• Crusades
    16.3k
    Ak ne stavimo isti članak na 5 tema nismo ništa napravili
  • NORTE
    16.1k
    15.1. pripremna protiv Jagiellonije.NORTE
    12.1. Lech Poznan - dinamo.
  • Bruh
    1.1k
    na kojoj je temi? Ispricavam se
  • NKDZ86
    4.3k
    stari moj, tu sobu bi s bagerom srušio, o čemu vi?
    nitko nije iznad nikog u klubu, zna se hijerarhija, ali igrači vi ste jednaki, jedini koji ima pravo glasa u momčadi, na terenu je kapetan i trener, kakav bahatluk, nije čudo da smo takvi na tablici.
    jad i bijeda umišljena.
  • Jurki
    17.4k
    zato treba te seniore sprasiti cim prije iz kluba.
    Svaka cast Ademiju i Risti.. ali postali su teret i ocito momcad nazaduje samo.
    Samo za ono mahanje Ristovskog prema malom Pavicu koji je tek usel u seniorski nogomet.. nebi mi vise ni sekunde igral za Dinamo.
    Umjesto da decka podrzi, on mase njemu ko majmun zato kaj Pavic nije uzeo njegovu pogresnu loptu.
    I to ti je uzor i podrska mladim igracima.
  • ElDorado
    4.2k
    Jeote kad sam pročitao za tu sobu.......i tovari su imali kućicu gdje su igrali plejku umjesto trenirali. Uz ovakvu igru očito u odnosima nekaj ne štima.
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Trebao bi i sjever reagirat prema senatorima na pravilan način, a ne kad spiker proziva igrače najveće ovacije na sjeveru dobija Ristovski
  • Infinity
    18.6k
    Za stvoriti tim je potrebno zajednistvo, a ne podjele. Razumijem da u svakoj ekipi imas par klanova, ali da se tako fizicki odvajas, pa ovo je kao da smo neka uprava, pa se direktorcici odvojili od podredjenih.

Bruka i sramota za sve koji su to ikad dopustili i one koji i dalje dopustaju. Soba bi mi sutra bila dovoljan i opravdan razlog prodaje svih njenih clanova.
  • Jurki
    17.4k
    Svim senatorima reci.. ili se podredite kolektivu ili na ljeto letite iz kluba.
    Ristovskom pod obavezno ne produziti ugovor.
    Znam, sad je lako biti pametan i udarati po njima, ali neke stvari se mogu tolerirati dok je situacija podnosljiva.
    Kad stvari odu kvragu, tad treba potegnuti rezove, pa da i 12. i 24. igrac vide da nema zajebancije vise.
  • Jaro
    10.3k
    al pazi, prema linku, to postoji jos od doba Mamica... Onak koji kurac?
    "Nitko nije iznad kluba" osim onih koji jesu - bagerom srusit isti tren...
  • Infinity
    18.6k
    On ju je vjerojatno i blagoslovio.

Sad je puno toga jasnije, tj. odakle toliki utjecaj jedne grupe igraca.
  • Daliban
    4.1k
    Promijenit bravu na sobici. Ristovskom, Ademiju i Zagorcu reć nek potraže nove klubove na zimu. Kad se njih trojicu makne, neće se ni ostatak sobaša više zajebavat.
  • hardek
    4.6k
    Jel ima onda netko cijeli taj članak? Nisam nigdje našao
  • Maki85
    183
    Ne bih htio kvarit veselje, ali doslovno članak iz jutarnjeg od petog mjeseca (https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/u-ovoj-sobi-na-maksimiru-godinama-se-stvara-sampionski-dinamo-jakirovic-je-znao-da-je-ne-smije-dirati-15459953?cx_linkref=jl_ia_vezane), ništa novo, samo popunjeno spekulacijama autora o misterioznoj sobi.
    Ne kažem da nema klanova, ima ih u svakom klubu i u svakom radnom kolektivu, ništa čudno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.