• keppi
    229
    Ne znam šta ti za Miereza znači "užasan karakter" ..ako pucaš na to kakva je osoba onda mislim da si potpuno u krivu. Koliko znam on je miran obiteljski čovjek koji se van terena ničim ne ističe, osim što je veliki vjernik i to ne taji, a za drugo bih rekao čak da je skroman u odnosu na ono što je.
  • Kaktus Car
    660
    Koje se opet priče ovdje vrte...

Galešić za 5 milijuna? Zašto ne 505 s crtom? Nije se dovlojno love doniralo Rijeci?

Jurišić za 2,5 milijna? Treba još jedna skupa prinova na lijevom beku? Razni Štefulji i Čabraje nisu bili dovoljna opomena?

Ivušić? Dalo se 3 milijuna za razvikanog Nevistića da bi se sad tražilo novog golmana i to u igraču koji nije bolji od Nevistića?! Zašto bi to itko radio? OK je ići po boljeg golmana, ali onda to mora biti netko poput Kotarskog, ne Ivušić koj nije upgrade.

Zašto bi itko, u klubu ili ovdje, htio bilo koga od njih pod takvim uvjetima?
  • Hectorharatti
    176
    Meni je Ivusic absolutni upgrade, to sto ti to drugacije gledas je tvoja stvar.
  • Nogo
    4.3k
    Najbolje kako ljudi "kipaju" Mierez nevalja, Jurišić korak unazad, Ivušić ovakav, onakava, Galešić precjenjen a ja sam 99% siguran da bi nam svi od reda bili pojačanje na trenutni kadar + Selahi.

Šta neki misle ako Dahl dođe, nakon godinu dana neigranja da će rasturati..mislim da se neki moraju vratiti u realnost.
    Kažu kupujemo samo iz hnl-a. Da kupujemo, ja bih više bio za to ali po razumnim cijenama nego vani škart i besplatno.

Jurišić je kao puno 2,5m..Selahi 1,2 ili ne znam. Dečki, danas je sve otišlo u nebo. Šta neki žive u uvjerenju da će se nama poklanjati igrači u hnl-u za 500k i da ćemo mi onda prodavati za 5+m.
  • rioda
    5.7k
    Pitanje za one koji stvarno znaju, bi li nam Galešić bio pojačanje? Ne sumnjam u obrambene kvalitete, ali nisam ga dovoljno gledao da ga mogu procijeniti kakav bi bio u iznošenju lopte, kakav je kad obrana stoji visoko...
  • Bosskovitz
    13.1k
    Ne znam šta ti za Miereza znači "užasan karakter"keppi

Igrač koji izvede ono kaj je on izveo Osijeku oko odlaska, i to kao uvjerljivo prvi strijelac kluba usred europskog dvomeča koji je klubu prebitan, nije karakter kakvog želim u klubu. Ako je štrajkao i bojkotirao da bi prešao u klub sa sredine ljestvice lige Ujedinjenih Arapskih Emirata, kaj misliš kako bi reagirao da odigra dobru sezonu ovdje i stigne ponuda od nekog Leccea, Las Palmasa ili St. Paulija?

Ne volim takve igrače. Nije toliko dobar da se takve stvari riskiraju.
  • Praskaton
    2.8k

Mislim da ljudi vise ciljaju na to da bi radije dali 3,5 za Dahla nego 2,5 za Jurisica.
    Nitko od njih u hnl-u ne igra europu nema taj podražaj.

Galešica bi odmah potpisao ali 5 mil? Taj rizik nama ne vrijedi te novce,mozda nekom Unionu ili Werderu da al mi za te novce moramo dovesti nekoga tko je neupitno pojačanje.Odmah a ne kroz godinu dvije.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ako se ne varam Mierez je htio u Dinamo ali su ovi zabrijali kao da smo mi njima rivali i da nema prodaje nama iako mi njima uredno saljemo Cavline i Solde.

I neka ih je bojkotirao kad su ga svako malo zavlacili, nudili smijesan ugovor itd. Previse je on dao osrednjem klubu poput Osijeka da bi ga zajebavali.
  • plavadesetka
    52
    Koji Ivušić? Ne vidim nikakav problem s Nevistićem, Bjelica komplicira sa Zagorcem i tom pričom, samo će uništiti samopouzdanje Nevistiću..

