• Dinamosaur
    1.7k
    teška tekma slažem se, al ako mi isporučimo uobičajenu dozu zicera, mora (višeee) i ući u gol. Pa jbmu da pijan stojim* tamo od kud naši fulaju, već bi se neka lopta barem odbila u gol

*ležim
  • Jaro
    8.3k
    Ja se samo nadam kako ce trener postaviti nesto drugacije te da nece jos jednom s istim postavkama, koje su vec hrpu puta dokazane kao lose, probati dobiti drugaciji ishod.
  • blubach
    621
    Prvi put nakon valjda dvije godine da nemam onaj osjećaj "Jedva čekam tekmu" nego me frče u želucu jer već očekujem kako ćemo igrati...
    Prosim vas sve, Bjelicu, igrače, klupu....bar 1-0...prosim vas, jer mi Božić i Nova godina neće bit ista...
  • Jay
    138
    Ma da pa Nevistić je teška rupa od golmana. Evo već 2 mjeseca nema nijednu obranu. Živjelo kratkoročno pamćenje.
    Dobit ćemo Varaždin i tako će nam jedino oni i Šibenik biti dvostruke žrtve u ovoj prvoj polovici.
    Optimizam temeljim na zakonu velikih brojeva i na tome što su valjda svi u klubu postali svjesni da ih nitko više ne može braniti.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Najgore je ono kad ni ne slaviš gol za 1-0 jer znaš da će ekipa već nekako sve usrat pod pritiskom i da će popit neki glupi gol za 1-1. Kad se događaju ziceri za 2-0 ni ne nadaš se da će biti iskorišteni jer si svjestan da je to nemoguće i da se mora dogoditi sranje jer bez sranja to ne bi bila utakmica Dinama iz novog mandata Nene Bjelice.

Protiv Osijeka smo imali zicer za 2-0, protiv Belupa isto, protiv Lokse zicer za 2-1, protiv Gorice 15 zicera itd. Onda se nakon te dominacije i zicera naravno dogodi da protivnik nakon tvog vodstva, totalne dominacije, zicera za povećanje vodstva zabije gol za 1-1 i u tom trenutku je svima na stadionu i pred ekranima jasno da možemo biti sretni i sa bodom te da trebamo čuvati bod jer je to najviše što možemo izvući.

I momčad i navijači su na povijesnom mentalnom dnu. Tokom sezone ima 70 reprezentativnih pauza ali kada nama očajnički treba reprezentativna pauza onda se baš poklopi da nema nijedna u tim momentima kada ekipa treba malo skupiti jajca.

Ja ću zato skupiti jajca pa ću reći da od ''mentalnog'' trenera juniora Bjelice nemamo apsolutno ništa i hrabro ću reći da je i Neno iskoristio ovaj prozor u kojem se svi u klubu uhljebljuju po babi i stričevima pa je i on usputno uhljebio sina u klub. Čuj posla ''mentalni trener''. Pa je li glavni trener Nenad ujedno odgovoran i za mentalno stanje igrača ili mu je za taj segment zadužen sin, za fizičku pripremu žena, za taktiku tetka, za ishranu strina itd. Drag mi je Neno ali kada su rezultati katastrofalni onda se mora reagirati na očita sranja i uhljebljivanja koja se događaju u klubu.
  • Dinamosaur
    1.7k
    A ja sam siguran da si ti obicni serator koji nije prismrdio tekmi, vec samo kenjas po tipkovnici jer..eto bas ti je fora.

Da si i jednom u zivotu ostavio glas na tribini ovakvu negativu nebi sirio, nit bi ti palo na pamet takvo nesto pisati.
    Pisat memoare Nemres..pa trkeljas
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Hvala na konstruktivnom postu. Sve je super a eto u toj idili jedino ja iz čista mira širim negativu.

Ja sam samo opisao moj osjećaj dinamovih utakmica, mentalnog grča i nesposobnosti uzimanja 3 boda a to traje već mjesecima. Zadnju utakmicu u ligi smo dobili kada su se još ljudi kupali u moru i kada sam nosio kratke hlače. Sve je super, jedino ja širim negativu bez razloga! Sretan Božić!
  • Dinamosaur
    1.7k
    Hvala na konstruktivnim glupostima.
    Lupas po svom u nedogled, po tebi uopce nema smisla da imamo klub. Bolje to sve ugasiti i navijati za najboljeg u veceri za 5
    (nitko ne kaze da je sve super, al daj budi podrska i kad nije sve savrseno, nemoj bit samo pizda)
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Zaključak ti je potpuno kriv. Zamjeram Bjelici mentalnu nestabilnost ekipe i to sa potpunim razlogom. Igrači su skroz preplašeni, usrani, ne mogu dobiti već dobivenu i izdominiranu utakmicu, promašuju zicere koji bi ubili protivnika, imaju grozan xG jer im drhte noge itd. To je sve Bjeličin posao. On mora biti general, poglavica, vođa koji će im uliti hrabrost i koji će im dati cojones. Njegova je dužnost da im ulije mentalnu snagu. Moje je da kritiziram ukoliko sa najvećim proračunom u ligi u zadnjih 5 ili koliko već kola imamo manje bodova i od poluamaterskog Šibenika čiji igrači već neko vrijeme ni ne primaju plaću. Još sam i preblag.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Ja sam prvi bio za Bjelicu nakon smjene bivšeg trenera ali i uz sve ozljede ipak sam očekivao više. Pa i ekipa u sastavu Zagi-Theo-Torrente, RPG-Rile-Rog-Ademi-Baturina-Pjaca-Špikić-Kulenović bi trebala uzeti minimalno 12-13 bodova iz 7-8 utakmica. To je i dalje ekipa koja bi po svakoj logici trebala biti konkurentna u ovoj ligi.
  • Dinamosaur
    1.7k
    Da. Trebala je. Izbroji zicere. Jel Bjelica trebao uć u špicu il na krilo?!
    Moglo se sa svim šansama imat puno više bodova. Ocito sam nepopravljivi optimist, nadam se da cemo se donekle oporaviti do kraja pauze te maznuti Milana.
    Pa tako nastaviti do kraja prvenstva..
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Svaka čast na optimizmu. Ja samo kažem da imamo ''mentalnog trenera'' a da nam je mentalna snaga na povijesno niskoj razini. Taj mentalni trener vjerojatno ima veću godišnju plaću nego predsjednik države.

E da, kad smo kod toga najjače mi je to što ne smijemo znati plaće zaposlenika jer će to ko fol ''povrijediti njihovu privatnost, njihove krhke osjećaje, njihova ljudska prava'' itd. Pa koji kurac onda ja znam da je plaća Zorana Milanovića 6074 eura? Znam mu plaću u cent! Zašto onda ne bih mogao znati plaću jednog mentalnog trenera u također demokratskom transparentnom Dinamu? Zašto ne bih mogao znati i plaće drugih zaposlenika? Očito se netko nečega jako srami.
  • Crusades
    14.2k
    Znaš plaću Zorana Milanovića jer je on državni dužnosnik, a ne radnik u nekoj firmi ili u ovom slučaju u klubu.
  • Cosey
    541
    Jel smo ikad igrali kasnije u prosincu? Znam da smo 2019. igrali protiv Rijeke zaostalu 18.12.
  • Guinness
    2.4k
    Jel smo ikad igrali kasnije u prosincu? Znam da smo 2019. igrali protiv Rijeke zaostalu 18.12.Cosey

Danas prije tri godine protiv Dragovoljca na Kranjči, ali mislim da je to najkasniji termin.
    Liga je prije završavala prvi, eventualno drugi, vikend u prosincu pa pauza do sredine veljače...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.