• Krizy
    48.7k
    2024./25.
    17 7-5-5 32-22 26 bodova

2004./05.
    17 7-6-4 26-15 27 bodova

Trenutni učinak nakon 17 kola je najgori učinak Dinama u povijesti HNL-a.
    Dinamo je bod više nakon 17 kola imao čak i u sezoni "Lige za bedaka", kada je osvojeno 27 bodova.

Sramotno, treba nam veliki remont.
    Ovo je ispod svake razine imena DINAMO
  • Omake
    4k
    Ova sezona je u neku ruku osveta otpisanih. Devet golova smo primili od igrača koji su bili u Dinamu, što seniori, što kadeti pa nadalje. Također 4 asistencije su došle od tih igrača.
  • NKDZ86
    2.4k
    sve se vraća, sve se plaća. pa ti trabunjaj po 2. francuskoj i inim sl. mjestima.
  • Omake
    4k
    Postotak odigranih minuta Brune Petkovića u HNLu otkada je u GGNK Dinamo Zagreb. Prošla sezona je baš iznimka, kroz cijelu karijeru u Dinamu je na 55% odigranih mogućih minuta.

11uAVWa.png
  • Crni86
    6.5k
    ovo treba Maricu pokazat pa nek ne prica da nitko ne zeli doc grijat klupu kraj brune…
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Uf znao sam da postotak nije visok, ali nisam baš očekivao ovako nizak postotak. Mi definitivno trebamo napadača tipa Gavranović koji je dovoljno kvalitetan da može preuzeti kad Petka nema jer Kuleta poštujem stvarno, ali ne može baš u Petkove kopačke po doprinosu, ni blizu.
  • mali M
    6.1k
    baš mi je drago da si izvukao ove postotke, jer se već neko vrijeme živciram oko te demagogije da nitko nema mjesta pored Brune, a zapravo je baš ovako.. Imaju pola vremena da igraju i dokazuju se..
  • Guinness
    2.4k
    Prošla sezona je baš iznimkaOmake

Iako je , po sjećanju, i prošlu jesen bio dosta ozljeđen i vukao ozljede do proljetnog dijela.
189101112Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.