• Nolifer
    8.8k

Ma nije moj, slika samo s neta, kao primjer. Ali nadam se da će nekad bit u ponudi u shopu, pa da konačno bude i moj
  • ZgDLions
    579
    Tvornica igračaka Biserka odavno propala, ništa od toga, iako da sam u klubu raspitao bi se za alate a Cicu.
    Možda ih je netko spremil.
  • badjibadara
    4.2k
    Tvoj je mint kondišn, moj se odavno izlizaoZgDLions

Kad ga kolega @Nolifer ne koristi
  • Nolifer
    8.8k

Mozda bi ga i ti trebal pocet koristit, pa bi bilo manje nervoze na forumu... :lol:
  • NitkoBitan
    20.7k
    "Za sve narudžbe kreirane zaključno s datumom 17.12.2024. garantiramo isporuku na kućnu adresu do Božića. Za narudžbe kreirane nakon spomenutog datuma ne možemo garantirati isporuku do Božića, no svakako će biti obrađene i isporučene u prvoj polovici siječnja 2025. godine."
  • Mazalo
    213
    Bio sam jučer s klincima u shopu u Areni, od 8 stvari koje smo planirali kupiti kupili smo samo 3 jer ostalog nema na stanju. Ljudi koji vode shop i sve stvari oko shopa kao da ne žele zaraditi, to se stvarno mora promijeniti!!
    Što me iznenadilo je koliko ljudi je došlo i kupovalo, stvarno impresivno i šteta što Shop nije bolje opremljen!
  • scooniepenn
    3.6k

Već smo ranije pisali o satovima i definitivno sam mišljenja kako Dinamo zaslužuje suradnju s ozbiljnijim brendom, jer je ovo pretpostavljam neka Kina u pitanju. Tu se u cjenovnom rangu do 800 ili 1.000 Eura može naći ili većih brendova poput Tissota ili Hamiltona, koji su dio Swatch grupacije ili nezavisnih (npr. Christopher Ward), odnosno mikro brendova (npr. Baltic, Studio Underdog) koji su u stanju napraviti "special edition" verzije svojih popularnih modela u ediciji od recimo 1.000 komada. Ukoliko se vidi da je interes velik i da su se brzo rasprodali bez problema se dogovori druga edicija. Kao ljubitelj satova nitko sretniji od mene da si u kolekciju dodam Dinamov sat koji je posebna edicija nekog relevantnog brenda.
  • Nino Bule
    14.8k
    Hoce bit ikakvih popusta, il je to to za ovu godinu ?
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Nema vise bozicnih vesti? Ajme ajme, neko pod hitno mora naci muda i pocet narucivat kolicine dostojne kluba.
  • plavi72
    1.1k
    U Ilici ima dječjih(xs,164...)božićnih vesta !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.