• Doktor Kunić
    4.1k
    Jedva čekam kad nas krenu povezivati s igračima koji nam zapravo trebaju i to što prije, a ne Ivanusecom, Orsicem, Kahlinom, Ivusicem..Paggini

Ako je se uspješno radilo na suzbijanju curenja informacija iz kluba kao prošle sezone onda mislim da nećemo viditi takve info po ovim jadnim portalima nego ćemo samo čitati ovakve "bombastične, saznajemo" naslove na koje će se naravno svi ložiti, a zapravo su samo popunjavanja novinarske norme. Nadam se da ćemo dan dva prije potpisa saznati za novo ime pojačanja za koje se niko nije nadao.
  • Paggini
    29.4k
    Juan Córdoba
    11 utakmica
    1 G
    3 A
    odigranih 488'
    122' po G/A
    NVKOD

GOAT. :grimace: :grimace: :grimace:
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Bjelica je rekao da ce bit odlazaka, to je mislim ono sto ce najvise diktirat dolaske. Ako imaju neke Madare za Hoxhu onda je realno ocekivat da bi uzeli Orsica za rotaciju. Ne znam, nisam pametan.
    Sto kaze kolega gore ne bi mi se svidjelo povecanje senatorskog klana. Ademi treba objavit kraj karijere sto prije. Ristovskog ne produzit, onda mozda moze i Orsic.
  • CastAway1986
    2k
    Bjelica je izjavio da većina imena što su izašla do sada su izmišljotine i nadam se da je u pravu , da skautska služba i sportski direktor rade napokon pravi posao , da se gleda dalje od naših bivših igrača i preskupih HNL zvjezdica..Oršiću hvala za sve ali ova nam je polusezona strašno bitna i trebaju nam pojačanja odmah ..
  • NORTE
    12.8k
    Zaboravljate tko je doveo Oršića u Trabzon i pod kime je spičio tri komada Atalanti...

Oršić je reprezentativac.
    Njegov dolazak znači instantno pojačavanje dinama koji ne može dobit nikoga u Hnl-u...
  • hardek
    3.4k
    Mrzim povratke i igrača i trenera, ali mislim da je Orša trenutno kvalitetniji igrač nego Ademi kada se vraćao. U svakom slučaju bolji je od Hoxhe sigurno
  • vjeko1701
    10.5k
    Ako je spreman za maksimalno neki srednji rang plače u Dinamu i doći sa znanjem da mu ništa nije garantirano, u svakom slučaju bolje kod nas nego u Rijeku. Ugovor 1+1 i u kategoriju oportunitetnog pojačanja. Znači otvorila se prilika i iskoristila se ali nikako to brojati pod velik posao i tapšati se po leđima.
  • Noel
    7.5k
    Dabogda se dogodilo isto kaj i prvi put kod dolaska Oršića. Pljuvačina od većine nas kaj bu nam ovaj iz Koreje,nemre ni u Rijeci igrat pa onda odjednom heroj.
  • ElDorado
    737
    Lijevo nemamo nikakva riješenja. Orša bi bio samo swap za Hoxhu koji je prakticki neupotrebljiv. I svakako ne u broju ovih 3-4 pojacanja.
  • Maksim Maksimirski
    6.8k
    Ljudi kada pričaju o Oršiću misle na Oršića na svom igračkom vrhuncu a ne na ovog Oršića koji je upravo nogiran iz kluba sa donje polovice turskog prvenstva. Peak Oršić bi imao mjesta i u Tottenhamu ili Milanu, za ovog sad Oršića (nakon teške ozljede) nisam siguran je li uopće bolji od prosječnog HNL krila poput Goričana a kamoli od dinamovih krila. Jedino sam siguran da bi ga (kad bi se ispostavilo da je ruina od igrača) mnogi tjerali govnjivom motkom iz kluba i vrijeđali ga kao što to nerijetko rade kapetanu Ademiju.

Ja osobno ne bih dovodio Oršića ali me strah da će ga se dovesti jer je dobar čovjek, prijatelj, zadužio je klub itd. Čitam članak prije 3-4 dana i piše se kako klub planira zadržati Roga jer ''kao persona dobro utječe na svlačionicu''. Ademi je isto tu ponajprije zbog ljudskih i liderskih kvaliteta. Filipović je tu jer je dobar prijatelj. Zagi ima ugovor još 2 godine jer dobro utječe na svlačionicu itd. U redu je da su tu recimo Ademi kao legenda pa ajde i Zagi kao treći golman ali meni se čini da je sve više prijatelja u klubu i da bi se trebale gledati i igračke kvalitete kada dovodimo pojačanja. Nama ionako krila u ovom trenutku (pogotovo ne lijevo krilo) nisu primarna jer ih imamo 6. Dajte nam lijevog beka (barem jednog, ako ne i dva), stopera (barem jednog, ako ne i dva), zadnjeg veznog i golmana ako je Nevistić out do kraja sezone.
  • Marc
    219
    Realno sam uvijek za Oršu, al kad pogledaš dve godine bez nogometa i uz to puni za tjedan dana 32. godine… za neku rotaciju ajde možda i da al u principu nezz koliko bi nam mogao donjeti a vjerojatno je i plaća ne toliko mala
  • Maksim Maksimirski
    6.8k
    Dinamo sada treba ići po ovog Istrinog Beyatta. Ovo je zadnji prijelazni rok u kojem će biti dohvatljiv Dinamu. Isplati se riskirati sa takvim 19-godišnjim igračem jer je mala šansa da ga za godinu-dvije nećemo moći (ako se ne pokaže kao pojačanje) preprodati za milijun-dva za koliko smo ga i doveli.

Bojim se da će ga se ignorirati i onda kada mu cijena skoči na 4 milijuna ovi naši iz uprave će pričati kako je to nedohvatljivo za Dinamo i kako se okrećemo povoljnijim opcijama. Sada je trenutak. Znam da nam sada trebaju instant pojačanja i da Beyatt možda ne bi ni igrao prečesto u drugoj polusezoni ali zato postoji opcija i da ga uzmemo i onda ostavimo u Istri do kraja sezone na posudbi. U svakom slučaju bih riskirao sa njim i volio bih da je igrač Dinama.
  • NORTE
    12.8k
    Oršić je novi igrač dinama i poprilično sam siguran u to.
    Tu se vraća Bjelici koji ga treba.

dinamo je u zadnja 4 mjeseca zaradio cca 40 milijuna eura! Pričam napamet o iznosu.

Od toga je Bjelica donio 5.5 milijuna eura s 8 bodova u LP.
    Nešto se pita i Bjelicu, a on je taj koji je Oršića doveo u Trabzon i omogućio mu debeli ugovor.

Pjaca je otišao u Rijeku i igrao za 20k mjesečno koliko je Miškov maksimum.

Orša je zaradio u Engleskoj i Turskoj, dinamo mu nudi priliku za ozbiljan nogomet, a ne zaradu.
  • Daliban
    3.2k
    Jel ti neki tovar hakirao profil, jer ovo što pišeš je za ludnicu.
    "Cordoba > Oršić. Oršić igrač upitne kvalitete."

Dečko je jedan od onih koji je dinamo zadnjih godina učinio velikim na europskoj sceni i zbog kojeg sanjamo neke nove velike skalpove.
    NORTE

Dinamo je Oršića prerastao i u trenutku njegove prodaje u Englesku. Slagao sam se s Čačićem. Danas je bespredmetno uopće pričati, nakon ovih ozljeda i praktički ništa odigranog nogometa. Ako želimo nove velike skalpove, trebamo okrenuti i novu stranicu.

Odlasci Oršića i Ademija su bili apsolutno ispravan potez u tom trenutku. Ne mogu vjerovati da uopće možemo razmišljati napraviti puni krug unatrag par godina kasnije.

Apropo Cordobe, dečko ima jako dobar nos za prostor. Što za utrčavanja iza leđa obrane ala Špika, što za prostor u 16, što za pronalaženje prostora u međuliniji. Imat će odlične brojke, samo mu treba dati minute. Za ovo što je odigrao, brojke koje su tu prikazane su zapravo i podcijenjene jer stvarno nije imao sreće sa nekoliko zicera. Dakle, pričamo o klincu za kojeg se svi slažemo da mu treba i vrijeme za prilagodbu. Ovo su brojke bez te prilagodbe.
  • ElDorado
    737
    to za Cordobu je apsolutno istina. Bio je odlican u prvih par tekmi dok smo jos imali igru i nekako izgledali. Kad je sve otislo kvragu i on se naravno izgubio. U ovakvoj nasoj igri i neigri nitko nemre dobro izgledati a pogotovo ne krila.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions