• marcio amoroso
    38.4k
    Tako smo im se smijali za Frigana i Ivanovića pa su ih prodali u Belgiju za ozbiljne novce. Pišete tu na temi svakodnevno, a ne možete da shvatite najosnovniju stvar u transferima. Nema sentimenta i potražnja određuje cijenu. Dinamo je imao koristi od rijeke i imati će je i u budućnosti. Ne poklanja se ništa nego se šalju igrači koji su tu višak, a tamo imaju mjesta i ugrađuje se dobar postotak.

Čudite se nekim stvarima kao najveće neznalice.
  • vjeko1701
    10.4k
    Nije uopće stvar u tome da on traži novce za svoje igrače već ovaj bezobrazan nastup i njegovo stalno plasiranje takvih izjava u medije. U pregovorima neka postavlja cijene koje god želi i pregovara kako god želi ali javno bahaćenje na račun Dinama se ne mora trpiti a postoje i drugi klubovi gdje se može parkirati višag igrača uz postotke pa ako treba i preko granice.
  • marcio amoroso
    38.4k

Ponavljam, nema sentimenta. Tko nama brani da se bahatimo?

Parkirati igrače sa procentima preko granice? Kao prvo imaš u startu jezičnu barijeru i težu prilagodbu, a kao drugo klubovi preko granice imaju dovoljno financijskih sredstava da ne moraju ulaziti u ovakve dealove. Kao treće treba naći klub po mjeri za te igrače. Dovoljno dobar da su igrači u izlogu, a dovoljno loš da ti igrači igraju.
  • Paggini
    29.3k

Nitko ne ulazi u njegove prodaje, ali htjeli smo Miereza i možda Belju, pa Osijek nije okolo slao dopise medijima da Dinamo nema para za njih, da šalju smiješne ponude, da koštaju 15 kvintilijuna novaca i slično.

Problem koji imam s Miskovicem nije što on nama ne želi prodavati igrače po bagatelnoj cijeni - super, ne mora, nego što šalje dopise u svoje medije gdje mi ispadamo kao neki polufunkcionalni jebeni retardi, ako stavimo po strani činjenicu da ga je Dinamo spasio i da su mu Dinamovi igrači donijeli naslov, minimum nekog poštovanja bih volio vidjeti od njega.

Kao da Marić okolo šalje dopise da Rijeka ne može platiti Rukavinu, da nas mole da otpišemo postotak za Jankovića, da ovo, da ono. Ne radi se to jer je klošarski.

Kao stari, čemu to? Jos sad pogotovo sa zadnjim vijestima da Dinamo nije ni poceo kaparit po trzistu, a ovaj laje okolo da nudimo siću za igrača od 7 milijuna eura
  • vjeko1701
    10.4k
    Ponavljam, nema sentimenta. Tko nama brani da se bahatimo?marcio amoroso
    Sentiment i respekt nisu ista stvar. Neki minimum respekta bi trebao biti osnova svake suradnje.

Parkirati igrače sa procentima preko granice? Kao prvo imaš u startu jezičnu barijeru i težu prilagodbu, a kao drugo klubovi preko granice imaju dovoljno financijskih sredstava da ne moraju ulaziti u ovakve dealove. Kao treće treba naći klub po mjeri za te igrače. Dovoljno dobar da su igrači u izlogu, a dovoljno loš da ti igrači igraju.marcio amoroso

Evo Celje. Udaljenost slična, najveća jezična barijera da rumeni karton znači žuti a ne crveni. Igraju skupine europskog natjecanja drugu godinu u nizu a igrači poput Jankovića ili Rukvine bi sigurno imali mjesta tamo. S obzirom na budžet kojim barataju, sumnjam da bi odbijali takav dogovor. Imaju zadnjih godina izlazne transfere od 1-2M. Nije impresivno al s vremenom bi moglo rasti.
  • Zg123
    681
    pa Frigana smo mogli dobiti za pristojnu lovu na zimu pa su Cacke i Antolic bili pametni i nisu ga htjeli uzeti. Za Ivanovica nismo nikad ni bili zainteresirani.

Jedva cekam vidjeti koji ce klub dati 7 miliona za Galesica i 5 miliona za Pasalica, zivi bili pa vidjeli
  • Nogo
    4.3k
    Kakvi su planovi u prijelaznom roku i kako komentira najave iz Rijeke da bi Niko Galešić mogao koštati pet ili sedam milijuna eura?

"Ne bih konkretno o imenima, iskreno, imamo četiri-pet potencijalnih igrača na svakoj poziciji i među njima ćemo izabrati Ako ne bude jedan, bude drugi. Neće Dinamo nitko ucjenjivati i reketariti! Dovest ćemo ono što je dobro za Dinamo i što možemo dovesti. Imamo opcije A, B, C i D u svakoj poziciji, ali ne bih o imenima. Neka imena koja se pojavljuju u medijima nemaju nikakve veze, rade si reklamu, ali nije to ništa nelegalno. Trenutno imamo 26 igrača plus tri vratara. Mmaee neće biti dio momčadi na proljeće, ako ja ostanem. Imam jasnu viziju tko neće biti s nama, ali neću s tim izlaziti u javnost. Nekoliko je tu igrača, koji po meni trebaju biti zamijenjeni boljima, a možda dođe i do transfera nekog igrača."
  • marcio amoroso
    38.4k
    Evo Celjevjeko1701

Evo Celje je kao da ja kažem evo Wissam Ben Yedder je slobodan i dovedite ga ili kao što je onaj dečko na javnoj tribini rekao evo Rafinha je slobodan i dovedite ga. Sa Celjem treba pričati, dogovoriti i vidjeti njihove interese. Olako sve shvaćate.

