• Maximo
    584

To ćemo mi fino par dana pred Arsenal dogovarat pojačanja... :D
  • keppi
    227
    Ivušić je golman možda baš za nas jer brani ono što golmani moraju braniti i kada ima malo posla, stabilan je i pouzdan, mislim da ipak nije slučajno u repki.
    Horkaš je napredovao, ali on je meni više "parader"...ponekad brani i nemoguće, ali i prima ponekad što ne bi trebao. Mislim da su za njega idealne slabije ekipe gdje tijekom utakmice ima puno posla, a ne klub kao mi kada ponekad imaš 3-4 šuta na gol na tekmi.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Za Selahija bi čak rekao da će prije u Hajduk nego kod nasHaza

Svaki igrač koji dvoji između Dinama i Hajduka može slobodno otići u Hajduk i to ne mislim ni malo emotivno nego posve pragmatično: tovari igraču ne mogu ponuditi ama baš ništa bolje od nas, osim veće vjerojatnosti da će igrati u prvoj postavi. Rijeka i Hajduk su dva al pari kluba i Selahi u Hajduku može samo dobiti nešto veću plaću u odnosu na Rijeku, to je to. Kod nas, osim veće plaće, dobiva iskustvo igranja u puno većem klubu, priliku dokazivanja u najjačim europskim natjecanjima i igranje s najkvalitetnijim igračima u klubu koji svoje dobre (a kamo li najbolje) igrače prodaje za dobar novac.

Onaj tko između Dinama i Hajduka odabere Hajduk, a to nije napravio iz neke emocionalne vezanosti prema tom klubu, to radi ili zbog kratkoročne financijske koristi (možda oni ponude malo više od nas da nam "otmu" igrača) ili od straha da se neće moći izboriti za poziciju u Dinamu. Ni jedno ni drugo nije odlika igrača kakav nama treba.
  • IvanPerić1945
    52
    Kad Mišić igra, onda igra I Dinamo
  • Haza
    7k
    Onaj tko između Dinama i Hajduka odabere Hajduk, a to nije iz neke emocionalne vezanosti prema tom klubu, to radi ili zbog kratkoročne financijske koristi (možda oni ponude malo više od nas da nam "otmu" igrača) ili od straha da se neće moći izboriti za poziciju u Dinamu.Bosskovitz

Načelno se slažem, međutim kod Selahija, ali općenito kod igrača koji se lome između dva kluba, presudan faktor je trener. Igrači u pravilu žele u klub gdje vide da ih trener želi. Dinamo je najveći hrvatski klub, i sigurno bi Selahiju bio prvi izbor, ali ako imaš opciju da te npr. Gatusso moli da dođeš, s druge strane te Bjelica nije niti jednom nazvao, nego te SD više formalno zove, onda shvaćam da netko ne dođe u Dinamo (primjer sam izmislio, ne znam dal' je netko od naših zvao Selahija). Jakir je tu bio maher, on je znao danima zvati igrača u klub, on je tako doveo sve što valja u Rijeku.
    Zato kažem, jako bitno je da kod dolazaka igrača bude uključen trener, to je u današnje vrijeme često presudna stvar.
  • Klenx
    6.1k
    Za Selahija bi čak rekao da će prije u Hajduk nego kod nas, već su mediji krenuli u kampanju opravdanja da on nije uvrijedio Torcidu i sl.Haza

Propustiti Selahija za tu smiješnu cifru koju navodno ima kao klauzulu i još kada mu na ljeto ističe ugovor, odnosno još ga pustiti da ode u Hajduk, bi bio poraz svega.

Idealan profil igrača za male novce da ga u jakim utakmicama upariš kraj Mišića i Sučića.

