• Noel
    7.4k
    Znači sad znamo..
    Htjeli su Dahla,Pašalića,Šotičeka,Buksu..ni jednog nisu uspjeli dovest..
    Ako će takav sportski direktor vodit prijelazni rok o kojem ovisi nastavak sezone onda nek nam je Bog na pomoći..
  • CastAway1986
    2k
    pa su od te iste Rome posudili igrača koji ne može do minute ni protiv niželigaša..Odličan potez, sad nek ga na zimu vrate pa nek igra Primaveru gdje svojom kvalitetom i pripada
  • Praskaton
    2.8k

Kakav dribling Rome,poslali nas po burek.
  • Daliban
    3k
    Bar znamo da čitaju Scout temu. Šteta što češće ne poslušaju, možda bismo već imali osiguran prolazak u LP i HNL u džepu.
  • Revan
    69
    Ali kako mi znamo da taj Oliveras ne valja kad ga nismo vidjeli? Onaj Sosa je barem igrao protiv Oriolika
  • Orc123
    9.3k
    siguran sam da ce na pripremama imati priliku pokazati da li zasluzuje minute......
  • badjibadara
    4.1k
    Onaj Sosa je barem igrao protiv OriolikaRevan

Participirao je u porazu kontra Trnja 1:2.

Valjda ga skrivaju kao Gabriela onomad.
  • blubach
    604
    Tu se praktički poluslužbeno tokom ljetnog prijelaznog roka demantiralo da želimo Dahla, a danas Marić kaže da smo ga željelirioda

Nije mi jasno zašto se uopće vjeruje ikome, bilo neslužbeno ili službeno, vezano za to koga su htjeli, koga ne...
    Ako dođe, htjeli su ga, ako ne dođe, ljudi koji su radili (ili nisu) na tome će često i lagati vezano za sam slučaj, ili da ispadne kako su išli na high profile targeta pa kao nisu uspjeli ili baš kao sad, nismo tog igrača nikad ni htjeli da ne bi ispalo da im plan A nije uspio.
  • Daliban
    3k
    Tko tu koga laže?Izet Hajrović

Možda Dinamo stvarno nije direktno kontaktirao nikoga u tom klubu, možda su kontaktirali posrednika kao što se obično i radi.

Kao što ni Marić možda stvarno nije bio na finalu švedskog kupa, možda je bio na nekoj drugoj utakmici:

Gledam datum tog finala švedskog kupa kaj se spominje u Šporkim novostima na kojem je Marko Marić bio. I sjetim se da smo baš taj dan bili u uredu do kasno navečer. Nisam znao da nam se to finale igralo na Maksimiru :rofl: :rofl: :rofl: Što sve neću saznati....Pop corn

Makar, istini za volju, nekako mi ova priča ne zvuči previše uvjerljivo i prije bih povjerovao da je Marić stvarno bio na finalu tog kupa.

U svakom slučaju, netko ovdje nije baš sasvim iskren. Zato svaku izjavu treba pretresti dvaput naglavačke da bi se razlučilo spin i PR od konkretnih informacija, neovisno od koga ona dolazila.
  • Orc123
    9.3k
    Ja sam si zelio odmoriti dusu i pogledat neku tekmu onako u miru i pogledao opet ja Titrauija i iako mu ekipa izgubila on opet jedan od najboljih na terenu....jbt koji su panjevi odlucili da nije za Dinamo...decko igra savrseno, prava 6ica, toliko agresivan, fin na lopti, sa smislom za igru...da smo pametni uzeli bi ga sad za do 2 milje eura i rijesili poziciju 6ice na dugo dugo godina!

Pogledao ponovno da ne bi bilo da je prosli put kad sam gledao bio neki izuzetak ali decko igra sjajno!
    Izgleda ko Selahi na steroidima....
  • Crni86
    6.4k
    tko god, ali taj bi sutra trebao biti bivsi.
  • Beowulf112
    344
    Negledam previse hnl a pogotovo ostale ekipe ali moram priznat da svaki put kad sam gledao Rijeku da mi se svidio onaj njihov desni bek Smolčić...ako Rileta pustimo naljeto ca mislim da bi Smolčić bio itekako dobra alternativa
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Smolčić mi djeluje kao mlađa verzija Ristovskog. Obrambeno izvrstan, fizički moćan, dobar u duelu, prema naprijed ne donosi previše i nema dobar centaršut...bio bi iskoristiv u jačim utakmicama kada nam je obrana primarna zadaća.

Moje je mišljenje da su nama trenutno primarna pojačanja za HNL. Znači igrači koji su dobri na malom prostoru, napadački orijentirani, tehnički dobri i odmah iskoristivi za drugi dio sezone to jest instant pojačanja.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Treba vidjet moze li se racunat na Nevistica inace bih isao i po novog golmana. Nema smisla da brani Zagorac koji od 4-5 udaraca u okvir gola primi 3 komada.

Kvalitetan golman ti donese nekoliko bodova a nama je svaki do kraja sezone kljucan.

Nemojmo se pravit kako je broj primljenih golova iskljucivo krivica obrane. Ovaj na golu valjda mora obranit neki vrag ili skinut penal tu i tamo. Zelimo bit sampionska momcad a trenutno nam brani golman koji nije u top7 golmana lige!
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Istu stvar sam i ja pomislio već par puta, doslovce mlađa, modernija kopija. I ima dečko pozitivni beobrazluk
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions