• Cosey
    541

Piše 19.12. Zasad bih rekao da je ovo najkasniji termin.
  • Guinness
    2.4k
    Piše 19.12. Zasad bih rekao da je ovo najkasniji termin.Cosey

Pa to sam i rekao, na današnji dan (19.12.) protiv Dragovoljca 2021. i mislim da to i je najkasniji termin u kojem smo igrali.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Pa koji kurac onda ja znam da je plaća Zorana Milanovića 6074 eura? Znam mu plaću u cent! Zašto onda ne bih mogao znati plaću jednog mentalnog trenera u također demokratskom transparentnom Dinamu?Maksim Maksimirski

Plaće svih državnih dužnosnika s jedne strane su javne jer im javnost isplaćuje plaće, odnosno ti, ja i ostali cca polovinu svega što zaradimo svakog mjeseca prisilno - pod prijetnjom zatvorske kazne - dajemo državi za njezine usluge; a s druge strane jer država ne sudjeluje na tržištu, nema konkurenciju pa nema ni potrebu čuvati iznos pojedinačnih plaća kao poslovnu tajnu.

Uostalom, ne vidim zašto bismo ti ili ja trebali znati plaću pomoćnog trenera. Postoji nadzorni odbor (u kojem sada sjede vrlo stručni i iskusni ljudi) kojem je uloga, između ostaloga, nadzirati financijsko poslovanje kluba. Oni imaju uvid u plaće i mogu problematizirati prema svima drugima, pa i prema javnosti, ukoliko smatraju nečiju plaću "sumnjivom" ili problematičnom.
  • masacusec
    4.2k
    Pa to sam i rekao, na današnji dan (19.12.) protiv Dragovoljca 2021. i mislim da to i je najkasniji termin u kojem smo igrali.Guinness

Ne znam pričate li samo o hnl-u...Npr. protiv Rennesa 2007. smo igrali 20.prosinca....
  • Guinness
    2.4k
    Ne znam pričate li samo o hnl-u...Npr. protiv Rennesa 2007. smo igrali 20.prosinca....masacusec

Generalno sam pričao, ali sam zaboravio za ovu da je bila toliko kasnije.
  • Eduardo
    21.7k
    Jel smo ikad igrali kasnije u prosincu? Znam da smo 2019. igrali protiv Rijeke zaostalu 18.12.Cosey

Što se tiče HNL-a nismo.

Danas prije tri godine protiv Dragovoljca na Kranjči, ali mislim da je to najkasniji termin.Guinness

Bilo ih je još na današnji dan... npr. upravo Varaždin 2020.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.