• Teofil Kateran
    1.5k
    Nadam se da će Morrison odigrat utakmicu karijere, Slaven igra lijepo, nije nezamislivo da pobijede Rijeku.
    U svakom slučaju sve ovisi o nama, ali eto bilo bi lijepo da se Rijeka i Hajduk poskliznu da potencijalno smanjimo zaostatak.
  • PlavacZRima
    344
    Evo jedne insajderske

Oršić je u pregovorima sa Rijekom oko povratka u HNL
  • Crni86
    6.5k
    Oršić je u pregovorima sa Rijekom oko povratka u HNLPlavacZRima

Nema veceg kluba od dinama kaze mislav. Ako misli tako neka ne dolazi u hnl (moze jedino u dinamo),
  • Ivdzo11
    4.7k
    Kako piše Dalmatinski portal, Igor Štimac taksijem je došao na Poljud, ali onda je tim istim taksijem i otišao. Ispred Poljuda se okupilo nekoliko desetaka pripadnika Torcide.

Skupština još uvijek nije počela.
  • Simpatizer
    592
    Minus će bit oko 4,6mil
  • chago13
    33
    Sa prodajom 2 igrača
  • chago13
    33
    -"Na zadnjoj skupštini prezentirana je projekcija uprave za minus od 600.000 eura. U rujnu je bilo govora da će minus biti deset milijuna. Ukoliko se ne dogode transferi minus će biti rekordan. Ovo je treća godina da se takve stvari događaju. Po projekciji do kraja godine ukupno zaduženje je 14.5 milijuna eura, uz 800.000 eura kamate. U prijevodu morali ste prodati Sahitija da bi pokrili kamate. Ovo mora pod hitno prestati i mijenjati se"
  • Simpatizer
    592
    Gubitak bi mogao biti oko 4,6 milijuna eura. Ostvarili smo bitno veće prihode i nešto veće rashode. Očekujemo do kraja godine neke transfere koji su sada u nekom "pipelineu". Oko 70 posto troškova pokrivamo redovnim prihodima, ostalo moramo prihodima od transfera. Bio sam na jednom okupljanju kolega, kolege iz inozemstva bili su šokirani time da 70 posto troškova pokrivamo iz redovnih prihoda" - kazao je Matana.
  • čovjekjogurt
    964
    U Osijeku obe ekipe u bijelim dresovima.

Lud, luđi, HNL.
  • Sven
    51
    ovo je za tekucu godinu?
  • Simpatizer
    592
    Dakle trenutni minus je -14,5mil, očekuju 2 prodaje da se to smanji na otprilike -4,5mil, tako sam ja shvatio izjave
  • chago13
    33
    Tak i ja to shvaćam, s tim da planiraju dovest 1 ili 2 igrača kako bi ostali konkurentni u borbi za prvaka
  • Crni86
    6.5k
    Dakle trenutni minus je -14,5mil, očekuju 2 prodaje da se to smanji na otprilike -4,5mil, tako sam ja shvatio izjaveSimpatizer

S racunovodstvene strane to je nemoguce. Prodaja ce se odraditi tek u 2025. sto znaci da bi se u toj godini priznao i prihod.
  • Simpatizer
    592
    Prodaja ce se odraditi tek u 2025.Crni86

Rekli su da je to pod uvjetom da se u idućih 10-ak dana ostvare značajni izlazni transferi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.