• don
    8.2k
    ispričaj nam Majki molin te, to je Božićna i novogodišnja želja svih forumaša ovdje. Plz
  • Droljo
    9.7k
    ona kaže neštoMajki2111

Reci kaj
  • Dinamosaur
    1.7k
    nije valjda 100 eura
  • Droljo
    9.7k
    Briješ da nije skužio da priča sa kurtizanom?
  • Dinamosaur
    1.7k
    Bit ce teksta cini mi se..
  • Majki2111
    3.5k
    Znači ženska ima 30 i nešto godina, srednje 30e, Ima Tik Tok. I kaže upali aplikaciju i snima se uživo i tako zarađuje. Postoje navodno ti žetoni koji predstavljaju lovu. Zna zaradit po jednom takvom javljanju po 15 eura, ovisi. Nekad više, nekad manje. Jednom je nokte delala tijekom lajva i tad je najviše zaradila.

Kaže da je frendica napriavila Tik Tok duel, znači jedna stranica ekrana si ti, a druga je neko drugi i onda radiš bedastoće. Naravno postoje pravila. I onda ti ljudi tako plaćaju. Njezina frendica je zaradila 500 eura. U kolko, pol sata valjda.

Nisam u tom svijetu, imam insatgram, fejs, tik tok imam, al ne otvaram praktički nikad, neaktivan sam na tome. Nisam pojma imao da je to takav biznis tamo. Al taman sam ja bio u nekom svom razmišljanju pa me to malo onako taknulo u dušu. Jebi ga...

S jedne strane nemrem vjerovat da postoje naivci na kaj bacaju lovu, a s druge strane me boli kolko je ošlo kvragu kakve ljude gluposti delaju za lovu.
  • Droljo
    9.7k
    Svaka budala ima svoje veselje. Ostavi se glupih aplikacija i ostani čvrsto na zemlji frende.
  • Majki2111
    3.5k
    Pa baš, al u ovom kapitalizmu baš moraš radit nešto love radi. Inače slabo sve skupa općenito.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ne moraš. Evo meni je modiranje višegodišnji hobi (od 11. godine života) i radim čisto iz opuštanja i uživancije.
  • Majki2111
    3.5k
    Vjerojatno imaš neki unosan posao. Financijski si stabilan. I sve ostalo kaj ide s tim. Vjerojatno si ispunjen i ostvaren čovjek pa si to možeš priuštit.
  • vjeko1701
    10.3k
    Zvuči ko čitanje iz dlana...

Al ako radim od djetinjstva, držao sam se toga u svakavim životnim situacijama. Ne, ne mora svaka aktivnost nositi novce. Postoje stvari koje možeš raditi za sebe i kak bi se reklo "sebi za dušu". Ponekad manje kad život stisne, ponekad više kada je opuštenije.
  • masacusec
    4.2k
    Zvuči ko čitanje iz dlanavjeko1701

Ovo me podsjetilo na babu s autobusnog kolodvora: " oćeš da kupiš katolički kalendar, pička ti materina"?
  • Hnlovac
    1.3k
    Malo si razmišljam I u paralelnom univerzumu gdje je Dinamo klub sa otoka, ovakva stvar bi apsolutno grmila nakon svake pobjede

• Peškaman
    5.4k

Oplakao sam kralju,hvala :lol:
  • ZgDLions
    571

Što bi mudrost iz Alana Forda progovorila, ne vjeruj ženi koja laže.
    :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.