• Mihael2305
    133

Nikak, jedino ti preostaje kupit kartu za sjever.
  • NKDZ86
    2.5k
    Ako je neko rođeni zagrepčanin ne znači da ide odmah na tekmu i da prati nogomet, bezveze ljudi lupetate.
  • jedan u nizu
    10.6k
    Ajde ajde.

Sad smo razocarani jer ce na zadnji vikend pred Bozic na temp oko nule, na stadionu protiv jednog Varazdina, biti samo 6 tisuca ljudi.

Nekad ne tako davno smo bili sretni da se u tom trenutku na stadionu naslo 2 soma ljudi.

Nekako imam filing da cemo u ne tako dalekoj buducnosti, biti razocarani kada nas se ne skupi niti pisljivih 15k ljudi na nekoj Gorici pod snijegom :wink:
  • Liks90
    2.6k
    Stanje za Varazdin:

SD 500, ZD 1265
  • Zoran
    115
    Sutra preskacemo utakmicu.
  • Dinamosaur
    1.8k
    Ustupljene dvije, nije namjera da "ustupim" doslovno kako bih nekom drugom omogucio dolazak jer je slobodnih mjesta bilo i onako, već da vide i u sistemu namjeru navijaca, ogroman broj otkaza u kratkom roku mozda i njih potakne ka jacem presingu prema HNSu
    Nadam se da ce ju ipak odgoditi kako god
  • Purgeri
    923
    GNK Dinamo obavještava javnost da je zajedničkim dogovorom s Hrvatskim nogometnim savezom i NK Varaždinom odlučeno kako će se utakmica 18. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Varaždina prebaciti na nedjelju, 22. prosinca 2024. godine, s početkom u 13 sati.

Hrvatski nogometni savez predložio je takvo rješenje odmah nakon proglašenja Dana
    žalosti zbog tragičnog događaja u OŠ Prečko gdje je smrtno stradalo dijete, no zbog organizacijskih razloga takva je ideja, s obzirom na sve organizacijske izazove, bila teško provediva. Međutim, uvažavajući ove nesretne i tužne okolnosti, rukovodstvo GNK Dinamo odlučilo je učiniti sve kako bi utakmica ipak bila odigrana u nedjelju. Nažalost, kako bi se novi termin mogao realizirati i kako bi svi potrebni uvjeti za odigravanje utakmice u nedjelju bili osigurani, usuglašeno je da se susret odigra bez prisustva gledatelja, i stoga zahvaljujemo navijačima na razumijevanju u ovoj teškoj situaciji.

Zahvaljujemo svima uključenima u organizaciju ove utakmice kako bi se ona odigrala u nedjelju. Žao nam je zbog situacije koja nas je danas zatekla, kao i različitih informacija koje su tijekom dana iznesene u javnost. GNK Dinamo čini sve što je u njegovoj moći kako bi pronašao najbolje moguće rješenje u ovim izvanrednim okolnostima.

Hvala na razumijevanju.
  • MateG
    13
    Zna li se što hoće li bit povrata novca za već kupljene, ili kako će to sad ić?
  • MateG
    13
    Nastavno na moje prethodno pitanje, upravo je objavljeno priopcenje na aplikaciji

Online ce se vratit na medij kupnje, ticket point kupci u nedjelju od 11 do 14
  • Bruh
    1k
    Se vama vratila lova ja prek revoluta kupio još mi nije vratilo?
  • ShanKu
    1.2k
    nije se niš vratilo
  • criticus
    2.9k
    Ima li nekih info oko ulaznica za Milan, hoće li se puštati još za ZD? Nisam starom kupio...
  • Papastrumf
    13.3k

Uvijek ostane nesto od uefe tako da ce vjerojatno biti jos nesto u ponudi.
  • criticus
    2.9k
    Još da je dekod normalna firma pa kao korisnik imaš opciju obavijesti me kad budu dostupne... al di je to negdje za 47 godina će bit.
  • Nogo
    4.6k
    ZG portal

Možete osvojiti ulaznice za tekmu protiv Arsenala.
    Ako koga zanima, neka baci oko na članak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.