• Mr Anderson
    9k
    Mudražija 5 gola u 2 utakmice, 2 lijevom, 3 desnom. Šteta za njega da je gotova polusezona.
  • Dani Olmić
    595
    Mudrazija zvijer
  • Mr Anderson
    9k
    Baš me zanima jeli bude sad nakon 2 pobjede Šika smijenio Čabraju i stavio Nikicu Jelavića (ne mafijaša) na klupu kak se pričalo.
  • Nino Bule
    14.8k
    Podemonio dečko
  • Krizy
    48.7k
    Hat trick Mudražije u 8 minuta.
    Drugi najbrži hat-trick u povijesti HNL-a.

1. Davor Vugrinec - Zagreb - 6 minuta
    Osijek - Zagreb 5:3 (2009./10.)

2. Robert Mudražija - Lokomotiva - 8 minuta
    Gorica - Lokomotiva 1:4 (2024./25.)

3. Mislav Oršić - Dinamo - 9 minuta
    Dinamo - Rudeš 7:2 (2018./19.)
  • Krizy
    48.7k
    U posljednje dvije sezone Mudražija je upisao 16 golova i 7 asistencija u 3628 minuta za Lokomotivu.

Peti najkorisniji igrač HNL-a računajući prošlu i trenutnu sezonu.

Lokomotivi je direktno donio 16 bodova i dva prolaska u Kupu.
  • NORTE
    12.8k
    Želite li reć da je to igrač za dinamo?
    Jer ljetos se tu pisalo da nam ne treba.
    To su mislili i stručnjaci iz kluba.
  • Efes Pilsen
    9.1k
    ljetos smo sanjali Roga koji pravi razliku, Stojkovica sa konkretnom rolom i ucinkom, a sve sto smo dobili su 3 dobre partije Kacavende.
  • Krizy
    48.7k
    Želite li reć da je to igrač za dinamo?
    Jer ljetos se tu pisalo da nam ne treba.
    To su mislili i stručnjaci iz kluba.
    NORTE

Ne želim reći ništa.
    Već sam par puta pisao da se vratio ozbiljnom nogometu nakon problema s ozljedama i da mi je drago zbog njega.
    To je na procjeni kluba.
  • Droljo
    9.8k
    Ako ćemo dovoditi igrače poput mudražije možemo komotno i kalika dovest iz hajduka. I on je zabio dva gola rijeci. To je taj rang.
  • dzoni77
    6
    Pa cijelo vrijeme dovodimo igrace tog i slabijeg ranga
  • rioda
    5.7k
    Njima je procjena gubitka od 4.5M nakon dva izlazna transfera?striko

Tako je. To su izrekli samo da zamaskiraju da je realan gubitak 14,5 milijuna eura. Tako i tako će realizirani transferi biti tek u 2025. godini, a nisam siguran koja dva igrača uopće oni mogu uvaliti za ukupno 10 milijuna eura.

Pukštas i Sigur? Ne. Sigur i Durdov? Teško. Prpić i Durdov? Možda...

Još kažu da im je cilj prodane igrače zadržati do ljeta na posudbi, a to mi je najrealniji scenarij za Durdova.
  • Paggini
    29.3k
    Jebote, ak prodaju Durdova iduće dvije godine će minuse od 30 milijuna eura pravdati da Durdova tek trebaju knjižiti jer je maloljetan i da naučimo računovodstvo...
  • SAS1987
    15.3k
    To bi značilo da im je akumulirani dug cca 40 milje?
  • Daliban
    3.2k
    Prpić im ima trenutno najveći prodajni potencijal, sigurno ima dobrih interesenata za njega. Durdov također sigurno ima interesenata, ali prerano je za njegovu prodaju. Ne bi me začudilo da ga prodaju, ali on ima još previše prostora za rast vrijednosti. To bi bila baš jako preuranjena prodaja. Ako ga prodaju na kontinent ne treba čekati kao u Vuškovom slučaju. Za Vuška trebaju čekati 18 da se transfer formalizira zbog Brexita. Izgledna mi je prodaja Durdova jer su ga gurali od početka sezone, podsjeća me na Vuškovića u tom smislu.

Pisao sam ljetos da ne vidim puno prostora za Pukštasa i Sigura kod njih ove sezone i da su ih trebali prodati. Doduše, ja sam to pisao očekujući da će na Sigurovom mjestu dati priliku Hodaku pa im je na kraju Hrgović iskočio na desnom beku. Kod njih je još žešća stihija nego kod nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.