• keppi
    220
    Svi govore o dolascima, ali vjerujem da će na zimu biti i odlazaka. Ako dovedu 3-4 ili čak 5 igrača onda bi to ukupno bilo oko 35 (bez obzira što su sada neki ozlijeđeni). Nije moguće s toliko igrača raditi pa će biti također zanimljivo tko će otići. Moguće je da neka krila na proljeće i ne budu s nama.
    Već sam napisao da sam isto bio ljut na Ivanušeca zbog načina odlaska, ali nisam siguran jeli sada vrijeme za ljutnju ili da treba sve dati da se uzme naslov, Inače Ivanušec može itekako dobro odigrati i role iz veznog reda (u nuždi čak i one defanzivnije jer ima dobru trku), a ne samo one po krilu.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    za njega mjesta nema pa kad bi klub propao. Dvoličan kao niko. Sa jedne strane ucjenjuje i pritišće klub nakon jedne dobre polusezone . A sa druge strane plače pred Boysima. Imamo krila , a on je izabrao to što j izabrao. Bok i kraj priče.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Nema kod tebe labavo :grin:
  • Gringo
    245
    a ok. Slažem se sa tvojim mišljenjem. Ali gledam dobrobit Dinama i ja bi tu odigrao drugačije i da mogu birati Hoxa < Ivanušec
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    :heart: pridjela mi kava kad sam pročitao naslov ,a ko da sam znao nakon teksta jučer i izjave danca . Ali ja se primim ,haha ugodan dan brate
  • LM1995
    2k
    bio mu je to zadnji vlak s obzirom na godineGringo

U trenutku odlaska je imao 24 godine.
  • Infinity
    16.9k
    Ako bi kojim slucajem Olmo postao slobodan, da li bi bili za to da mu damo 5 milijuna eura godisnje i ugovor na 18 mjesecu uz izlaznu klauzulu 10 milijuna eura? Tako bi mogao sam sebe otplatiti na ljeto ili narednu zimu. Naravno da bi riskirali ogroman novac, jer bi jako brzo mogao otici besplatno, a da o ozljedama i ne pricam.
  • Gringo
    245
    da tako je, te godine su za veznjaka i krilo iz HNL-a zadnji vlak za ostvariti transfer u jaču ligu.
  • ElDorado
    716
    Uopće ideja dovođenja nekoga na 6 mjeseci je meni potpuno bezvezna. Pogotovo ako znaš i kontekst. Treba uigravati svoje igrače a ne tuđe.
  • LM1995
    2k
    Zato je Oršić s 30 otišao u najjaču ligu na svijetu.
  • keppi
    220
    Pojačanja su nam neophodna, a ispada da u zimskom prijelaznom roku imaš izbor Ivanušeca koji je ispao šupak, možeš kod Miškovića koji će te obrijati i na suho, a pitanje šta točno dobivaš, po nekim natpisima možeš u Srbiju po pojačanje ili uzeti Oršića koji ozbiljnu utakmicu odavno nije odigrao.
    Igrače koji su prvi dio sezone odigrali dobro klubovi će sada teško pustiti, svi bi se više manje htjeli riješiti onih kojima nisu zadovoljni.
    Treba dobro odriješiti kesu.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Mislim, jako me je razočarao Ivanušec, ali ako postoji šansa da nam dođe...pa on će sam riješiti svaku utakmicu, doslovce svaku - bez razmišljanja - DA
  • nemapredaje
    3.9k
    Definitivno, ali mislim da ako on postane slobodan, da će mnogo veći igrači krenuti u borbu za njega. Mi nećemo imati šanse, koliko god da on voli Dinamo i Hrvatsku.
  • MarK
    812
    Da. Samo dosta nerealno zvuči tih 18 mjeseci. Možemo li kako izvesti da dođe do kraja sezone uz pravo Barce na prvokup za 3-4 mil eura iduće ljeto tako da pokrijemo sve troškove, a on pomogne osvojiti ligu?
  • Gringo
    245
    ok istina Orša je iznimka. Tada je bio Terminator i doslovno je mogao otići bilo gdje i uzet neku lovu za godinu dana. Ali ne i izgradit neku karijeru u jačoj ligi zbog tih 30 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions