• Cosey
    541

Piše 19.12. Zasad bih rekao da je ovo najkasniji termin.
  • Guinness
    2.4k
    Piše 19.12. Zasad bih rekao da je ovo najkasniji termin.Cosey

Pa to sam i rekao, na današnji dan (19.12.) protiv Dragovoljca 2021. i mislim da to i je najkasniji termin u kojem smo igrali.
  • Bosskovitz
    13.2k
    Pa koji kurac onda ja znam da je plaća Zorana Milanovića 6074 eura? Znam mu plaću u cent! Zašto onda ne bih mogao znati plaću jednog mentalnog trenera u također demokratskom transparentnom Dinamu?Maksim Maksimirski

Plaće svih državnih dužnosnika s jedne strane su javne jer im javnost isplaćuje plaće, odnosno ti, ja i ostali cca polovinu svega što zaradimo svakog mjeseca prisilno - pod prijetnjom zatvorske kazne - dajemo državi za njezine usluge; a s druge strane jer država ne sudjeluje na tržištu, nema konkurenciju pa nema ni potrebu čuvati iznos pojedinačnih plaća kao poslovnu tajnu.

Uostalom, ne vidim zašto bismo ti ili ja trebali znati plaću pomoćnog trenera. Postoji nadzorni odbor (u kojem sada sjede vrlo stručni i iskusni ljudi) kojem je uloga, između ostaloga, nadzirati financijsko poslovanje kluba. Oni imaju uvid u plaće i mogu problematizirati prema svima drugima, pa i prema javnosti, ukoliko smatraju nečiju plaću "sumnjivom" ili problematičnom.
  • masacusec
    4.3k
    Pa to sam i rekao, na današnji dan (19.12.) protiv Dragovoljca 2021. i mislim da to i je najkasniji termin u kojem smo igrali.Guinness

Ne znam pričate li samo o hnl-u...Npr. protiv Rennesa 2007. smo igrali 20.prosinca....
  • Guinness
    2.4k
    Ne znam pričate li samo o hnl-u...Npr. protiv Rennesa 2007. smo igrali 20.prosinca....masacusec

Generalno sam pričao, ali sam zaboravio za ovu da je bila toliko kasnije.
  • Eduardo
    21.7k
    Jel smo ikad igrali kasnije u prosincu? Znam da smo 2019. igrali protiv Rijeke zaostalu 18.12.Cosey

Što se tiče HNL-a nismo.

Danas prije tri godine protiv Dragovoljca na Kranjči, ali mislim da je to najkasniji termin.Guinness

Bilo ih je još na današnji dan... npr. upravo Varaždin 2020.
  • ZrnTSCHeZ
    539
    Jel Bjelica trebao uć u špicu il na krilo?!Dinamosaur

Jel Bjelica primjerice na Kranjči trebao staviti na te pozicije igrače koji mogu/će zabiti kao npr. Pjacu u špicu, a recimo Mbukua na desno krilo?

Zašto onda ne bih mogao znati plaću jednog mentalnog trenera u također demokratskom transparentnom Dinamu?Maksim Maksimirski

Suglasan...članovi bi na neki način trebali imati pravo na uvid u plaće zaposlenika u udruzi građana (nismo javna služba, al bome ni privatna "firma").

Barem kroz neki njima dostupan pravilnik o sistematizaciji, koeficijentima, osnovici tzv.radne zajednice i upravljačke strukture.
    Bubam sada: osnovica bruto 1000, čistačica koef 1.5, vozač busa 2.7, skaut treće kategorije 3.6, CFO 5.5, CEO 6...

Za trenerski stožer i igrače mogu prihvatiti do određene mjere tajnost, ali opet s druge strane ima specijaliziranih portala koji objavljuju takve (okvirne?) podatke pa zašto onda i klub ne bi unaprijed srezal špekulacije u korijenu
  • Omake
    4.1k
    Cijeli tjedan imam loš predosjećaj da će Bočkaj krenuti na desnom krilu.
  • Pavinho
    105
    sumnjam...dobit ce priliku Mbuku ili Cordoba
  • plavi devet
    352
    nemoj ovakve stvari pisati rano ujutro, kvariš mi jutarnju kavu
  • mali M
    6.1k
    Za trenerski stožer i igrače mogu prihvatiti do određene mjere tajnost,ZrnTSCHeZ

Veću glupost nisam odavno pročitao! Za trenere i igrače bi tajnost, a za njih je ionako transparentno, al bi te silno zanimala plaća čistačice! Nikad nebi to dopustio, al ono nikad nikad. Plaće zaposlenika (ne igrača) su tajna i nemrem vjerovat da bi neko htjeli ući čistačicama, šoferima i vrtlarima u novčanike... Plaće radne zajednice su sigurno ohoho manja stavka od igračevih pa ne vidim potrebu nimalo za time!
  • NKDZ86
    2.4k
    kad smo kod stožera, smeta me što trener ostavio S. Perković u njemu, čovjek je jedva uspio Banjole pobijediti i doživio debakl od jugoslaven belupa.
  • Zambatine škude
    3.1k
    kad smo kod stožera, smeta me što trener ostavio S. Perković u njemu, čovjek je jedva uspio Banjole pobijediti i doživio debakl od jugoslaven belupa.NKDZ86

Daj sad kad si se probudio nervozan i čamiš na poslu gdje ti je dosadno napiši još barem šest koje te smetaju u klubu do podne. Nema smisla da netko prođe neokrznut jer vas nekaj svrbi pa se ne znate sami počešati nego to morate podijeliti s dvije tisuće ljudi na forumu.

Mene recimo jako smeta muzika u fan shopu i ne kužim tko to bira i određuje i tko je za to odgovoran. Znam da nije tema, mjesto ni vrijeme, znam da neću doprinijeti raspravi, znam da mi nitko ne može odgovoriti, ali zašto ne bih prolio žuč kad je tako lako ulogirati se i okinuti enter.
  • Mali dioničar
    16.3k
    smeta me što trener ostavio S. Perković u njemuNKDZ86

Perković jedini uz Bulu smije Dinamo voditi ako glavnog trenera iz nekog razloga nema na utakmici.

S obzirom na stanje licenci u Klubu.

Šta ćemo ako trenera ukliješti kralježnica, dobije koronu ili ima suspenziju zbog kartona?

Koga bi ti stavio u zapisnik kao trenera? Zajeca?
  • NKDZ86
    2.4k
    svaka čast, pročitao me ko Špiku golman.
    e to nisam znao, opravdano, hvala lijepa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.