Sentiment i respekt nisu ista stvar. Neki minimum respekta bi trebao biti osnova svake suradnje.vjeko1701

Tko se iz kluba još pobunio na taj nedostatak respekta? Ajde mi pliz nađi izjavu Miškovića gdje pokazuje nedostatak respekta. Ne novinski izvrnuti članak nego njegovu izjavu.
  • vjeko1701
    10.4k
    Evo Celje je kao da ja kažem evo Wissam Ben Yedder je slobodan i dovedite ga ili kao što je onaj dečko na javnoj tribini rekao evo Rafinha je slobodan i dovedite ga. Sa Celjem treba pričati, dogovoriti i vidjeti njihove interese. Olako sve shvaćate.marcio amoroso

Pa da, treba pričati, vidjeti. Ja sam dao jedan moguć primjer. Ne mora biti taj, al u 3pm, nije Rijeka jedini klub s kojim možemo imati sličan deal.

Tko se iz kluba još pobunio na taj nedostatak respekta? Ajde mi pliz nađi izjavu Miškovića gdje pokazuje nedostatak respekta. Ne novinski izvrnuti članak nego njegovu izjavu.marcio amoroso

Nećemo sad glumit neku naivnost, al iskreno. Jel zbilja misliš da ovakve "nesužbene" izjave iz Rijeke zadnjih nekoliko prijelaznih rokova proizlaze iz novinarskog izvrtavanja ili su pak ciljano date njima da prenesu?
  • marcio amoroso
    38.4k
    Nećemo sad glumit neku naivnost, al iskreno. Jel zbilja misliš da ovakve "nesužbene" izjave iz Rijeke zadnjih nekoliko prijelaznih rokova proizlaze iz novinarskog izvrtavanja ili su pak ciljano date njima da prenesu?vjeko1701

Znaš koga bole te “neslužbene” izjave? Bole par desetaka ljudi na zoni i par stotina ljudi na društvenim mrežama. Svi koji imalo poznaju materiju se uopće ne obaziru na to.

Ja imam osjećaj da ovdje ljudi misle da bi Rijeka davno propala bez Dinama i da smo im mi jedina adresa na koju mogu prodati igrače. Ne bi propala i nismo jedina adresa. Dokazano.
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Miškovo pravo je da postavi koju god on želi cijenu. Pitanje je tko će ju platiti. Ponašate se kao da smo se jučer rodili i sve nam je posve novo. Pa lik je za dojučerašnjeg bauštelca koji je zabio par golova Rudešu i Gorici, a patio se sa drugoligaškim rumunjskim bekovima prošle godine tražio 5 milijuna eura. Stalno nabija cijenu jer zna da je Dinamo jednostavno iskamatariti.

Mi lijepo trebamo ubuduće slati svoje viškove umjesto u Rijeku u njihove konkurente, znači Varaždin, Osijek, Slaven Belupo i Istru, pa nek Miško Europu proba izboriti sa svojom školom i Stipom Pericom. Brzo će mu cijene igračima pasti u budućnosti.
  • vjeko1701
    10.4k
    Znaš koga bole te “neslužbene” izjave? Bole par desetaka ljudi na zoni i par stotina ljudi na društvenim mrežama. Svi koji imalo poznaju materiju se uopće ne obaziru na to.
    Ja imam osjećaj da ovdje ljudi misle da bi Rijeka davno propala bez Dinama i da smo im mi jedina adresa na koju mogu prodati igrače. Ne bi propala i nismo jedina adresa. Dokazano.
    marcio amoroso

Ok, super.
  • Ivdzo11
    4.7k
    O traženom iznosu od sedam milijuna eura za Galešića, odgovorio je sarkastično:

- Ma kakvih sedam milijuna? Možda krvnih zrnaca.
  • Orc123
    9.3k
    Oni imaju pravo nabijati cijenu, a mi ih figurativno mozemo poslati u krasni k...ac....cist jednostavno!

I da, ne smijemo se ciganiti u vezi malo Belinha i posto igrac s nama nije vezan ni stipendijskim ni ovim ugovorom to se mora rijesiti u najkracem mogucem roku i potpisati igraca na dug period! Mali ce biti zvijer od igraca, konacno je i porasao i sigurno ce jos i rasti, razvija se i takvog igraca se ne smije propustiti jer je ogroman ogroman talent na poziciji koja nam je uvijek u deficitu!
  • emreli21
    79
    Bjelica javno rekao da vecina imena koja izlaze u medije Dinamu nisu ni zanimljivi. Zasto se onda toliko palite na sve sta tu pise?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions