• Crni86
    6.5k
    idućih 10-ak dana ostvare značajni izlazni transferiSimpatizer

Transfer se priznaje u trenutku kada se igrac registrira za drugi klub. Registracija nije moguca van transfer roka. Samim time transfer ce mozda biti dogovoren, ali nece se moz realizirati dok se ne otvori prijelazni rok i samim time prihod ne nastaje u 2024. godini

Meni ovo vise zvuci kao pravdanje minusa pred dionicarima da im se prikaze kako imaju plan i da se u javnosti vrti taj minus od 4 milijuna eura koji mnogo lijepse zvuci nego 14 milijuna eura.
  • Simpatizer
    591
    da ali oni za te prodaje koriste faktoring da održe likvidnost
  • Crni86
    6.5k
    neka koriste faktoring i to je vezano uz cash flow. To je i slicna prica kao sa lukom vuskovicem di su dobili cash, ali ce se prihod proknjiziti tek 2025. godine (tada ce i utjecat na dobit/gubitak) kada njegov transfer i bude sluzben.

Ti transferi im ne mogu utjecat na dobit/gubitak u 2024. godini.
  • Paggini
    29.3k
    Koga će oni prodati za 10 milijuna eura? Pukstas ako tri milijuna, sigur mozda 4,5 milijuna, durdov 3 milijuna na mladost, prpić također, ali i ti milijuni su u najboljem slučaju po hajduk, realnost je oko 30-40 posto manja u iznosu izlaznih transfera.
  • Simpatizer
    591
    u tom slučaju, iskreno nemam pojma. Moguće je da je istina to što ti govoriš, ali zar nije to onda ilegalno?
  • badjibadara
    4.2k
    Imali smo predsjednika koji je bio sklon riziku, ali uz uvjet da se to vrati kroz rezultate i prihode.

All in koji se spominjao ipak nije samo mit. Solidno ih je zakucao jakobusic.
  • don
    8.3k
    nemam vrimena u detalje pratit, ali ovo da rade na 2 transfera, jel misle na ulazne ili izlazne?
  • rioda
    5.7k
    Bio sam na jednom okupljanju kolega, kolege iz inozemstva bili su šokirani time da 70 posto troškova pokrivamo iz redovnih prihoda" - kazao je MatanaSimpatizer

Ovo mi zvuči kao da je izrečeno u pozitivnom tonu? :chin: Naravno da pokrivaju, kad dio obaveza za igrače ne prikazuju, nego podmiruju kroz sponzore, nekretnine...

Koga će oni prodati za 10 milijuna eura?Paggini

Pogotovo kad na skupštini zbrajaju milijune gubitka...
  • Noel
    7.5k
    Dajte pare za Beyata.
  • Omake
    4k
    Svaka čast skautingu Istre na ovom malom Beyattu. Direktno u hnl iz Mauritanije i čini razliku.
  • chago13
    33

I ulazne i izlazne...

"Plan za 2025. je osam milijuna eura dobiti. Plan prihoda od transfera iznosi 26 milijuna eura i uključuje transfer Vuškovića i solidarne naknade"
  • Paggini
    29.3k
    Istra, osim izvrsnog scoutinga trenera zadnjih par sezona ima i fantastičan skauting igrača. Nisu to neke vanserijske klase, s iznimkom miereza, ali su iznadprosječni HNL igrači koji fino sjedaju u sustav koji je zamisljen od kluba.

Belupo, Varazdin, Istra - imamo zabavne midtable klubove u HNLu, sta je je, zabavnije za gledati od vrha HNLa...
  • Crni86
    6.5k
    ne znam. Vidjet cemo u financijskim izvjestajima kako ce to izgledat.

Mozda je to vise prica za dionicare gdje se zimski prijelazni rok predstavlja u sklopu 2024. godine kako bi rezultat bio sto prihvatljiviji, a prihod ce se knjiziti u 2025. godini u knjigama.

Dugorocno za poslovanje ja mislim da njima nije ni toliki problem da taj iznos bude prolnjizen u 01/2025.
    Samo tih 10 milijuna eura ce im sluzit kako bi pokrili minus nastali u 2024. godini i ne bi ih uzimali u budget.
    Zamisli da ti kazes da u 2025. godini moras zaraditi 100 tisuca eura kako bi mogao zivjeti. I sad na 31.12.2024. imas minus od 10 tisuca eura. Dobijes placu 1.1.2025 10 tisuca eura taman da zatvoris minus i svejedno znas da ti treba i dalje 100 tisuca eura kako bi mogao zivjeti u 2025. godini jer si s prvom placom pokrio svoj minus
  • Simpatizer
    591
    da, nije im tako crna situacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.