• Crusades
    18.7k
    Ak ne stavimo isti članak na 5 tema nismo ništa napravili
  • NORTE
    19.3k
    15.1. pripremna protiv Jagiellonije.NORTE
    12.1. Lech Poznan - dinamo.
  • Bruh
    1.1k
    na kojoj je temi? Ispricavam se
  • NKDZ86
    5.6k
    stari moj, tu sobu bi s bagerom srušio, o čemu vi?
    nitko nije iznad nikog u klubu, zna se hijerarhija, ali igrači vi ste jednaki, jedini koji ima pravo glasa u momčadi, na terenu je kapetan i trener, kakav bahatluk, nije čudo da smo takvi na tablici.
    jad i bijeda umišljena.
  • Jurki
    19.4k
    zato treba te seniore sprasiti cim prije iz kluba.
    Svaka cast Ademiju i Risti.. ali postali su teret i ocito momcad nazaduje samo.
    Samo za ono mahanje Ristovskog prema malom Pavicu koji je tek usel u seniorski nogomet.. nebi mi vise ni sekunde igral za Dinamo.
    Umjesto da decka podrzi, on mase njemu ko majmun zato kaj Pavic nije uzeo njegovu pogresnu loptu.
    I to ti je uzor i podrska mladim igracima.
  • ElDorado
    5.7k
    Jeote kad sam pročitao za tu sobu.......i tovari su imali kućicu gdje su igrali plejku umjesto trenirali. Uz ovakvu igru očito u odnosima nekaj ne štima.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Trebao bi i sjever reagirat prema senatorima na pravilan način, a ne kad spiker proziva igrače najveće ovacije na sjeveru dobija Ristovski
  • Infinity
    19.4k
    Za stvoriti tim je potrebno zajednistvo, a ne podjele. Razumijem da u svakoj ekipi imas par klanova, ali da se tako fizicki odvajas, pa ovo je kao da smo neka uprava, pa se direktorcici odvojili od podredjenih.

Bruka i sramota za sve koji su to ikad dopustili i one koji i dalje dopustaju. Soba bi mi sutra bila dovoljan i opravdan razlog prodaje svih njenih clanova.
  • Jurki
    19.4k
    Svim senatorima reci.. ili se podredite kolektivu ili na ljeto letite iz kluba.
    Ristovskom pod obavezno ne produziti ugovor.
    Znam, sad je lako biti pametan i udarati po njima, ali neke stvari se mogu tolerirati dok je situacija podnosljiva.
    Kad stvari odu kvragu, tad treba potegnuti rezove, pa da i 12. i 24. igrac vide da nema zajebancije vise.
  • Jaro
    10.7k
    al pazi, prema linku, to postoji jos od doba Mamica... Onak koji kurac?
    "Nitko nije iznad kluba" osim onih koji jesu - bagerom srusit isti tren...
  • Infinity
    19.4k
    On ju je vjerojatno i blagoslovio.

Sad je puno toga jasnije, tj. odakle toliki utjecaj jedne grupe igraca.
  • Daliban
    4.1k
    Promijenit bravu na sobici. Ristovskom, Ademiju i Zagorcu reć nek potraže nove klubove na zimu. Kad se njih trojicu makne, neće se ni ostatak sobaša više zajebavat.
  • hardek
    6k
    Jel ima onda netko cijeli taj članak? Nisam nigdje našao
  • Maki85
    223
    Ne bih htio kvarit veselje, ali doslovno članak iz jutarnjeg od petog mjeseca (https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-ovoj-sobi-na-maksimiru-godinama-se-stvara-sampionski-dinamo-jakirovic-je-znao-da-je-ne-smije-dirati-15459953?cx_linkref=jl_ia_vezane), ništa novo, samo popunjeno spekulacijama autora o misterioznoj sobi.
    Ne kažem da nema klanova, ima ih u svakom klubu i u svakom radnom kolektivu, ništa čudno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet