• Izet Hajrović
    4k
    Na klupi sjedi već moj opjevani Albert Riera koji igra brutalno lijep nogomet i radi top rezultate gdje god dođe. Ponavljam još jednom naj trener za DinamoMiro Vugrinec

Shvaćam da ga obožavaš, ali nemojmo pretjerivati. Odlični rezultati u Europi, rekao bih na tragu našima ove sezone, a u prvenstvu stoje slično kao i mi. 4. mjesto, 31 bod, gol razlika 32:26. Za usporedbu, Olimpija, koja čak ima i nešto uži roster, u ECL je skupila 3 boda više, a u prvenstvu su uvjerljivo prvi s 39 bodova i gol razlikom 26:6. Ista natjecanja, isto opterećenje te sličan proračun. Tko radi bolji posao, Sanchez ili Riera?
  • Keyser Soze
    12.6k
    Utakmica se igrala u Helsinkiju jer Vikingur ne ispunjava UEFA uvjete.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Pao dno dna jbt
  • Jay
    608
    2:1 je zavrsilo
    Krenuli upravo Borac BL i Olimpija, neugodno mi prebacit na taj kanal
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Ako neko ima vremena i mogućnosti pa pogledati arenu 7 i Kopenhagen -Heidenheim i vidjeti ovo lijevo krilo Robert što sam ga spominjao .za 2 milje eura iz Brazila . Heodenhaimov trener na klupi od 2007 jbt ,a mi promijenilo 3 samo ove godine
  • Omake
    6k
    Borac Olimpija kao Šibenik Dinamo.
  • DrawTube
    6.2k
    Bačka Topola doma izgubila od Jagiellonie :up:
  • miro
    5.7k
    Ovaj Vidovšek iz Olimpije mi se čini top golman
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    njega smo spominjali dosta puta ovdje prošle sezone , bilo je priča da smo bili zainteresirani ili su ga spominjali u scout temi. Vrhunski golman
  • gaTeDZG
    283
    Ludi Borac i Žižović... Boromisa, gdje si ujutro? :smile:
  • prefontaine
    1k
    Boromisa, gdje si ujutro?gaTeDZG

Nadam se ne u Zagrebu.
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Celje je prošlo uz sasvim težak ždrijeb za konferencijsku ligu. Vitoria Guimaraes u gostima, Basaksehir, zatim Betis u gostima(poraženi u 95.min minimalno), Jagiellonia(prvak Poljske), Pafos u gostima i tek zadnje kolo lakši protivnik Tns kojeg su pobjedili.

Na klupi sjedi već moj opjevani Albert Riera koji igra brutalno lijep nogomet i radi top rezultate gdje god dođe. Ponavljam još jednom naj trener za Dinamo
    Miro Vugrinec

Vode 2:0 protiv Apoela u uzvratu uz prelijep nogomet, 2:2 prva tekma završila.
  • Jay
    608
    Za Apoel kojeg je Celje zasluženo izbacilo igra Youssef El Arabi (38), to mi je otkriće dana što čovjek igra uopće još uvijek. Da samo znate kakve je golove zabijao za Dinamo u Ligi Prvaka na mom FM-u prije valjda 12 godina :love:
  • Jaro
    9.1k
    Olimpija - Borac - seljacka utakmica sunday league na pristojnom stadionu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.