• Izet Hajrović
    2.6k
    prije bih rekao da se nadam da ga je Marić kontaktirao. Mislim da je to dobra i solidna opcija, realno, on ne želi ostati u Osijeku. S njim je situacija čudna, došao je na godinu dana u besplatnom transferu uz ugovor na godinu dana, a ne na posudbu. Stoga, Osijek bi mogao tražiti simboličnu odštetu za njega, a to bismo mogli jednostavno dogovoriti odricanjem postotka od Solde i dobivamo kvalitetnog zadnjeg veznog/osmicu i mislim da bi on bio idealan u paru s nekim klasičnim zadnjim veznim koji je više "razbijač" pa da Dantas bude glavni kreator. E sad, tko bi bio taj razbijač? Idealna opcija po profilu je Selahi, ali ako imaš njih dva u vezi, onda je to bespotrebno nakrcavanje strancima na pozicijama gdje smo kao nacija najtalentiraniji. Ja bih upario Pavića i Dantasa. Pavić staturom itekako može biti klasični zadnji vezni, ima 184 cm, a statistički je u duelima u HNL-u ove sezone na preko 60% osvojenih duela što su odlične brojke za tako mladog igrača, iako, treba uzeti u obzir da je mali uzorak. Dovođenjem Dantasa rješavam problem sredine terena bez da smo morali platiti odštetu i sva ostala namijenjena sredstva za prijelazni rok ostaju za ostale pozicije. Prva opcija bi mi bili Mišić, Sučić, Baturina, a druga opcija za vezni red Pavić, Dantas, Stojković i još onda imamo Roga (ako ostane do ljeta), Ademija i Kačavendu. Ono čega se ja bojim je to da mi uopće nećemo dovesti zadnjeg veznog ove zime, takav mi je dojam ostao na temelju izjava Marića.
  • emreli21
    73
    ne zanimaju ga ni osijek ni dinamo ni hnl, zato je i dosao na jednu sezonu
  • Facke
    4.4k
    Pa sam igrac je rekel da je dosel zbog Josea u Osijek.
    Moguce da ga isti pokupi u Flamengo.
  • Crni86
    6.4k
    Koliku placu ima ivanusec u nizozemskoj?
  • Nogo
    4.2k

Po ovim projekcijama 980 tisuća eura godišnje.
    https://www.capology.com/player/luka-ivanusec-36125/
  • Crni86
    6.4k
    prema tekstu iz sn ispada nesto puno vise. Mislim da bi veci problem bila odsteta koju bi trebalo platit za nju.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    slična je situacija bila s Brekalom prošle zime, dapače, Brekalo je u Fiorentini imao skoro duplo veću plaću od Ivanušeca u Feyenoordu tako da sve se može kad se hoće.
  • Jaro
    8.3k
    koliko i kada bi Ivanusec bio pojacanje? U kakvoj je o formi - zadnjih godinu dana ne igra/igra minimalno... Ista stvar s Orsicem, samo je razdoblje neigranje "malo" duze...
  • Zagi
    8.7k
    koliko i kada bi Ivanusec bio pojacanje?Jaro

Ukoliko ga dogovorimo prije početka priprema, ogromno i odmah prvu tekmu.
  • Jaro
    8.3k
    Ukoliko ga dogovorimo prije početka priprema, ogromno i odmah prvu tekmu.Zagi

tako si siguran? pa njega se i prije transfera vise cekalo da proradi nego je on bio u ne znam kako presudnoj formi...
  • Zagi
    8.7k
    Siguran sam.
    Da , čekalo ga se godinama, apsolutno.
    Dok ga se nije prebacilo na lijevo krilo, odmah je eksplodirao.
  • Dani Olmić
    588
    apsolutno se slazem … ivanusec bi bio instantno pojacanje ako bi ga se dovelo na pocetku priprema…

Pa lik je genije za nasa trenutna krila - a i moze pokrit i desetku ako zatreba
  • Crni86
    6.4k
    ma ako je ova placa iznad istinita placa ne bi trebala biti problem.

Kazem za neku duzu varijantu (bas da ga otkupimo nakon posudbe) bi vjerojatno najveci problem bila odesteta za njega.
  • dinamo vitez
    445
    Ivanušec i Selahi bi bili bombe, Dantas isto oduševio kad su igrali protiv nas na Maksimiru, a koliko vidim ima i dobru reputaciju, nebitno koliki je rastom - ta nije ni Iniesta bio terminator pa je bio najbolji, i još puno njih. Ove ostale opcije tipa Pršir i Soldo mislim da ipak nisu još dosegli tu razinu da mogu odmah biti dio 'kičme' ekipe.

Što se napadača tiče volio bih vidjeti Hoffenheimovog Harisa Tabakovića, jak, moćan napadač, ako on ne, mislim da je Antonio Mirko Čolak solidna opcija ali ajde znaj u kakvoj je formi trenutno, baš mu i ne ide u Serie B. Matanović vjerojatno nije realan u ovom trenutku ali mislim da ima najveći potencijal od svih naših napadača.

Obrambene nemam pojma, Pongračić i Galešić su vjerojatno preskupi, Barišić iz Basela isto, nadam se da će uspjet tu nekog zeca iz rukava izvući.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions