• Vučko53
    260
    Bit ce zanimljivo citat komentare nakon sto Orsa rijesi 2-3 tekme za Rijeku..
  • Crni86
    6.5k
    Ukoliko pristane na manju ili slicnu placu kao hoxha, odmah sutra bi prodao hoxhu i doveo orsu.

Treba nam netko za hnl tko moze zabit gol sa 20-25 metara a ne da se usetavamo sa svakom loptom u gol. Orsa mozda nije top klasa pojacanja, ali u odnosu na krila koja imamo bi bio pojacanje. Krila nam drugu sezonu za redom nista ne donese (pjaca tu i tamo blijesne)
  • wolfgang14
    1.7k
    Kak to inače bude s nama, orša odlazi u rijeku gdje će imat fenomenalnu polusezonu sa hrpom golova i asistencija i onda na ljeto ćemo se svi grist što ga nismo doveli pa probali. A miško će ga prodavat za neku suludu cijenu.

Osobno, ja ne znam jel dobar potez ga vratiti ili ne. A da li bi bio bolji od hoxhe, velike su šanse da bi.
  • Peškaman
    5.4k
    Ako će se Hoxha prodati onda ima smisla kao rotaciju i na neku manju plaću.
  • NVKOD
    1.6k
    U ovoj sezoni krila nam igraju Pjaca, Hoxha, Mbuku, Cordoba i Špikić. Stojkovića neću voditi kao krilo kada je više utakmica odigrao na mjestu 10ke. Učinak krilnih igrača u svim natjecanjima:

Marko Pjaca
    • 21 utakmica
    • 5 G
    • 4 A
    • odigranih 1399'
    • 155' po G/A

Arbër Hoxha
    • 22 utakmice
    • 2 G
    • 1 A
    • odigranih 950'
    • 317' po G/A

Nathanaël Mbuku
    • 10 utakmica
    • 2 G
    • 0 A
    • odigranih 262'
    • 131' po G/A

Juan Córdoba
    • 11 utakmica
    • 1 G
    • 3 A
    • odigranih 488'
    • 122' po G/A

Dario Špikić
    • 18 utakmica
    • 4 G
    • 1 A
    • odigranih 835'
    • 167' po G/A

Dinamo je do sada odigrao 26 utakmica i zabio 50 golova. Sva krila zabila su 14 golova, odnosno 28 % svih golova. Prošle sezone, od ukupno odigranih 59 utakmica, Dinamo je zabio 116 golova, od čega su krila zabila 36 golova, tj. 31 % svih golova.

Ako mislimo dovoditi krilne igrače, nama treba pojačanje s velikim p na krilu, a ne popunjavanje kadra!

Realno gledajući, po meni jedino Pjaca opravdava uloženo, a Cordoba ima mjesta za rast pa bi mu mogao progledati kroz prste. Neki govore da Pjaca premalo donosi s obzirom na plaću, ali je sam sebe isplatio golovima protiv Qarabaga.
  • Noel
    7.5k
    Može i Oršić i Kahlina. A stoper lijevi bek Selahi i napadač moraju bit kapitalci.
  • cibona
    3.9k
    Umjesto da razvodnjavamo senatorsku klan, neki bi ga dodatno ojačali.

Ne hvala.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Oršić > Hoxha

Već smo se pojačali.
  • NORTE
    12.8k
    ako pričamo ugrubo o Oršinom profilu onda je klubu u interesu gurati Cordobu.

Neka njega u Rijeci ako ga žele. Mi zapravo trebamo pročistiti te krilne pozicije umjesto da dovodimo još igrača upitne kvalitete.
    Daliban

Jel ti neki tovar hakirao profil, jer ovo što pišeš je za ludnicu.
    "Cordoba > Oršić. Oršić igrač upitne kvalitete."

Dečko je jedan od onih koji je dinamo zadnjih godina učinio velikim na europskoj sceni i zbog kojeg sanjamo neke nove velike skalpove.

On nema klub, mi smo na -7 i svaka nam je pomoć dobrodošla.
  • ElDorado
    737
    i Pjaca moze igrat špicu pa ga Bjelica ne stavlja i sigurno bolje od Kuleta. Bjelica ima neke svoje ideje. A pitanje svih pitanja je zdravstveno stanje Orše.
  • reziser
    6.9k
    uvijek ima netko ZA i netko PROTIV,
    da smo svi za ili protiv bilo bi kao u sjevernoj koreji
    ako se mene pita (a ne pita me se :joke: ) orsa apsolutno da....
  • NitkoBitan
    20.7k
    Dečko je jedan od onih koji je dinamo zadnjih godina učinio velikim na europskoj sceni i zbog kojeg sanjamo neke nove velike skalpove.NORTE

Pa jel dovodimo igraca zbog starih zasluga ili trenutne kvalitete? Ako je izbacen iz momcadi Trabzonspora te im trener tvrdi da ne moze pratit ritam treninga...

Nek nam se sportska struka bavi gorucim pozicijama.
  • miro
    4.9k
    Orša uvijek

To kaj nam on daje u napadu, s naglaskom na suradnju s Petkom i šljucu izvana...to mi nemremo dobit ispod 5-6 milja ojra
  • dinon7
    1.3k
    Prodati Hoxhu i potpisati Mislava. Ja sam za
  • NORTE
    12.8k
    Pa jel dovodimo igraca zbog starih zasluga ili trenutne kvalitete? Ako je izbacen iz momcadi Trabzonspora te im trener tvrdi da ne moze pratit ritam treninga...NitkoBitan

Zato jer je slobodan igrač, a mi smo tanki di god se okreneš i zaostajemo kao nikad.
    Makar ulazio kao joker s klupe treba ga momentalno potpisat, naravno po dinamovim uvjetima ako na njih želi pristati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions