• Crni86
    12.8k
    pa kao i ovaj iznad dio da nema kontakta izmedu dinama i ivanuseca a iste novine ujutro tvrde dolazak ivanuseca je 50/50 :lol:
  • vjeko1701
    16.6k
    I onda se ljudi ljute kad pokušavamo izbjeć da se ispiše 20 stranica ljute rasprave (il vrijeđanja svega kaj hoda) na temelju ovakvih članaka. Ta struka je baš otišla u goli k*rac.
  • CUCAK
    538
    pa vjerojatno je cilj ici ispod klauzule s obzirom na skori kraj ugovora
  • vjeko1701
    16.6k
    Onda opet nema veze s tim kolko će "Mišković tražiti" nego koliko je spreman prihvatiti ispod zadane klauzule. On nema kaj ovdje tražiti.
  • CUCAK
    538
    vidjet cemo... meni djeluje logicno da ides s njim pregovarat za Selahija s onim postotcima koje imamo za Rukavinu i Jankovića, al opet da li mu treba dati to sve za igraca koji nema jos dugo ugovor
  • Crni86
    12.8k
    kaj mu dat? Igraca, milju eura i postotke od rukavine i jankovica umjesto da aktiviramo klauzulu i platimo 1,3 milijuna eura?

Dinamu se zuri, zeli dovest igrace prije priprema, ak cemo se ciganit za 500k da spustimo cijenu za selahija s 1,3 na 800k, a smatramo da nam je on kljucan igrac onda smo nadrapali. Nama selahi ne treba na ljeto, nama selahi ak dolazi treba 1.1.. to zna misko, to zna cijeli svijet i miskovic je tu u prednosti.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    burke ja mu nebi dao ni centa ,već bi ga potpisao od ljeta pa onda pregovarao da ga puste prije
  • vjeko1701
    16.6k
    Ako je istina da se kao i u Pjacinom slučaju djeli 50/50, vjerojatno se može sredit Pjacin model. 650k transfer a Selahijevih 650k kroz veću plaću.
  • Crni86
    12.8k
    i kaj mi dobivamo sa tim? Nama treba selahi sad. Da moze odmah danas nam treba.

Potpises ugovor sa njim, decko zavrsi na tribini, misko kaze dajte 1,3 ili nejde nikam. Mi kazemo evo 800k, misko odbija sve do pocetka drugog mjeseca i kaze eto moze za 800k, nama dolazi nespreman selahi jer je protjeran iz momcadi, nama prosle pripreme i krenule udarne utakmice. Dobio igraca koji ce bit spreman za prvih 11 u 3. mjesecu…

Shvatite da smo mi u ovom prijelaznom roku u losjoj pregovarackoj poziciji. Po meni iskreno da li ce biti 800k ili 1,3 nama ne bi smjelo raditi nikakvu razliku. Kuzim ja da ekipa oce sad natezat miskovica, zajebavat ga kao kak je on nas, ali briga me za mislovica. Nama na prvom mjestu jedino treba bit dinamo, kako spremiti momcad ato bolje i da na pripremama imamo sve nove igrace. Ak necemo platiti tu lovu za selahija onda bolje da se odmah okrenemo nekom novom i ciao. Nismo u poziciji da pokazujemo misice i igramo igrice.
  • Krizy
    59.2k
    Jasno je da se moramo pojačati i da se najviše piše o tome, ali biti će jako zanimljivo pratiti i igrače koji odlaze.
    Imamo čak 31 igrača i treba dobro pročistiti svlačionicu.

Osobno bih iz trenutnog kadra za početak sljedeće sezone ostavio sljedeće:

GK: Nevistić, (Zagorac)
    RB: Pierre-Gabriel, ? (Mikić?)
    CB: ?, Torrente, (Bernauer, Théophile-Catherine, ?)
    LB: Perković, (Bočkaj)
    DM/CM: Mišić, Sučić, Ademi, Kačavenda, Pavić
    AM: Baturina, (Stojković)
    RW: ?, (Córdoba)
    LW: Pjaca, ?
    CF: Petković, Kulenović, ?
  • Haza
    10k
    Iako sam rekao da neću na ovoj temi pisati. Saznao sam nešto što me šokiralo ako je istina, a sve upućuje da je, pa ipak moram napisati.
    Ferencvaros je ponudio 2.5 mil eura za Roka Jurišića, i Osijek je prihvatio ponudu. Dinamo i Bjelica zovu prije par dana malog, i dogovore sve, mali presretan, navodno živi za Dinamo. Čak bi i Osijek prodao igrača nama.
    Jučer Bjelica kaže da ipak odustaje, da ga ne vidi ipak u svojim planovima, mali je šokiran, već je navodno odjavio stan u Osijeku, ako neće kod nas, ide Mađarima.
    Ako netko ima informaciju na ovu temu neka slobodno nešto napiše. Nadam se da nisam u pravu, iskreno, volio bi da ovo nije istina, ali dobio sam ajmo reći čvrstu potvrdu.
  • Crni86
    12.8k
    Jučer Bjelica kaže da ipak odustajeHaza

Pa kak dodes od toga da je sve dogovoreno i decko vec pakira kofere do toga da eto ipak odustajemo….

Ne vidis ga u svojim planovima, a sve dogovorio sa njim… pa koji vrag

navodno živi za DinamoHaza

Izjavio je jednom da sve sto radi je iz razloga sto zeli jednog dana biti u seniorskoj momcadi dinama.
  • Paggini
    59.7k

Nezz, ne miriši mi ovo iskreno. Da je došlo do ovog stadija, procurilo bi itekako u medije.

Dodatno, 2.5 milijuna za Jurišića.... Kao, pojačanje je.. Al 2.5 milijuna...
  • Haza
    10k
    Pa kak dodes od toga da je sve dogovoreno i decko vec pakira kofere do toga da eto ipak odustajemo….Crni86

Ne znam šta napisati smisleno. Jer sam šokiran, a uvjerava me prijatelj da je istina.
    Volio bi komentar nekog tko ima info, ili je blizak Jurišiću. Volio bi da mi netko kaže imaš krivu info. Naglašavam mali je odjavio stan iz Osijeka.
  • ElDorado
    4.8k
    Ak je to istina nastavljamo sa neobjasnjivim ciganjenjem jos od proslog ljeta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.