• Sibirski plavac
    2.7k
    Denis podcast ima live u 21h na temu krize u Dinamu, a gosti podcasta su zanimljivo neimenovani. Samo piše u najavi - gosti:navijači Dinama. :chin:
  • jedan u nizu
    10.8k
    Denis podcast ima live u 21h na temu krize u Dinamu, a gosti podcasta su zanimljivo neimenovani. Samo piše u najavi - gosti:navijači DinamaSibirski plavac

da nece citati komentare sa fejsa :lol:
  • BBBaranja
    2.9k

Da nije možda najveći kolekcionar Dinama u pitanju? :chin:
  • bluepower86
    1k

Tog klauna treba nasiroko izbjegavat jer o Dinamu prica iskljucivo negativno zadnjih godinu i pol dana i prizeljkuje crne scenarije.
  • Captain America
    19.2k
    Profa, Kvasina i neki Dražen su gosti.
  • Orc123
    10k
    Dal' stvarno netko prati toga seratora? Strasno....taj je gori od Mede, Nicote i Olivarija zajedno! Konstrukcije, krize i dekonstrukcije!
  • ElDorado
    1.4k
    A tek jebeni Kvasina. Meni zvuči kao novinar dnevno hr i bivsi urednik STa
  • jedan u nizu
    10.8k
    Kvasina jedini normalan u ovom podcastu
  • Danko
    1.3k

Jedini realan, uz Dražena.
  • vlatkomarkovic
    268
    Navode sukob Bjelice i Batija kao jedan (prvi)razlog odlaska. Bio sam lijepio link o tome s 8 24 podcasta, ali ga je netko od moderatora izbrisao. Ne znam da li je kriva tema bila ili?

Uglavnom, na 8 24 i sad u Denisu navode da su se Bjelica i Baturina sukobili i da Varaždin nije bila ozljeda nego kazna i da je to jedan od razloga za pedalu!

U 8 24 je Kvasina to direkt iznio!
  • ElDorado
    1.4k
    Povlačim. Kvasina jedini nornalan samo voli trolat. Prvo pitanje je koja je kvalifikacija ovih da tako autoritorno lupetaju svoje teorije? Samo to kaj imaju mikrofon. Apsolutno sve kaj su izlupetali a poglavito Šašak su bedastoće
  • vjeko1701
    11.5k
    Ček, jel zbilja ima ljudi koji shvaćaju Denis podcast releventnim?
  • sport
    4k
    glume da su pametni i da se razumiju u sve teme a u nogometu su svi sa veličanstvenim karijerama.Ovo sam prokomentirao ne gledajući podcast praveći se pametan.
  • Laugreano
    3k
    A isto kao mi tu na forumu, samo se snimaju kamerom. Svatko ima neko misljenje, bez obzira koliko se kuzi.
  • Paggini
    34.4k
    Ček, jel zbilja ima ljudi koji shvaćaju Denis podcast releventnim?vjeko1701

Tipičan podcast koji mišljenje vodi prema prosječnim Facebook komentarima, ali se vole postavljati kao da se ne boje reći istinu, makar to nije popularno mišljenje iako je naravno uvijek ekstremno popularno mišljenje.

Mislim, imamo toga dovoljno i ovdje, jel.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.