopte, koja je eonima ispred svakog našeg krila osim eventualno Pjace. Plus, jak je kao bik.Paggini

Ima oko za asistenciju. Dojam mi je da ima i dobar centaršut iako nismo imali puno prilike vidjeti. Od svih tih krila koja smo nagomilali, Cordoba mi je od početka sezone dugoročno gledano broj 1.
  • vjeko1701
    10.5k
    Jedino kaj mene u dosad viđenom malo zabrinjava kod Cordobe je količina zicera koju je fulao i to baš situacije koje se moraju zabiti. Iz vrha glave, dva u PO LP, dva u HNLu.
  • Paggini
    29.4k

A ako gledaš pozitivno, činjenica da se našao u tim situacijama je meni pozitivna jer kako Daliban kaže - ima sjajan osjećaj za prostor.

Kad se Hoxha našao na ziceru? Špikić doduše je, protiv Lokse i Belupa i tragedija je bila, ali Cordoba puno bolje osjeća i igru i prostor od obojice
  • Daliban
    3.2k
    Kad se Hoxha našao na ziceru? Špikić doduše je, protiv Lokse i Belupa i tragedija je bila, ali Cordoba puno boljenosjeća i igru i prostor od obojicePaggini

Da, Cordoba može biti taj puno konkretniji upgrade na Špiku. Pokazao je i da ima dosta dobar udarac te se ne libi opaliti.
  • Maksim Maksimirski
    6.8k
    Mene kod Cordobe zabrinjava loša tehnika, na malom prostoru se ne snalazi i djeluje pomalo kao divlji igrač. Najbolje se snalazio u nekim utakmicama kada je protivnik bio primoran napasti (Qarabaq i Gorica koji su gubili), kada bi se linije raspale i kada bi bilo prostora. Ima svoje prednosti (eksplozivnost, šut) ali ima i mane. Kada netko ne igra dulje vremena onda ga svi idealiziraju jer se pamte samo sretni dani.
  • Crni86
    6.5k
    Cordoba ce eksplodirat, samo mu treba vremena. Ima ono nesto.
  • CastAway1986
    2k
    Cordoba je budućnost Dinama jedino ako ne ispadne problematičan, nadam se da je naše dugoročno rješenje za desno krilo!
  • Paggini
    29.4k

Pa čak ne bih rekao da je idealiziranje, više neko razumno gledanje da Špikin maksimum znamo i to je u najboljem slučaju ok desno krilo za HNL rotaciju, ali Cordobin ne znamo, a trenuci kad je bio dobar su bili dosta visok plafon i glavno je pitanje može li igrati na toj razini stalno.

Vjerujem da može jer je građen jako dobro i vidi se da ima osjećaj za loptu, ali treba vidjeti.
  • Daliban
    3.2k
    Mene kod Cordobe zabrinjava loša tehnikaMaksim Maksimirski

Nije najtečniji dribler, ali mnoga razvikana krila zapravo nisu. Ja isto volim one tipične južnoameričke španere, ala mali Belinho, ali ima Cordoba mnoge kvalitete i van same sposobnosti driblinga. Samo ne treba toliko silovati izolacije i slične gluposti s njim na krilu. Treba ga samo pustiti da pronalazi prostor i zuji po terenu.
  • ZrnTSCHeZ
    525
    Cordobu se kao i svakog igrača treba ispravno koristiti.
    Sviđal mi se ljetos protiv Gorice doma i onaj asist za Kuleta mi već naznačil da ima nekaj u njemu...plus tražil je igru, nudil se, zavlačil i u sredinu pa proigraval.
    Kao jedan od nižih zabil pobjednički gol glavom u VŽu (da još ni te bodove nemamo...)

S druge strane bil je onaj idiotizam od taktike u prvom poluvremenu protiv jajduka gdje smo ga trpali loptama na liniji leđima prema golu pa je kraj njega Diallo odjednom izgledal kak neprobojni kineski zid.
  • badjibadara
    4.2k
    Kad se Hoxha našao na ziceru?Paggini

biSixv1.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions