• Paggini
    29.2k

Ah ovisi, sumnjam da će njihov NO dopustiti plivanje u minusu radi potencijalne šanse da budu prvaci.

Trebaju namaknuti 10 milijuna, a kako će to napraviti? Ili prodajom ili će ih Split izvući po ko zna koji put, ionako se izbori bliže, ne bi me ništa čudilo.
  • The Undertaker
    6.2k
    Okvirno, trebaju namaknuti 20 milijuna, 10 za pokrivanje 2024. i 10 za 2025.
  • Carrasco
    4.5k
    imaju 10 od Vuškovića za iduću godinu, bar su rekli tako
  • The Undertaker
    6.2k
    Time će (računovodstveno) pokriti minus iz 2023.
  • Juznjak
    3.9k

Meni se čini da će oni i 2030. govorit kako za tu godinu imaju 10 od Vuškovića :rofl:
  • rioda
    5.7k
    S pokrićem u Vuškovićevom transferu su dizali kredite od banaka.
  • The Undertaker
    6.2k
    Koliko ja znam, oni su za transfer Vuškovića dio novca dobili kao avans a za dio su se zadužili a kao kolateral su dali ugovorne rate tog transfera. Dakle, većina novca kojeg su trebali dobiti za Vuškovića je već potrošena.
  • Crni86
    6.4k
    Sta nisu isto napravili i s buducim transferom pukstasa? To se isto tako pricalo.

Da su banke odobrile kredit na xy iznos te ce se naplatiti iz buduceg transfera pukstasa, a razlika ce pripast onda hajduka.
  • rioda
    5.7k

To sumnjam iskreno, za Vuškovićev transfer se zna dinamika isplate, a Pukštasov eventualni transfer je golub na grani. Danas ne mogu dobiti vjerojatno ni 3 milijuna za njega, a postoji i rizik od ozljede itd.
  • Simpatizer
    583
    Sutra ćemo bit pametniji po ovom pitanju
  • NORTE
    12.8k
    Michele Šego:

'Sretan sam zbog pobjede protiv Hajduka, ali pogotovo jer je bio tako lip. Bogu hvala, sve se tako poklopilo u pravom momentu'

Meni su utakmice protiv Hajduka kao i sve druge. Ne igraju mi emocije. Ista mi je motivacija i protiv Hajduka i protiv Istre 1961.'
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.