• mali M
    6.1k
    ma dobro razumijem, al ono brate, dolazi nam Belupo u teškom trenutku na tekmu bez nekog velikog rizika, tribine na pola popunjene... šta očekuješ da će se dogoditi, masovno samospaljivanje?
  • Nino Bule
    14.7k

Ma nema tu neke logike i pameti, samo kazem sta je razlog povecanoj "sigurnosti" na toj utakmici
  • Aggro
    638
    a sad je zbilja i samospaljivanje moguce...

Šalu na stranu, ne preferiram niti Rapidov, niti Dresdenov stadion. Bio sam na oba. U Beču čak nekoliko puta.
    Iako sam fan zaokruzenih tribina, u zadnje vrijeme najbolji stadion na kojem sam bio je Hamburgov.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Iako sam fan zaokruzenih tribina, u zadnje vrijeme najbolji stadion na kojem sam bio je Hamburgov.Aggro

Zašto, kaj ti se tamo svidjelo?

Bio sam na njemu ovog ljeta na Euru i nije me se pretjerano dojmio, recimo onaj u Leipzigu mi je bio puno zanimljiviji. Jasno, oba su neusporediva s Maksimirom jer su 50% (Leipzig) i skoro duplo (Hamburg) većeg kapaciteta od onog koji se spominje za Maksimir, ali Leipzig mi je fora jer je stadion napravljen unutar starog stadiona, oni food courtovi sa šankovima s kojih možeš gledati teren su super praktični, plus sjedala sa zaista visokim naslonima kaj je ozbiljna rijetkost.
  • Aggro
    638
    Bio sam na tribini iza gola. Pregled cijelog terena, igrači na pljunomet, šetnica do stadiona, šankovi i stolovi oko tribine, propusnost samog stadiona (u smislu lakog dolaska i odlaska, fluktuacije ljudi...), sjedalice vise manje jer smo stajali cijelo vrijeme pa se ne sjecam...
  • gledatelj
    659
    Hamburgov mi je bomba stvarno. Lijep, velik, strme tribine blizu terena. Brzo udes, izades. Top je ona setnica od stadiona do stanice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.