• Marc
    219
    I iskreno zbog higijene hrvatskog nogometa.. moralnim nakazama poput glave i Štimca je najbolje da ostanu što dalje od hrvatskog nogometa i HNLa..
  • NORTE
    12.8k
    Benrahou i Dajaku prekriženi, sad su još tanji, a priča se o mogućem dolasku 1-2 igrača.
    Napadač Mlakar i vjerojatno će dovest još koga do kraja roka.

Financijski je upitno koga i koliko igrača mogu dovest, iako će sigurno još nekoga prodat, a imaju i mogućnost dovođenja igrača uz pomoć donatora i sponzora.

Žele prodat sve što mogu, ali da ostanu na posudbi do ljeta.
  • Omake
    4k
    Bome je Lesi zaradio dobar božićni ručak. Po Boti svom mogućom artiljerijom.
  • Nogo
    4.3k

Sigurno nije kapnulo ništa, a najviše po njemu sada kada je otišao. Šta nije tako pisao dok je bio tu.
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Za sve vas koji ste imali problema s jutarnjom probavom, imam odličnu terapiju:

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/stigao-kao-genije-odlazi-kao-blefer-i-ostavlja-nered/139218

Ako ste nekad pročitali neki članak i pitali ste koliko ljudsko dno može biti njegov autor, naš dobar prijatelj foruma je napisao nešto što je zasigurno duplo gore od upravo tog članka na kojeg ste pomislili.
  • NVKOD
    1.6k
    Imam osjećaj da su svi hrvatski klubovi, izuzev Dinama, izrazito neambiciozni. To se najbolje vidi po prijelaznim rokovima. Iz ove priče možemo izuzeti klubove poput Gorice, Lokomotive, Šibenika i ostale "male" klubove s malim budžetom i posjetom. Prvenstveno tu mislim na tzv. Veliku četvorku koja ima priliku svake godine sudjelovati u europskim natjecanjima.

Tako primjerice, početkom ove sezone imali smo sva četiri kluba u pretkolima nekog europskog natjecanja i kakav su uspjeh klubovi ostvarili? Jedan klub je član elitnog europskog natjecanja, a svi ostali su redom ispali. Rijeka, Hajduk i Osijek imaju priliku doći u skupine i zaraditi dobru lovu za njihove prilike kako bi mogli popunili budžet, a svi redom ispadnu od kuhara, automehaničara i ribara. Tek onda kad ispadnu, daju gas i potpisuju pojačanja i prinove. Zašto?

Rijeka ispadne od Olimpije, sljedeći dan dolazi pet novih igrača. Osijek ispadne od Zire, dolazi sedam novih igrača. Hajduk ispadne od Ružomberoka, dolazi Raketa, Bamba. Zašto se to nije napravilo prije? Ovako svi čekaju padobran koji im Dinamo omogući igrajući u Ligi prvaka koji zatim razgrabe kao majmuni kada vide banane u košari. Kad čujem Lukšu, Bilića ili bilokoga kako im je cilj igrati skupine LP-a ili Europa lige, mogu se samo nasmijati. Neka prvo svi ti klubovi budu redoviti u Konferencijskoj ligi nekoliko godina pa onda mogu ganjati daljnje ciljeve.

Osim toga, pretpostavljam da se zapravo njima niti ne da igrati europska natjecanja. Nekima je jedna utakmica tjedno veliko opterećenje, a kamoli da se igra svaka tri dana i putuje npr. u Kazahstan. Da je tako, 100 % sam siguran da bi jedna Gorica bila ispred Rijeke, Hajduka i Osijeka na tablici. Najlakše se hvalisati igrama u HNL-u, a svake godine ih tamburaju amaterske momčadi. Također, lako je biti odmoran i pripremati se za jednu utakmicu tjedno umjesto dvije.

I najbolje mi je kada se žale na Dinamo poput: "Ne daju nam da budemo prvaci. Dinamo ovo, Dinamo ono". Zar je Dinamo kriv što neki ne mogu proći jedno pretkolo Konferencijske lige kako bi zaradili novac od UEFA-e i time osigurali normalno poslovanje, a ne da prijavljuju minuse od 10-ak milijuna €.
  • Simpatizer
    592
    a ne da prijavljuju minuse od 10-ak milijuna €.NVKOD

Nitko ih nije prisilio na takvo poslovanje.

Ni Rijeka ni Osijek ne igraju u Europi pa nemaju takve minuse.

Tako posluje isključivo samo Hajduk, iz razloga što zadnjih nekoliko godina imaju realnu mogućnost osvojit naslov po prvi put u 20 godina.

Ali čak ni sad im financijska situacija nije toliko loša kao što se priča, ali samo ako uspiju sad nekog prodat
  • don
    8.3k
    nije loša ako si klub bez ambicija. Ovako moraju prodat barem 2 igrača da bi možda bili na 0.
    A koliko vidin, rekli su da je minus oko 4,5m ako bi realizirali ovaj izlazni transfer na kojem rade.
    To je vjerovatno Durdov jer jedini on može trenutno otić za 5+m zbog potencijala.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Mogu i Prpića prodat, al bi im to bio ogroman udarac.
  • Paggini
    29.4k
    Mislim da su Sigur i Pukstas sigurno na tržištu, a Prpić i Durdov ako dođe neka ponuda, sumnjamnda će njih dvojicu u izlog stavljati.
  • striko
    1.8k
    Njima je procjena gubitka od 4.5M nakon dva izlazna transfera? Ili sam ja pogrešno shvatio.
  • don
    8.3k
    mogu ali ni približno koliko Durdova. Tko će Prpića trenutno kupit za više od 3m, 21 godina i sa 13 nastupa u HNL?
    Njima bi vjerovatno to bio najveći momčadski udarac, ali najveći izlazni ne baš.
  • Omake
    4k
    tako sam i ja shvatio. Možda misle nekomu uvaliti Pukštasa i Sigura u MLSu do kraja godine.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Duje Cop, ikona HNLa. Kako je rutinski otresao Majstorovica.
  • Goran86
    145
    Dinamo kao klub bi morao tražiti od Hns-a da ne igramo tekme u Gorici više ove godine jer ovaj sramotni teren predstavlja opasnost za nas klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.