Spominje se i posudba Pongračića koji ne igra u Italiji. On je odličan igrač, ali sam načelno protiv posudbi.
  • Toni90d
    997
    Igrač koji izvede ono kaj je on izveo Osijeku oko odlaska, i to kao uvjerljivo prvi strijelac kluba usred europskog dvomeča koji je klubu prebitan, nije karakter kakvog želim u klubu. Ako je štrajkao i bojkotirao da bi prešao u klub sa sredine ljestvice lige Ujedinjenih Arapskih Emirata, kaj misliš kako bi reagirao da odigra dobru sezonu ovdje i stigne ponuda od nekog Leccea, Las Palmasa ili St. Paulija?

Ne volim takve igrače. Nije toliko dobar da se takve stvari riskiraju.
    Bosskovitz

Ne znamo cijelu pozadinu priče oko odlaska iz Osijeka. Možda je želio prijeći u Dinamo, kako je kolega rekao, a ovi namjerno odbili. Možda su se još neke stvari događale u pozadini, bar smo svi vidjeli da Osijek nije čist klub, da previše ljudi polaže neka prava na nešto i misle da su oni glavni.

Nemoj zaboravit da je on stao u zaštitu našeg igrača na posudbi, kad su mi navijači zviždali.

Meni bi on bio izvanredno pojačanje za klub.
  • Chempers
    350

Da smo imali Miereza sad bi vodili u prvenstvu. Nitko drugi ne valja, naš kadar je zato bajan, svi ostali su preskupi. Presmijesno. Onda budite zadovoljni s maricevskim "pojacanjima" i 3 mjestom u hnlu, oni nisu preskupi. :ok:
  • Noel
    7.5k
    Čuj to Mierez je katastrofa karakter. To zato kaj nosi majicu sa zahvalom Isusu pa smeta određenim skupinama ili kaj? Mogu shvatiti debatu da Mierez nema tehniku ili slične stvari ali govorit da je Mierez loš karakter.. neznam.. Lik koji je tolko trčao ubijao po terenu snagom voljom nemre bit loš karakter tolko da bi bio problem u Dinamu. Naprotiv takvog napadača želim vidjet u Dinamu. Koji naganja stopere ko janjad cijelu tekmu. Dosta mi je šetancije po napadu, bez pravog pritiska kad stoperi suparnika imaju posjed ili kad u završnici akcije našeg napadača nema u 5 metara. Nadam se Mierezu ili nekom sličnom napadaču.
  • Efes Pilsen
    9k
    U nacelu se slazem, ali pricamo o Selahiju kojem ugovor istice za 6 mjeseci. Misko od nas ocekuje 3 plus oprost za Rukavinu i Jankovica pa reklamira malog za 5 mil. Taj isti Galesic uopce nije isprobana roba u nasem nacinu igre, pa ta Rijeka cesto igra u niskom bloku sa dva defanzivna vezna, a ovdje se ocekuje da Torrente i KTC zaustavljaju napadace na centru.
    Igraca koji provjereno moze komandirat obranom u ovakvim uvjetima i pored kojeg drugi izgledaju bolje (kao KTC) bi vrlo radio platio 5 i onda bio miran narednih 4-5 godina. Uz takve igrace i jeftiniji stoperi prosperiraju. Jel Galesic takav? Ne bi dao nokat na panj, a kamoli mudo.
  • keppi
    229
    Ma baš "bojkotirao" kada su ga već pet puta prevarili...između ostalog i sa nama. Pa šta treba pustiti da stalno brišu pod s njim, a toliko im je dao i godinama ih nosio.
    Taj bojkot uopće nije odraz njegovog karaktera, nego je ustvari rekao prestanite praviti budalu od mene.
  • ElDorado
    731
    Ako stoper pretrči cijeli teren, pređe dva tri suparnika i zabije gol jel zna s loptom? Ako stoper zabija iz slobodnjaka jel ima tehniku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions