• Nolifer
    8.8k

Da nije to M. Marić, pa ga ovdje zagovara i priziva?

:joke:
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Barisic bi se uklopio tako da ne valja kao i ostali na njegovoj poziciji
  • Marc
    208
    Trebamo tražit prvog napadača, a ako već idemo sa traženjem trećeg onda Guliashvili iz Sarajeva, sredit za sitnu lovu uz pomoc Zekica uz to im uvaljat Menala ili Bočkaja eventualno posudba Pavića ak prva dvojica nebi pristala
  • Mihaljević
    10.7k
    PXL_030324_111095658-scaled-e1710674202195-717x478.jpg

Istina je da je 5 milijuna za Galešića previše, ali isto tako je istina da je Galešić najlogičnije riješenje trenutno, najbolji stoper lige, mlad relativno , a najbitnije od svega učestvuje u izgradnji napada, što nijedan naš stoper ne radi ni blizu. Mišković će prihvatiti najbolju ponudu, nebitno bila ona od Hajduka, Dinama ili Partizana.
  • Peškaman
    5.4k
    Guliashvili iz SarajevaMarc

Ferencvaros se zanima,navodno oko 3mil€.
  • Droljo
    9.8k
    Bit će da netko iz ferencvarošove scaut službe prati zonu. Pa nemre bit slučajno da se zanimaju za svskog igrača kojeg spomenemo.
  • Marc
    208
    Ma ja mislim da bi se to moralo za low cost sa Zekićem sredit i uvaljat Bočkaja kojem bi vjerujem Sarajevo za noćni život bila zanimljiva opcija
  • badjibadara
    4.1k
    Idemo prvo dobiti Varazdin, pa zapaliti ovu temu.
  • Marc
    208
    haha istina al nadam se da nas SD tak ne razmislja :smile:
  • Nogo
    4.3k

Imaju skaute kao što i većina forumaša lijepo predoči igrača, opis...mislim da kod nas nija bajna skautska ekipa ali onda se sjetim "brzog" Vlaka pa mi je ovo i dobro.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Ferencvaroš prati a naši ne :monkey:
  • Efes Pilsen
    9k
    Ferenc je i Hoxhu pratio..
  • Droljo
    9.8k
    Ferenc je i Hoxhu pratio..Efes Pilsen

Tu smo im uletili ka joe sulejmaniju :rofl:
  • veselko tenžera
    2.8k
    Tu smo im uletili ka joe sulejmanijuDroljo

Samo što smo u ovom startu mi prošli kao Sulejmani.
  • Orc123
    9.3k
    Ferencvarosova skaut sluzba je 10 godina ispred nase...sa nikakvom sokolom su digli klub u par godina na razinu iznad svih klubova HNL osim Dinama! Mi imamo tu srecu da imamo jednu od najboljih skola na svijetu pa time iskocili ali fali nam ta skautska mreza po svijetu, fale nam kvalitetni ljudi u tom podrucju...Ferencvaros je slicna prica ko i Ludogorec koji zivi na skautiranju Brazila i za male pare dovode odlicne igrace iako je Ferenc pretekao Ludogorec jer imaju bolje financije koje su opet ispod nase razine tako da mi moramo dic svoj skauting za nekoliko stepenica i onda mozemo definitivno klub dici na jos vecu razinu....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions