• badjibadara
    4.1k
    Što su radili 14 mjeseci? :lol:SAS1987

Jedna poznata pjevacica bi rekla: "Video sa jahte uvijek nadje put do javnosti"
  • Mali dioničar
    16.3k
    koji uslovi postojebadjibadara

Što su radili 14 mjeseci? :lol:SAS1987

Učili hrvatski.
  • Sajla
    6.2k
    I što je naj smješnije biti će 90% u pravu. :lol:Droljo

samo kaj budu te komentare morali slušati oni koji budu konačno sagradili stadion. ne vjerujem da budu Bandić ili Mirko Novosel (ak se ne varam, njemu je stadion dan u zadatak) uskrsnuli za tu prigodu.
  • građanin
    35
    Ljudi, što se tiče novog maksimira, nama doslovno treba bit ovo cilj:

https://www.facebook.com/reel/618477737187464

Pogledajte tribine i sve, doslovno Dynamo Dresden stadion, isti takav je od Rapid Beča, ko je bio, nešto savršeno za navijanje i za potencijalne koreografije koje će bit šou kad ih napiknemo na krov. Svi u jednom, grotlu, samo strmo napravljene tribine i gore krov za akustiku. Čudo, naježio sam se. 30 000 mamojebača, nek se traži karta više, AMEN <3

f92f04ae-6ffc-4a84-971a-5a1ad1bc0ac3.jpeg
  • Efes Pilsen
    9k
    Ja bi spustio gostujucu kao na Slovanovom stadionu, nemaju se sta oni kacit na nasu akustiku.
  • austrijanac
    4.6k
    Iskustva s Rapid Beča su mi jedna od najboljih kaj se navijanja tiče od stranaca.

Općenito su momci dosta jaki s koreografijama i dimnima, još kad stadion dodaš...
  • jedan u nizu
    10k
    Vjerovatno nepopularno mišljenje, ali meni su koreografije koje se spuštaju sa krova poprilično bezveze i ne pružaju mi nekakvu navijačku čar.
    Nez zasto, ali dojma sam da svaki klub koji ima takvu tribinu može to napraviti. Dok su papirići, šetalice, baklje, role i kombinacije svega ipak malo teže izvedive.

U izradi takve koreografije vjerovatno sudjeluje isti broj ljudi, ali samo izvođenje koreografije se napravi sa manjim brojem pa mi možda u tom grmu leži zec. Pa sam valjda dojma da svaka manja i bezvezna grupa može to izvesti. A nekada to može izvesti i sam klub, bez potrebe navijačke grupe.

Draže bi mi bilo da ostanemo pri šetalicama nego spuštanju platna sa krova :roll:
  • criticus
    2.7k

Ovakve tribine ne nude mogućnost loža na glavnim tribinama (istok primarno) koje su naglašene kao veliki dio zarade. Tako da sumnjam da će se ići na jednoetažne tribine zapada i istoka.
  • SAS1987
    15.3k
    u teoriji bi lože mogle biti na zapadu, mada bi to znacilo da bi zapad postao VIP tribina sa relativno malo mjesta za ostale.

bank4.jpg
  • criticus
    2.7k
    u teoriji bi lože mogle biti na zapadu,SAS1987

Čak bi mi to bilo ok da to bude elitna tribina i tamo nek se naslikavaju a klub nek naplaćuje ko dubai tribinu. S te strane onda svlačionice i izlazak iz tunela, kamere koje snimaju prijenos pa se vidi cili plavi kaos na ostatku tribina.
  • građanin
    35

realno, sve je to izvedivo na način da loža uvijek bude ''pri vrhu'' tribine.

doslovno ovako kako je napisao SAS1987, to je to, mozes dio odradit na istoku i glavni dio VIP-a na zapadu + novinari itd.

Samo da je sve jedna etaža jer za navijanje je to nebo i zemlja, nego da lomimo tribine na 30 000 ljudi nepotrebno. Ono šta je bitno sad je odradit koheziju, ''spojit'' istok i zapad sa sjeverom, gorit će sve. <3
  • SAS1987
    15.3k
    Čak bi mi to bilo ok da to bude elitna tribina i tamo nek se naslikavaju a klub nek naplaćuje ko dubai tribinucriticus

Treba misliti i na populaciju koja sada ide na zapad dolje, nikako se im ne smije uzeti mjesto na tribini.
  • criticus
    2.7k
    Treba misliti i na populaciju koja sada ide na zapad dolje, nikako se im ne smije uzeti mjesto na tribini.SAS1987

Ja sam tamo trenutno, i dosta je tu mixa starog istoka i zapada. Ja na novom Maksimiru se planiram vratiti na istok. Vjerojatno dosta ekipe isto planira, a onaj ko nemoze platiti zapad ce isto to napraviti. Onaj ko bude želio zapad će to morati platiti, to je svugdje tako pa će biti i kod nas.
  • mali M
    6.1k
    jao svaka ti čast.. ja sam probao na zapad prošle godine na početku sezone i u dva navrata dobio slom živaca od komentara i psovki, i otišao na sjever i tamo se preporodio.
    Ali nekako i ja računam da bi se preselio na istok s vremenom, godine su već tu, mada po pjevanju i skakanju 40 godišnjaci na sjeveru debelo šišaju večinu.

Btw. neznam šta se dogodilo sa sjeverom, ali protiv Belupa je bilo grozno. Osim kopa, ostatak tribine se pretvorio u tu neke svima poznate dežurne pljuvače sa Zone. Nitko ne navija, ruke u đepovima i psovačina i proklinjanje igrača, uprave i trenera... Ista kriza je bila prošle sezone i zato mi se svidjelo na sjeveru jer nitko nije odustajao, svu su navijali ko jedan od prve do zadnje minute bez obzira na rezultat ili broj ljudi na tribini...
    I koja je bila poanta svih onih policajaca i vatrogasaca protiv Belupa jer netko zna? Kad sam ulazio sam skužio da ih ima posvuda i gore unutar tribine i dolje... Jesu bili najavljeni neku ultra nasilni rušilački neredi pa je netko zaboravio obavijestiti navijače ili? :joke:
  • Nino Bule
    14.7k
    Jesu bili najavljeni neku ultra nasilni rušilački neredi pa je netko zaboravio obavijestiti navijače ili? :joke:mali M

Događaji s derbija tjedan dana prije vjerovatno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.