• San Lorenzo
    17.7k

Ovaj golman je perverzija.

Vezano za Oršića, zamolit ću da ga se ne dovodi, igrač koji je zadnji ozbiljan nogomet odigrao protiv Maroka u Kataru prije dvije godine.
  • Nogo
    4.3k
    Dajte rađe Mudražiju za pod bor i rotaciju. Dinamovac, desna, lijeva noga. Treba netko s mudima! :fire:
  • NitkoBitan
    20.7k
    Treba netko s mudima!Nogo

Ima i Ademi muda, dzabe. Treba nama kvaliteta.

Mudrazija tu i tamo zabljesne pa ga nema nigdje na mapi nekoliko utakmica. Nije to razina Dinama pa ni za rotaciju.
  • ShanKu
    1.1k
    Kad god se samo sjetim da bi se Mislav možda vratil u Dinamo, naježim se... jedan od rijetkih igrača čiji dres želim imat u okviru :fire:
  • tp1997
    702
    Ja Oršića gledam kao realizatora.

Da je ne znam kako pao, Oršić zabija ono što Kulenović i Špikić promašuju protiv Belupa.
  • KristijanHR
    50
    povratak Oršića = povratak Ademija....
  • Nogo
    4.3k
    U ovom trenutku nije poznato kojim će smjerom krenuti Oršić. Mnogi bi ga vidjeli u Maksimiru gdje je ostavio neizbrisiv trag, a vjerojatno niti trener Bjelica ne bi imao ništa protiv takvog raspleta. Zapravo, sigurni smo kako bi i Oršić išao ispod svoje cijene da se vrati svojoj kući, no ta ideja je, kako saznajemo, još uvijek na dugom štapu.
  • Georg Koch
    5.1k
    Ako ce nam upgrade biti igrac koji u cijeloj sezoni ima 270 minuta, a zadnje je upisao prije 2 ipol mjeseca, igrac kojega je ozljeda pojela i nije ni blizu kadra u jednom Trabzonsporu, onda smo smijesan klub.
    Stvarne potrebe > emocija.
    Orša volim tvoju romantiku i neponovljive plesove u dresu Dinama, ali takvog te zelim i zapamtiti.
    :heart:
  • CUCAK
    264
    Orša je uvijek upgrade na Hoxhu, mozd mozemo Hoxhu nekom uvalit
  • cibona
    3.9k
    Oršiću kapa dolje za sve što nam je donio, on je definitivno jedan od legendi kluba, miljenik navijača i meni osobno najdraži igrač u posljednjih 20ak godina. Međutim, ne smijemo ponoviti "slučaj Ademi". Njegov eventualni povratak samo bi dokazao neznanje sportskog sektora koji u manjku stručnosti poteže za populističkim potezima.

Već smo se opekli pri povratku Ademija, nadam se da smo nešto naučili iz vlastite pogreške. Oršić nije onaj igrač kojeg pamtimo. Iza njega su dvije teške ozljede i nemoguće je da se vrati barem približno na onu razinu koja zadovoljava kvalitetu Dinama kojem svi težimo.
  • Peškaman
    5.4k
    Netko je već ovih dana na forumu da Oršić pregovara s Rijekom a i na krilima imamo Pjacu,Hoxhu,Cordobu,Špikića i Mbukua.
  • don
    8.3k
    ako se vrati Oršić onda nama SD ni ne triba, možemo svi mi ovdje zaminit Marića.
  • tp1997
    702
    Po meni su usporedbe Oršića i Ademija deplasirane.

Kod Ademija je pad u fizikalijama ključan jer se od njega očekuje da ima kilometražu u oba smjera, da je pravovremen i čvrst u duelu, da ore teren. Ako to ne može, onda ne ispunjava zahtjeve svoje pozicije

Oršića ne treba dovoditi da juri po krilu, nego kao napadača koji će pravovremeno biti u šesnaestercu i zabiti ono što Kulenović neće.
  • NitkoBitan
    20.7k
    Dinamo je vec prije htio vratit Orsica pa ako se ne varam uz sam transfer bila su i velika potrazivanja od strane Orsica za placu. Sad ce igrat u Rijeci za 300 tisuca po sezoni max. Da je kojim slucajem Dinamo zainteresiran trazio bi 2-3x vise.
  • Mihaljević
    10.7k
    na krilima imamo Pjacu,Hoxhu,Cordobu,Špikića i Mbukua.Peškaman

I kakve veze ima što njih imamo na krilima? Nijedan ne donosi neku ozbiljnu kvalitetu osim Pjace na trenutke. Za Cordobu još ima vremena, ali ovi ostali to je mrka kapa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions