• Nolifer
    8.8k

Ma nije moj, slika samo s neta, kao primjer. Ali nadam se da će nekad bit u ponudi u shopu, pa da konačno bude i moj
  • ZgDLions
    576
    Tvornica igračaka Biserka odavno propala, ništa od toga, iako da sam u klubu raspitao bi se za alate a Cicu.
    Možda ih je netko spremil.
  • badjibadara
    4.1k
    Tvoj je mint kondišn, moj se odavno izlizaoZgDLions

Kad ga kolega @Nolifer ne koristi
  • Nolifer
    8.8k

Mozda bi ga i ti trebal pocet koristit, pa bi bilo manje nervoze na forumu... :lol:
  • NitkoBitan
    20.6k
    "Za sve narudžbe kreirane zaključno s datumom 17.12.2024. garantiramo isporuku na kućnu adresu do Božića. Za narudžbe kreirane nakon spomenutog datuma ne možemo garantirati isporuku do Božića, no svakako će biti obrađene i isporučene u prvoj polovici siječnja 2025. godine."
  • Mazalo
    211
    Bio sam jučer s klincima u shopu u Areni, od 8 stvari koje smo planirali kupiti kupili smo samo 3 jer ostalog nema na stanju. Ljudi koji vode shop i sve stvari oko shopa kao da ne žele zaraditi, to se stvarno mora promijeniti!!
    Što me iznenadilo je koliko ljudi je došlo i kupovalo, stvarno impresivno i šteta što Shop nije bolje opremljen!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.