Općenito mi je dojam da bi nam na postojeći sastav iz HNL-a (od dostupnih igrača) upgrade bili jedino Jurišić, Selahi i kao zanimljiv djeluje Smolčić (jednom kad RPG ode).
    Ostalo je sve u par deka s onim što imamo.
  • Carrasco
    4.5k
    Galešić je nikakav upgrade u odnosu na naše stopere, ovolike cifre davat je besmisleno.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    NIje mi jasno pričamo li mi o istom golmanu, ali Ivušić je izvrstan
  • Haza
    7k
    Propustiti Selahija za tu smiješnu cifru koju navodno ima kao klauzulu i još kada mu na ljeto ističe ugovor, odnosno još ga pustiti da ode u Hajduk, bi bio poraz svega.Klenx

Kod Selahija nije problem lova, već činjenica da nije baš čist u glavi.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Ivusic, Dahl, Galesic, Selahi, Ivanusec, Mierez(ili napadac min takve kvalitete).... i ovo bi bio top prijelazni rok.Laugreano

Zaista ne bih htio Miereza. Užasan karakter, ima 27 godina i nema gotovo nikakav resale value, a od strane naših novinara pretjerano je razvikan. Kad si u tri sezone dva puta prvi strijelac lige, ali nitko ne želi dati 3 milijuna eura za tebe osim nekog nebitnog arapskog kluba, onda negdje postoji caka. Evo sad u 900 minuta lige Ujedinjenih Arapskih Emirata ima tri gola i asistenciju. Hoću nekoga tko je pojačanje i za Europu i za HNL, mislim da možemo bolje od igrača poluamaterske azijske lige kojemu je vrhunac karijere svojedobno igranje za Osijek.

Ista priča je s Ivušićem, on mi nije nikakav upgrade u odnosu na Nevistića. Ne kažem da je lošiji, ali nećemo tu vidjeti neki značajniji pomak na bolje, barem je moj dojam takav. A neće ni njega Pafos pustiti ispod 1.5-2 milijuna eura u situaciji kad su osigurali prolaz u Konferencijskoj ligi.
  • vjeko1701
    10.4k
    Baš u komunikaciji potencijalno vidim velik problem Marića. Opet pričam iz osobnog dojma ali gledajući sve što se priča (pa i on sam) i kako dugo traju dovođenja igrača, bojim se da ima pre nesiguran nastup u pregovorima...ili je preiskren u smislu uloge koju vidi u igraču.

Ako sam igrač/agent vide da su ljudi s kojima pregovaraju nesigurni oko njegovog dolaska ili statusa koji bi trebao imati, sigurno su puno manje šanse da se za dolazak i odluče. Jbg, ponekad trebaš lijepo upakirati plan koji predstaviš igraču, postaviti se kao da je u tvojem viđenju upravo on pravo riješenje, upravo on prvi pick.
  • OsamŠest
    3.8k
    Kaže Robi Dejanu da ak mu se igra lijevi bek, neka dođe.
  • Bosskovitz
    13.1k

Ima nešto i u tome, slažem se, ali mislim da je na ovoj razini vrlo riskantno birati klubove prema trenerima na način "e idem u Hajduk umjesto u Dinamo jer me Gattuso moli da dođem, a Bjelica mi je samo rekao da bi me htio". Koji god od njih dvojice ne osvoji prvenstvo (a jedan neminovno neće, izvjesno kalabreški dramaturg) velika je vjerojatnost da za 5 mjeseci više neće biti trener - a igrač potpisuje ugovor na 3-4 godine.
  • Laugreano
    2.7k
    Ne mora bit Mierez, ali tako neka kvaliteta. Npr kao sto je Ferencvaros kupio Saldanhu.
  • Blueshadow86
    2k
    Galešić je nikakav upgrade u odnosu na naše stopere, ovolike cifre davat je besmisleno.Carrasco

Hm, prije bih rekao da ne idu te 2 stvari kao objašnjenje. Slažem se s tobom da je preskupo dati za njega 4+ milijuna eura, ali se ne slažem da nije upgrade na naše postojeće stopere. Uglavnom, može, ali za razumnu svotu novca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions