• Bosskovitz
    13.4k
    cijene su stvarno prenapuhane, pogotovo ova karta za koncert u lisinskom 50e, frende ozbiljno?NKDZ86

Nije sve za svakoga i to je skroz okej, da se radi koncert za široke mase onda bi se radio u Areni i bilo bi jeftinije. Baš mi bude loše kad vidim da se prigovara što dobrotvorni koncert legendi zagrebačke glazbe u KD Vatroslav Lisinski košta 50€, a za 10-15€ eura manje Arenu nekoliko dana za redom pune tko zna kakvi izvođači i to ne dobrotvorno, nego za svoj džep.
  • masacusec
    4.3k
    Šefkovitzu, u prilog tvojoj tezi leži i činjenica da je riječ o KD Lisinski koji je, uz HNK, dom kulture, a ne razno razne dvorane gdje izvođači privlače mase za koje su potrebni detektori metala na ulazima.
  • Dino
    3k
    Tajci je u Lisinskom jucer naplacivala karte po 35€, odnosno 40€ tako da 50€ za vise najpoznatijih hrvatskih i zagrebackih izvodaca stvarno nije puno. Meni je nazalost nezgodno izdvojit tolko novaca, al cijene su danas jednostavno takve.
  • rioda
    6k
    Pa nije cijena 50 eura jer planiraju zaraditi na tome, nego ide u humanitarne svrhe.
  • Efes Pilsen
    9.3k
    Jel ima kakvih novosti oko novog webshopa?
  • Dudu9
    1.3k
    stalno se piše sad će, uskoro, treba poslikat, do kraja godine, razvuklo se to dobrano
  • plavi devet
    398
    Za Božić sam na poklon dobio puzle našeg stadiona, pa evo slike kako izgleda složen.
    Možda se još nekome svidi pa odluči kupiti.

Imaju detaljne upute kako slagati tako da što se toga tiče nije teško, ali puno sitnih i pipkavih stvari ima koje ja sa svojim prstima ne bi uspio složiti bez da sjebem nešto, sreća uletila žena pa je većinu toga ona odradila.

Ako netko misli kupovati djeci da slažu nije baš preporučljivo.

Sve u svemu lijepa uspomena.

IMG-20241230-173352.jpg
    IMG-20241229-WA0014.jpg
  • Droljo
    10.3k
    Jel istok stabilan?
  • plavi devet
    398
    hahaha teško da bi dobio dozvolu, taj dio sam ja slagao, tako da nisu baš nosivi stupovi u najboljem stanju.
  • Dzoni
    926

Svoj sam slagao 5 punih sati i čak ni tad nije prošao stadion bez manjeg oštećenja, tako da ispada da je istočna tribina na mom modelu stabilnija od zapadne:joke:
  • Marley
    2.4k
    please, kolike su dimenzije u cm kad je slozen, ako ti nije tesko izmjeriti?
  • plavi devet
    398
    radim do 19 sati, mogu kad dođem doma

EDIT: vidim sada da na kutiji piše 35,6x26 cm
  • Marley
    2.4k
    super, ak se sjetis. Ma nije hitno, cisto da znam jel ga imam gdje drzati slozenog, inace mi nema smisla ni kupovat ak je prevelik za policu.
  • Dinamosaur
    1.8k
    D 34 x Š 26 x 9(visina reflektora sa postoljem)
    Moj sin od 13g je sam slagao cca 2h. Isto su ga mucili stupovi na istoku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.