• Jos-Optimus
    3.9k
    Ne razumijem argumente da nam Ivanusec ne treba jer imamo krila. Imamo, i bolji je od svih njih, rijesio bi sve tekme koje su na knap i to je to. To treba rijesiti jucer i fokusirati se na stopera, beka i zadnjeg veznog.
  • hardek
    3.8k
    Uzet Ivanuseca makar na posudbu do ljeta, prodat Hoxhu odmah i na ljeto kupiti startno lijevo krilo. Do ljeta Ivanusec/Pjaca, sljedeće sezone novo krilo/Pjaca
  • don
    9.7k
    Strategija kluba je promocija mladihBBB Sibenik

kakva strategija kad ti hnl izmiče iz ruku na -7? O tome je triba razmišljat naš SD na lito, a ne sad. Sad su klubu potrebni samo vatrogasci koji će nam donit ligu.

A ono, posudba Ivanuseca kao vatrogasno rijesenje na poziciji gdje jedino nemamo vatre. Pjaca i Hoxha kao zamjena, moze odigrati i Stojkovic, pa i Kačavenda ako baš škripi, prema TM i Mbuku je prvenstveno lijevo krilo :rofl: ,a i Cordoba moze pokrpati - cisto solidno, zapravo odlicno u odnosu na pojedine pozicijeJaro

nismo ograničeni na 1 transfer. Ako ti se Ivanušec nudi naravno da ćeš ga uzet, ali zna se koji su prioriteti u ovom prijelaznom roku.
  • Crni86
    7.3k
    Ako ivanusec znaci korak blize naslovu, mora ga se dovest. Njegova kvaliteta je neupitna samo mu treba kontinuitet. Ulaganjem nekoliko stotina tisuca eura u njegovu placu mozemo osogugurat sebi dodatnih 30 milijuna eura. Da imamo 19 krila i ivanusec je bolji od njih, opet bi bio za to da se dovede.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    @Paggini nakon čitanja kako će nam Mišković zavezati ruke i za Selahija, ja bi jednom za svagda Lahko mu prihajao, uvalio tuki. Dogovorio sa Selahijem i platio mu nešto što će vjerojatno trčati krugove do isteka ugovora i onda ga uzeti mukte pa nek k sviraju poslije. Svinja mi se mogućnost ostanka Roga koji se može koristiti a mislim i da bi bio top na 6. I onako ćemo bit prvaci.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Mozda Jakur poleti sa svojom raketom prema bliskom istoku pa se "otvori mjesto" Luki
  • Zagi
    8.9k
    Uvik isto vrtimo se u krug. Ivanusec za livo krilo, sta onda smo uzimali Pjacu I Hoxha, Stojkovica. Opet gusimo pojedincima razvoj. Strategija kluba je promocija mladih igraca iz akademije i vrhunske talente iz lige uzet i prodat sutra.BBB Sibenik

Sori al zaj sve to na 6mj.
    Hladno je na -7 , volim toplije temperature.

Nitko ni ništa ne garantira ali Ivanušec je razarao ligu netom prije nego je otišao.

Do te mjere da su njegovi golovi i asistencije zamaskirali gotovo sve ove probleme koje trenutno imamo, a imali smo i tada .

Daj ti meni prvenstvo i direktan ulazak u LP. Preživjeti ću nerazvijanje Hoxhe.
  • Crni86
    7.3k
    čitanja kako će nam Mišković zavezati ruke i za Selahija,Kujtim Shalla

Ako ima klauzulu, misko moze samo sjest i plakat.
  • CastAway1986
    2.4k
    Selahi i Ivanušec bi bio brutalan početak zimskog prijelaznog roka :strong:
    Ratnik iz Olimpije kao stoper , Dahl posudba na lijevom beku te Mierez kao špica ....Jel tražim previse ? :meh:
  • ElDorado
    1.5k
    Ne žimku cemu odusevljenje Ivanusecom. Koja je korist od razvijanja karijere lika koji ce opet u ljeto odperjat dalje? A da je bas neka velika prevaga nakon godine neigranja bas i nije.
  • CastAway1986
    2.4k
    Ivanušec je klasa i nije baš da je konstantno samo na klupi !
    Uostalom konkurencija mu je rezerva francuskog drugoligasa St.Etienna iz prošle sezone , najbolje hrvatsko desno krilo prema Bjelici Špika , Kolumbijac koji tek treba da se prilagodi europskom nogometu te pojačanje iz Belupa koji nikako da uhvati kontinuitet igranja u Dinamu I poveže 5 utakmica zaredom...
  • Paggini
    34.5k

A kome sad razvijamo karijere na lijevom krilu? Pjaci? Hoxhi?

Općenito te sintagme "razvijanje karijere" ili "vraćanje u formu drugom klubu" nemaju smisla jer šta onda imamo ikoga na posudbu uzimati? Samo ćemo ih razvijati za nekog drugog...

Uzimamo ga na posudbu jer nam treba za proljetni dio sezone gdje kaskamo sedam bodova. Da smo mi 10 bodova ispred, a mali Horvat igra dobro, bilo bi smijesno zvati ga nazad.

Ovako je win win i za nas i za njega.
  • Daliban
    4.1k
    Gledano u vakuumu, ne bih bio fan povratka Ivanušeca, ali ipak je klasa u odnosu na naše opcije i posudba do ljeta bi nam donijela potrebnu ekstra kvalitetu. Ne bih volio da razmišljamo o otkupu ako takva opcija i postoji, mislim da dugoročno trebamo gledati dalje. Ovo neka bude spoj iz nužnosti. Pozitivno je što može igrati i u opciji romba s dva napadača, na lijevom veznom.

Samo Ivanušec ne smije biti razlog da opet propustimo riješiti bitne pozicije na kojima uopće nemamo kvalitete. Dahl mora biti prioritet, a ako dečko nije zainteresiran onda se treba okrenuti onom Onyemaechiu iz Boaviste. Nipošto Ćivić i slične alibi popune kadra, imali smo dosta popuna s Mihajličenkom, Ogiwarom i Oliverasom. Zapravo, ako bi bilo moguće, volio bih da dovedemo i Dahla uz opciju otkupa i da odmah kupimo Onyemaechia pa da napokon dugoročno zatvorimo tu rotaciju na lijevom beku. Ako bi klub bio otvoren tome, onda prvo treba riješiti Dahla i tek naknadno krenuti po Onyemaechia jer bismo njega lakše pridobili. Navodno u Boavisti igra za kikiriki.

Perković postaje opcija na stoperu, dakle treamo dovesti barem jednog desnog stopera i svi znaju da ja želim onog Osujia iz Kalmara. Da dovedemo i nekog drugog okej, ali treba biti mlađi stoper jer nam je ekipa stara. Pokušali smo već dovesti iskustvo s Mmaeeom i cijela ta priča je neslavno propala. Treba prvenstveno tražiti kvalitetu, a iskustvo neka bude tek sekundarna konsideracija. Ako možemo dovesti kvalitetnog mladog stopera, za klub poput našeg nema nikakvog smisla posezati za iskustvom samo iskustva radi.

Ako dovedemo Selahija ili kojeg god zadnjeg veznog, Pavića treba poslati na HNL posudbu do kraja sezone. Idealno Varaždin ili Slaven. Isto vrijedi i za Mikića nakon produženja ugovora, idealno Varaždin da se tamo rotira s Maglicom. Ne bih volio da šaljemo klince u Loksu jer Loksa previše gazi svoje igrače. Već sam pisao da bih i Majića preusmjerio u Varaždin, on kod njih može dobiti priliku na bilo kojoj od 4 ofenzivne pozicije ako se iskaže. Ove posudbe u Goricu treba prekrižiti, od toga nema kruha.
  • ElDorado
    1.5k
    mogu se sloziti ali u nasem problemu cijele organizacije igre pitam se da li su nasa krila tak bas u kurcu ili je problem negdje drugdje. U svakom slucaju Ivanusec prije odlaska u Feynord je top
  • Zagi
    8.9k
    Koja je korist od razvijanja karijere lika koji ce opet u ljeto odperjat dalje?ElDorado

Pogledaj razliku love za ulazak u LP;EL ili ECL.
    Niti to nije sve ali mislim da je dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions