• Crni86
    6.5k
    Kakav Riera. Za vikend ga je Sanchez nadmudrio. Riera nije ni najbolji spanjolski trener u sloveniji.
  • marcio amoroso
    38.4k
    Celje, Olimpija, Borac i Bačka Palanka na putu da prezime. Pa ova miki maus liga je sve :rofl:
  • Hnlovac
    1.3k
    Mrzim Betis šugavi prokleti zadnji par mi je bio
  • Izet Hajrović
    2.7k
    i tebi jel? Samo srozavaju naš uspjeh protiv njih na zimu. Ispada da to i nije bilo neko svjetsko čudo, u manje od godinu dana izgubili od Legie i Mlade Boleslav u gostima i jedva dobili Celje doma 2:1. Također, imaju i remi s Kopenhagenom doma.
  • vjeko1701
    10.5k
    Za to je više-manje i stvorena. Svi ju koriste..dobro, skoro svi...
  • Jay
    148
    Večeras zadnje kolo, bit će zanimljivo u svakom slučaju.
    U nekim ludim raspletima ekipe koje imaju 3 boda imaju šansu za prolazak dalje :lol:

Kad pogledaš ekipe i rostere stvarno svaka čast HNL klubovima što su propustili ovakvu priliku
  • hardek
    3.4k
    Kada vidiš da su Shamrock Roversi 6. ekipa Konferencijske lige 1 kolo prije kraja...
  • Infinity
    16.9k
    Pa ovo je teski show kad vidim tko ce prezimiti u Europi :lol: Ovo bi i Varazdin prosao.
  • Crni86
    6.5k
    Slovenci s dva kluba prezimili, ciprani s tri, a mi ni jednog nismo imali u skupini….
  • Miro Vugrinec
    6.2k
    Celje je prošlo uz sasvim težak ždrijeb za konferencijsku ligu. Vitoria Guimaraes u gostima, Basaksehir, zatim Betis u gostima(poraženi u 95.min minimalno), Jagiellonia(prvak Poljske), Pafos u gostima i tek zadnje kolo lakši protivnik Tns kojeg su pobjedili.

Na klupi sjedi već moj opjevani Albert Riera koji igra brutalno lijep nogomet i radi top rezultate gdje god dođe. Ponavljam još jednom naj trener za Dinamo
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Tužno mi je kad vidim da su Borac, Bačka Topola, Celje i Olimpija osigurali proljeće, a od hrvatskih klubova nitko nije ušao ni u grupnu fazu...
  • Pacho
    90

Tko ih jebe realno. Prije mi je bilo donekle stalo radi nacionalnog koeficijenta, ali i to mi je nevazno sad kad mozemo direktno u LP.
  • DrawTube
    5.7k
    Dok god hrv klubovi poput npr Osijeka na rezultatu 1:1 kod kuće zvižde i psuju suce radi 7 dodanih minuta umjesto da to iskoriste da preokrenu rezultat, Hrvatska NIKAD nece imati 2 kluba u Europi.

Luzerski mentalitet države jbg. Zato smo tu gdje jesmo
  • Krizy
    48.7k
    Tri ciparska, dva poljska, dva slovenska kluba prošla u knock-out fazu Konferencijske lige.

A kažu kod nas da Rijeka, Hajduk i Osijek ne mogu u grupnu fazu jer je Dinamo prvak, pa oni nemaju padobrane za ulazak u neko natjecanje.
  • Jurki
    13.5k
    Tko ih jebe realno. Prije mi je bilo donekle stalo radi nacionalnog koeficijenta, ali i to mi je nevazno sad kad mozemo direktno u LP.Pacho

Slazem se s tobom, ali bez obzira na to kaj guštamo na meltdown konkurencije u kolovozu, pasalo bi nam zbog prvenstva da igraju bar tu miki maus ligu.
    Da igraju sva 3 kluba tu smijesnu ligu, jesenski prvak bi bil Belupo ili Varazdin (u okolnostima ove sezone kad smo mi ocajni).
    Dobit sutra Vz, pojacat se i pošamarat sve na proljece.

da Rijeka, Hajduk i Osijek ne mogu u grupnu fazu jer je Dinamo prvak, pa oni nemaju padobraneKrizy

Koliko bi njima trebalo padobrana? Imala ga je Rijeka pa su se usrali. Ispali prvo od Elfsborga u El pa i Olimpije.
    Ubili ih Slovenci prvo doma igrom, a u Ljubljani i rezultatom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.