• Omake
    5.1k
    Jonathan Wilson ima novi podcast o nogometnoj povijesti, It Was What It Was. 9/10 zasad.
  • Maxova dijagonala
    2.9k
    Tko želi nek pogleda jučerašnji Denisov podcast.
    Kakav cirkus...Denis kao da se izruguje normalnim hajdukovcima(kojih je malo ali ih ima i ugrožena su vrsta kao sredozmne medvjedice) sa onom dvojicom likova koji predstavljaju Hajduk.
    Ono je klasičan primjer što od tebe napravi 20 godina bez titule...ne daj Bože nikome!
    Kakvi mitomani...
  • Omake
    5.1k
    Kaže Miho na Tribini da je "popio kavu s jednim članom Bjeličina stožera koji mu je kao priznao da su kao očekivali više od nekih starijih igrača.
  • Jos-Optimus
    4k
    Denis je postao teški klaun
  • ElDorado
    1.5k
    to može biti samo Bule
  • Georg Koch
    5.2k
    iskreno, nije mi toliko bitno o kojem imenu iz strucnog stozera je rijec.
    Samo se nadam, ako je uopce istina, da su mislili na starije igrace: Rileta i Ademia.
    KTC sigurno nije, Petko nije, mozda je jos Rog u igri.
    Jer, ako se izjava odnosi na navedeni dvojac, onda su valjda shvatili da isti nisu kalibar za Dinamo, da ne doprinose igri, kako imamo boljih rjesenja u kadru, kako osporavaju razvoj mladih te u konacnici da mogu biti samo pricuve i dobivati minute pred kraj susreta ove sezone, kada cemo im se na kraju iste u slavljenickom tonu zahvaliti za sve.
    Bude li tako, napravili smo vec jedan pomak :cheer:
  • badjibadara
    4.4k
    Jer, ako se izjava odnosi na navedeni dvojac, onda su valjda shvatili da isti nisu kalibar za Dinamo, da ne doprinose igri, kako imamo boljih rjesenja u kadru, kako osporavaju razvoj mladih te u konacnici da mogu biti samo pricuve i dobivati minute pred kraj susreta ove sezone, kada cemo im se na kraju iste u slavljenickom tonu zahvaliti za sve.Georg Koch

Obzirom na minutažu, sumnjam da se radi o navedenom dvojcu.
    A još više sumnjam da je netko rekao tom liku.
  • Eduardo
    22.2k
    Igor Ćurković napustio podcast UpU.
  • Crni86
    7.3k
    Postoji li neki razlog ili se samo zasitio?
  • Nadmocniji
    395
    Igor Ćurković napustio podcast UpU.Eduardo

Hvala Bogu...
  • Paggini
    34.6k
    Nadam se da će onog Stipu za stalno ostaviti, maknuti valentinu i ubaciti Kecmana opet, to je vrhunska komba za podcast
  • Jaro
    8.8k
    Rekao da nije to to kao sto je bilo na pocetku - kada su svi samo pljuvali HNL i cilj im je bio da ih pogleda 5 tisuca tjedno (!). Zeli provoditi vise vremena s klincima (svojima), ali i spomenuo je druge obaveze - rekao bih - zaposlenje u Hajduku - jer od kad je tamo je onako - ukocen, nervozan, mora paziti kaj prica... Ostanak bi bilo cijeđenje...
  • hardek
    3.8k
    Meni je upu u zadnje vrijeme imao najbolje epizode kada je Boban mjenjao Ćurku. Al mislim da će naći nekog hajdukovca da se zadovolji norma
  • ElDorado
    1.5k
    Pa jeote osim Ljube tam su svi tovari a Boban je iritantan do boli. Najobjektivniji Stipe
  • Jay
    331
    Taj Boban mi je toliko dosadan, uredno preskačem njegove monologe i uvijek iste priče.
    Stipe me živcirao s "ovaaaaaj", ali navikneš se jer je sve drugo odlično
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.