• mali M
    6.1k
    ma dobro razumijem, al ono brate, dolazi nam Belupo u teškom trenutku na tekmu bez nekog velikog rizika, tribine na pola popunjene... šta očekuješ da će se dogoditi, masovno samospaljivanje?
  • Nino Bule
    14.7k

Ma nema tu neke logike i pameti, samo kazem sta je razlog povecanoj "sigurnosti" na toj utakmici
  • Aggro
    638
    a sad je zbilja i samospaljivanje moguce...

Šalu na stranu, ne preferiram niti Rapidov, niti Dresdenov stadion. Bio sam na oba. U Beču čak nekoliko puta.
    Iako sam fan zaokruzenih tribina, u zadnje vrijeme najbolji stadion na kojem sam bio je Hamburgov.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Iako sam fan zaokruzenih tribina, u zadnje vrijeme najbolji stadion na kojem sam bio je Hamburgov.Aggro

Zašto, kaj ti se tamo svidjelo?

Bio sam na njemu ovog ljeta na Euru i nije me se pretjerano dojmio, recimo onaj u Leipzigu mi je bio puno zanimljiviji. Jasno, oba su neusporediva s Maksimirom jer su 50% (Leipzig) i skoro duplo (Hamburg) većeg kapaciteta od onog koji se spominje za Maksimir, ali Leipzig mi je fora jer je stadion napravljen unutar starog stadiona, oni food courtovi sa šankovima s kojih možeš gledati teren su super praktični, plus sjedala sa zaista visokim naslonima kaj je ozbiljna rijetkost.
  • Aggro
    638
    Bio sam na tribini iza gola. Pregled cijelog terena, igrači na pljunomet, šetnica do stadiona, šankovi i stolovi oko tribine, propusnost samog stadiona (u smislu lakog dolaska i odlaska, fluktuacije ljudi...), sjedalice vise manje jer smo stajali cijelo vrijeme pa se ne sjecam...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.