• Crni86
    6.4k
    treci georg koch koji je imal dioptriju oa eto nije vidio . Nije on kriv jadan da.

Kaj puknes to ude. Ruku na srce zreo za mirovinu prije 2 godine i to je to. Pricajte kaj ocete.
  • NitkoBitan
    20.6k
    drugi sa pet metara glavomSan Lorenzo

Stvarno imate obraza branit ovu situaciju gdje lopta ide u njega a on ju neuspjesno ide hvatat rukama. I to uopce nije bio jak udarac prema golu.

Nizeligaski golman bi obranio to.
  • NitkoBitan
    20.6k
    treći odbijanac u malu mrežuSan Lorenzo

Ajde da je odbijanac sa 5-6 metara ali imao je dovoljno vremena reagirat. Los golman, losi refleksi i to ti je to.
  • Nino Bule
    14.7k
    Špica kapitalac na prvi dan priprema
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Bakrar i Ćivić rješavaju sve naše probleme.
  • Crni86
    6.4k
    losi refleksiNitkoBitan

Refleksi su usko vezani i uz godine. Nije to nista stamotno, vec je cinjenica.

Dovodis filipovica koji je na kraju 3. golman… eto ja ne kuzim. Sta nije bolje dovest drugog golmana a da je zagi ostao dobri duh svlacionice intreci golman.
  • NitkoBitan
    20.6k
    a da je zagi ostao dobri duh svlacionice intreci golman.Crni86

Ma vise me boli ona stvar za dobre duhove i atmosferu u svlacionici. Doveli smo zato Ademija pa je ispao povratak teski flop, Zagorac silom prilika zavrsio na golu i? Mozda bolje da smo imali u rezervi koliku toliku kvalitetu a ne dobrog duha.

Sa senatorima je situacija sve gora i gora i mislim da ih se treba rjesavat po ubrzanom postupku. Nisu to toliki profesionalci kao u ligama petica da mogu igrat na razini sa 33+ godina.
  • Crni86
    6.4k
    ma to je bilo sarkasticno.

Ja samo ne mogu vjerovat da smo doveli treceg golmana. Doslovce je krkalic od prosle sezone to mogo bit. Pokusavam razumijet samo taj potez i ne znam kako si ga objasnit. Nama je zagoeac sa 37 godina na golu. Teofil sa 35 godina prvi stoper. Kaj treba vise rec o sportskom sektoru
  • E46
    811
    Nenada treba smjenit samo da ne dovede civica. To bi bilo gasenje svjetla
  • vjeko1701
    10.3k
    Ako još jednom vidim uzimanje glasina oko Civica kao potrekpljivanje nekih svojih teza, spremam sve profile koji su ga spomenuli.

Ako do završetka zimskog roka Civic ne dođe u klub, svima trajni banovi.
  • blubach
    604
    Ako do završetka zimskog roka Civic ne dođe u klub, svima trajni banovi.vjeko1701

Ali ako dođe, postaju admini! :D

Edit: ček sranje...jesi mene spremio sad pod one koji su ga spomenuli?
  • vjeko1701
    10.3k
    Dobra :D
  • rioda
    5.7k
    Tu se praktički poluslužbeno tokom ljetnog prijelaznog roka demantiralo da želimo Dahla, a danas Marić kaže da smo ga željeli
  • Noel
    7.4k

Možda je to samo reko da smiri rulju..
  • Izet Hajrović
    2.6k
    GNK Dinamo nije kontaktirao nikoga u tom klubu. Nažalost švedski prvoligaš pumpa cijenu igrača preko naših leđa očito znajući za još neke druge ponudePop corn

"Željeli smo jednog lijevog beka, on je za 4,5 milijuna eura otišao u Romu." - Marko Marić.

Tko tu koga laže?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions